Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Guuud, var ska man börja. Hade kunnat räkna upp så himla många pinsamma ögonblick som jag lyckats med. De flesta är dessvärre inte riktigt barnvänliga, eller mammavänliga för den delen, haha!

Så jag undrar vad jag egentligen kan skriva för att det inte ska komma tillbaka till mig sen. Hade jag varit Jennie hade jag haft en solklar historia att dela med mig. Den innehåller dessutom inga killar eller någon sprit, haha!

Men okej, jag kör ändå. Jag firade en gammal vän på hans student för något år sedan. Efter en väldigt solig dag, där jag dessutom lyckats låsa både mig och Jennie ute på hennes balkong det är dock en helt annan historia, var jag bjuden på studentfest. Jag hade varit hos frisören innan på dagen och fixade sedan i ordning mig och gick bort till studentfesten. Det var jättefint väder och vi alla satt ute och åt mat och vi drack. Ja inte drack vi alkoholfritt, nej vi drack vodka. Ren vodka. Och fyfan vad det gick åt skogen. Kan ju erkänna att jag sedan dess inte ens har luktat på ren vodka..

Jag bjöd i alla fall folket runt omkring på ett gott skratt... En hemsk känsla att vakna upp dagen efter och inte veta vart man befinner sig, eller vad man gjort för att förtjäna ett stort plåster på knäet, eller varför där ligger en handduk bredvid madrassen man sovit på, eller varför man inte har några kläder på sig, eller varför man får massa suspekta sms!


Dag 17 – Barndomsminne

Var ska man börja! Tror jag skriver om ett barndomsminne som egentligen inte är så lyckligt.

Jag minns inte riktigt om det hände i fyran eller femman, men jag vet att det hände på min brors födelsedag. Jag och min kompis cyklade hemifrån henne upp till ICA-butiken här i byn. På väg tillbaka krockade våra styren och cyklarna satt ihop med varandra. Vi drog då åt varsitt håll, det slutade med att jag föll med cykeln åt höger och fick kompisen med hennes cykel ovanpå. Detta var dock inte allt. Mitt knä var böjt när jag landade vilket innebar att huden var utsträckt. Ja resulterade i att hela mitt knä ordagrant sprack. Huden sprack.

Brukar förklara det som att hålet på byxorna jag hade på mig var 2 mm stort, medan det på knäet var extremt stort. En snäll man som skulle häma sitt barn på dagis sprang dit och hjälpte oss, kompisen sprang hem till sin pappa och min mamma larmades om vad som hade hänt. Där kom ytterligare en förälder som skulle hämta på dagis och hjälpte mig, hon rullade även upp min byxa för att titta på såret. Det var då hos sa att jag inte bör titta på det. Oturligt nog fick min kompis syn på det och sa efteråt att hon hade drömt mardrömmar om det, haha stackare! Mamma förklarade senare att man såg in till benet..

Det hela slutade med en tur till akuten och 9 stygn på knäet. Idag har ärret blivit betydligt mindre. Jag har fortfarande ingen känsel på området omkring ärret.

Dagarna efteråt var jag hemma från skolan. Kommer ihåg att jag fick färgglada och söta teckningar från alla i klassen på min födelsedag.

Så, nu fick ni ett litet barndomsminne, haha!


Jobb!

Lovade att skriva om utbildningen och om jobbet jag har fått. Det är nämligen så att jag kommer att jobba som merchandiser för två sminkmärken i tre veckor framöver. Kommer vara ute i butik och uppdatera kosmetikmöbler och uppdatera sortimenten. Sjukt roligt!

I torsdag samlades vi i Malmö för att gå igenom vad jobbet egentligen innebär. Hur man fixar med möblerna och hela det där. Var trött i tankeverkstan efter den genomgången, att bara sitta och lyssna i flera timmar är inte riktigt min grej har jag kommit på.... Visst är det skönt att fortfarande lära sig saker när man är 22? Haha!


Dag 16 – Första kyssen

Min allra första kyss skedde faktiskt nere i vår källare. Det var sent en höstkväll i åttan (tror jag ?!) som jag och min dåvarande pojkvän (det låter nått va?) umgicks. 

Trots att jag varit tillsammans med den här killen ett x antal gånger tidigare och i ett x antal månader, hade vi aldrig kysst varandra. Men nu så.

Hade en kär vän som dagen efter frågade vad det hade smakat och då svarade jag vet inte "meeen! var det mer choklad eller vanilj?" då svarade jag "vanilj". Kan dela med mig av att mitt användarnamn på Lunarstorm senare blev Vaniljen, hahah!


Utbildning

Idag befnner jag mig på utbildning från klockan 10.00-16.00 i Malmö. Återkommer med vad det är för utbildning. Kan i alla fall säga att jag fått jobb som börjar på måndag! Så grattis till mig!


Happy moment!



Tänk va lycklig man var den dagen, galet lycklig!


Dag 15 – Mina drömmar

För det första måste jag kommentera att jag har en mycket god vän som är expert på det här med drömmar, eller hur Bambam? Haha!

Då jag inte minns mina nattliga drömmar, tänkte jag skriva om mina dagdrömmar.

Jag drömmer om:
- En egen lägenhet
- Ett jobb med bra lön
- Att träffa en kille som vill satsa
- Köra runt i en auberginefärgad bil
- Ett jobb som får mig att må bra

Lite sådär lagom seriöst en onsdag, haha!


Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Ojojoj! Här kommer folk (vänenr) säkert ha en massa åsikter... Men jag väljer att titta åt sidan, haha! Dåliga vanor och laster... Hmmm... Kanske att jag är envis som en åsna? Jo men det är nog en dålig last OCH vana. Sen att jag är för nog med hur mitt hår ser ut. Kan aldrig bestämma mig för hur jag vill ha det.

Nu tänker nån säkert "vafan det räknas väl inte som en dålig last eller dålig vana" men jo för det tycker jag. I och med att jag inte röker, inte snusar och inte har några missbruksproblem, biter inte heller på naglarna.

En annan dålig vana är väl att jag shoppar för mycket. Pratade om en annan dålig vana i helgen och det är att jag inte kan slänga kläder, för tänk om det skulle bli populärt igen. På tal om det så måste jag leta upp en röd stickad tröja imorgon.. Hemskt om jag skänt bort det eller ännu värre lyckats sllänga den....


Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Detta kan bli sjukt tråkigt att läsa. För tillfället läser jag nämligen distanskurser, vilket innebär att jag sätter mitt eget schema.

Kan väl skriva lite om dagen idag. Vaknade lite i tio efter en behövlig sovmorgon. Kollade de viktigaste apparna på mobilen, gick sen upp och åt frukost.

Sen blev det datorn lite och fixade med registrering av kurser. Läste material och fixade med litteratur.

Timmarna tickade och helt plötsligt var det dags för lunch. Efter lunch så satte jag mig och målade lite, haha!

Målade väldigt länge. Kollade samtidigt på HippHipp och Solsidan.

Sen var det dags att fixa lite till med viktiga saker, såsom CSN och sånt roligt.

Har försökt jaga min kära vän Hanna idag också, utan lycka......

Sen nu är det kväll och jag är sjukt trött. Helgens bravader har nog tagit hårt, haha!

Yummie!

Fick hem skorna härromdagen och kan tillägga att de kommer blir urtjusiga på brunbrända fötter i sommar!


Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

Den här kan bli riktigt rolig att svara på, haha! Håller det på en lagom basicnivå känner jag.

1. När jag kör bil höjer jag volymen och skrålar högt
2. Min största dröm är att kunna flytta hemifrån
3. Har aldrig fått känna uppleva riktig ömsesidig kärlek
4. Jag kallar min iPhone för älskling (haha)
5. Hade kunnat sluta äta kött och bara äta fisk och kyckling
6. Önskar att jag haft två storlekar mindre i skor
7. Önskar att jag vore 5 centimeter kortare
8. Jag är rädd för att bli kär
9. Tycker att Ted Gärdestad är en stjärna
10. Kan rappet i Mikrofonkåt utantill

Dagens planer:

Är att jag inte har några planer alls. Kanske ska man ta fram symaskinen, kanske ska man ta tag i en slip och slipa pallen. Kanske ska man inte göra något av det.

Lite flummigt, men I like it!

Fick ett väldigt hastigt "besök" på gatan när jag satt och läste tidningen. En stor röd bil kom körandes förbi och tutade. Trevligt såhär på lördagsförmiddagen!

Portan - min idol!



Vissa klär sig snyggare än andra, vissa klär sig så snyggt att jag blir helt avundsjukt, vissa är lite vassare än andra. Den här tjejen är "vissa" på alla punkter och heter Whitney Port.


Dag 11 – Mina syskon

Lite vilseledande kanske, för jag har bara ett syskon.

Marcus heter han, är tre år yngre än mig, men typ tre huvud längre. Nej nu överdrev jag lite, han är längre än mig i alla fall. Lång och stilig!

Vad ska man egentligen skriva om sitt syskon? Hur mycket man älskar honom och att han betyder si o så mycket? Nja, det vet han redan. Marcus är ju den bästa bror jag har (höhö)


Dag 10 – Bloggfavoriter

Då var det dags för bloggfavoriter. Läser mina vänner bloggar, men även några bloggar som i ordalag ses som storbloggare.

Sofi Fahrman

Babysis Fahrman

Minna Louma

Elin Kling

Caroline Lundh

Blondinbella

Michaela Forni

Cimon Lundberg

Carolina Gynning

Ja, där har vi de bloggar jag bränner av på en dag. (Tänkte länka men den funkade inte)

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

För att lägga ribban ganska långt ner säger jag för det första - jag är inte troende. Tror inte på att det skulle finnas en Gud där uppe som bestämmer ens livsöde. Men däremot kan jag tycka idén är himla intressant. För var kommer egentligen människan ifrån, vem har bestämt att kvinnan ska se ut som hon gör med bröst och det dära. Eller att giraffen ska ha lång hals så att den kan äta löven högst upp i träden, eller att hästen har fått både man/lugg och svans som kan vifta bort flugorna. Det är ju inget annat än klokt påtänkt!

Min livsfilosofi, däremot, tycker jag är ganska så intressant. Vill gärna tro att när vi dör, så dör vi inte helt. Tror att själen på något sätt lever vidare. Nu menar jag inte att vi återföds som en hund eller ett bi eller något sånt. Men vad händer egentligen med ens själ när man går bort. Den kan ju inte bara sluta finnas, eller? Misstro mig nu inte, jag tror inte på spöken eller onda andar eller något sånt. Utan mer att man återföds som en annan person, med andra möjligheter, andra chanser. Tror inte heller att man kommer att återfödas på samma ställe som man varit i i ett tidigare liv, alltså kommer du inte träffa en människa och tänka "fan jag känner igen henne, undra om hon heter Lisa".

Det är rätt roligt att tänka på att själen återföds. Brukar alltid säga att jag ska bli plastikkirurg i mitt nästa liv. Ett ganska så annorlunda intresse som jag har kan man väl säga. Jag har i alla fall en ursäkt till att titta på alla sjukhusserier som går på tv:n - en perfekt förberedelse inför nästa liv.  


Me love monkeys!



Fick den på mailen i söndags av Caroline :)

Söt va?


Avisering.

Fick ett sms i fredags redan, men har varken kommit ihåg eller haft ork att ta mig till ICA och lösa ut paketet. Men idag, då jävlaridet ska jag hämta ut det :) Vet ju hur mycket fina saker som är där i...

Dag 08 – Favoritsaker

Trodde att det här skulle bli ganska så lätt att skriva om, men sedär jag hade fel. Vad är egentligen en favoritsak? Är det något man inte kan leva utan, eller något som betyder lite extra utan att man egentligen vet varför, eller är det kanske en struntsak men som för dig betyder så himla mycket mer. Kanske är det Ett klädesplagg som varit med om en massa roliga stunder. Ja ni fattar grejen - svårt!

Jag tänkte blanda lite hej vilt och kombinera allt jag skrivit ovan.



Ingånga Converse, ärvda dalahästar, sjal från Rhodos, rosettnyckelring från Ordning&Reda, min iPhone, favoritparfym från Stella McCartney, porslingsbabuschka, min klocka från DKNY och ett smyckesskrin.


Mitt nya liv..

..började i måndags!

Har redan minus på vågen vilket gör mig ännu mer taggad att fortsätta i samma spår.


Ojojoj!

Bloggen har halkat efter rejält! Idag är jag ledig och ska bara vara hemma, lovar att skicka ut blogginlägg fortare än fortast!


Sötaste C

Fick dessa bilderna av Carolinis igår och idag.



Dag 07 - Vänner

Detta inlägg hade man säkert kunna göra på en rad olika sätt, men jag väljer att skriva vad vänner är och vad de har för betydelse för mig istället för att peka ut några speciella.

Vänner. De personer som står dig allra närmst. Det är de som vet allt om dig, som kan dig innan och utantill, vet hur du reagerar på lycka och på olycka, vet hur du behöver bli tröstad när du är ledsen, vet vad det är som gör dig glad. Det är de personer som du helt enkelt inte kan tänka dig att leva utan.

Om jag har några såna? Ohja! Senast igår när jag behövde lite tröst strömmade det in värmande kommentarer, söta bilder i inkorgen och söta sms. De alla tyckte inte att jag skulle vara själv, men jag ville inte träffa dem. Fick till och med en kommentar om att jag var lite löjlig, men det värmde för jag vet att hon sa det med kärlek.

Så ni som är mina vänner, jag älskar er!


Pausad underhållning

På grund av helgen och annat som skett har jag haft en paus i det här med ett nytt ämne varje dag. Tänkte alldeles strax publicera det här med vänner.

Håll tillgodo!

Twitterkonto

Skaffade mig ett Twitterkonto i lördags - tgoldstrand. Följ mig vetja!


Ny kula?

Då var det återigen dags att börja på en ny kula. Känner mig inte direkt motiverad. Helgen har varit händelserik. Fylld med skratt, besvikelser, dans och tårar. En "härlig" blandning alltså...

För tillfället känns det som om jag har en liten djävul som sitter på min axel och bara trycker ner mig. Medan, å andra sidan, så sitter där en ängel på andra axeln som viskar små hoppfulla saker till mig. Trots det så ska jag tillåta mig va lite ledsen, i alla fall idag och kanske imorgon. Sen får vi se, kanske kan jag börja tro på vad ängeln säger...




Lånar Linus bild som visar ganska tydligt vad jag menar.


Dead - död - over

It's over.

M-å-s-t-e skaffa Twitter!

Har fått ett hemskt behov av att skaffa ett Twitter-konto.

Återkommer i eftermiddag med resultatet!

Ibland är man lite extra flitig

Hade en att göra-lista att gå efter idag. Och nu sitter jag här, tjugo i tre och har gjort allt. Har till och med hunnit måla naglarna, haha! 

På min att göra-lista: fixa med csn, handla present, städa, fixa räkningar, tanka, fixa med skolgrejer till nästa termin, tidrapportera till jobb, skickat massa mejl, läsa lite viktiga papper, skotta och fixa ihop en blomsterbukett.

Sådärja, nu kan jag bara njuta resten av dagen!


Dag 06 - I min handväska




Handväskan kommer från Topshop och det är den bästa jag har! Eller i alla fall den snyggaste.. Har med massa olika saker i väskan, tänkte visa vad jag hade med mig under dagen. Det var sista skoldagen för terminen, vilket kanske syns.

Hade en sjal, två uppsatser och en handbok med riktlinjer för uppstassrkivandet. Glasögonfordral med glasögon, pennskrin, student-id, anteckningsblock, munsårsplåster, näsdukar, handkräm, vattenflaska, necessär med halstabletter, en hårsnodd och smink, en vikbar borste/kam, post-itlappar, min iPhone och hörlurar sen hittade jag en ficklampa längst ner i väskan (haha)

Allt för att klara tre timmar i skolan ;P


Dag 05 - Vad är kärlek?

Vad är egentligen kärlek? Är det något greppbart? Är det något abstrakt? Skulle det kunna vara minnen, eller kanske dofter? Det kan det nog alldeles säkert. Känner man en speciell doft kan man säkert associera det med kärlek, eller i alla fall känslan av kärlek. Så känner jag med daxvax. Den killen jag en gång för längesen var dunderkär i hade alltid daxvax. En annan sak man kan associera kärlek med är hörseln. Jag hatar ”You’re Beautiful” med James Blunt. Hatar den. Egentligen tror jag att alla kroppens sinnen kan framkalla minnen av kärlek, minnen av kärlek som funnits eller för att upprätthålla kärleken som finns.

Tror faktiskt aldrig att jag fått uppleva riktig kärlek. Ni vet kärlek från båda håll, man kan vara så in i bombens kär i någon, men är det verkligen kärlek när den andra personen inte verkar vara lika kär tillbaka?

Läste en bok om kärlek igår. Den var helt underbar. I den stod där två meningar som fastnade ”Det handlar inte om att få vem man vill. Det handlar om att få den man vill ha” och det är ju så rätt! Att man kan få vem man vill spelar ju ingen roll när man inte kan få den man egentligen vill ha.

Jag blir galen när jag är kär. Tror jag i alla fall. Jag intalar mig själv att jag är galen för att jag ställer för mycket frågor. Rädd för att han ska tro att jag är helknäpp bara för att jag pratar för mycket, för att han ska bli rädd för att jag säger för gulliga saker, för ofta. Frågar om han tycker att jag är knäpp och om jag ska vara tyst istället. Men får alltid svaret tillbaka varför jag tror det och att han gillar att jag är så. Allmänt galen och rädd blir jag alltså.

Men det är väl inte så konstigt egentligen, jag vill veta allt om den personen som lyckats få mig på fall. Det är ju inte många som lyckas eller har lyckats, då blir det ju mer allvar när det väl händer. Hjärnan ändrar sig och leker helt plötsligt journalist i tron om att den ska skriva en artikel om killen. Vad är hans skostorlek? Hur dricker han sitt kaffe? Vilken sorts snus snusar han? Röker han ibland? Samlar han på något? Vilken är hans favoriträtt? Gillar han öl bättre än vin? Dricker han ens vin? Hur många flickvänner har han haft och hur var de? Eller fan. Det vill jag nog inte riktigt veta ändå. Men om han skulle svara på just den frågan hoppas jag att han berättar att de är ingenting i jämförelse och att det är därför han har valt just mig.

Kärlek handlar om känslor, känslor som får dig att må så bra och göra dig så lycklig att allt annat saknar betydelse. Inte ens barnen i Afrika kan få dig ur balans i din lilla kärleksbubbla.


Drömmare!


Dag 04 - Vad bjuder jag på för mat?

Detta inlägg kan man säkert göra på en massa olika sätt. Några visar säkert vad de ätit för mat idag, medan andra visar när de lagar mat. Jag tänkte göra lite tvärtom och skriva vad jag hade bjudit på om jag skulle ställa till med en middagsbjudning.

Jag älskar kyckling. Tänkte skriva att jag kan äta allt som har med kyckling att göra, men jag dra gränsen vid kycklinglever. That's a big nono!

Men ja, det hade blivit en kycklingrätt. Jag älskar fisk också, men jag har vänner som inte äter fisk så då sparar jag de underbara rätterna till mig själv, haha!


1 grillad kyckling (fungerar dock utmärkt med fläskfilé)
Smör till stekning
½ röd paprika, hackad
½ purjolök, fint skivad
½ gul lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
2 dl creme fraiche
1-2 dl grädde
1-2 msk tomatpuré
1 tsk sambal oelek
½ tsk curry
1 tsk paprikapulver
Salt
Peppar
Riven ost

Gör så här:

Dela kyckling och lägg delarna i en pajform eller gratängform.

Bryn paprika, lök, vitlök och purjolök i smöret . Tillsätt crème fraiche, grädde, tomatpuré, sambal oelek, paprikapulver och curry. Smaka av med salt och peppar. Låt puttra några minuter.

Häll röran över fläskfilén och toppa med riven ost. Gratinera i ugnen 225 grader i ca 15-20 min. Servera med valfritt tillbehör, ris blir extra gott och en härlig grönsallad.


Du är grym!

Hur glad blir man inte när man får ett sånt här sms av chefen "Ett stort tack Therese. Du är grym!"? Stolt (och glad) som en tupp är jag nu!


Dag 03 - Mina föräldrar

För det första kan jag berätta för er att i juni i år har mina kära föräldrar varit gifta i 20 år, vilket måste firas

Tänkte göra det lite enklare för mig och dela upp dem.

Catarina heter min mamma och är 40+ (hon blir nog gladare om jag skriver så…). I mina ögon är hon den bästa mamman, även om hon ibland kan ha sina stunder då man kan störa sig. Men det är väl lite så en mamma ska vara? Underbar, men med några störmoment. Många säger även att jag ser ut precis som henne, i alla fall då hon var ung. Men jag sätter mig, såklart, emot alla dessa påståenden. Får kanske ta och leta upp några foton på mamma när hon var ung så vi kan få det överstökad en gång för alla..

När det gäller utbildning så är min mamma rätt cool ändå. Hon är nämligen kemiingenjör och arbetar på ett kärnkraftverk. Visst är det lite häftigt? För mig har hon alltid jobbat på kärnkraftverket, även om hon tog tvåårs paus och ägnade sig åt lite studier.

Powerkvinna, så hade man kanske kunna säga om henne. Precis så som min mamma är, så vill jag vara när min tid är kommen!

Mats heter min pappa och är trettio år äldre än mig, eller för att vara exakt trettio år och nio månader vilket innebär att det är hans födelsedag idag. Grattis daddy, hurra hurra! Min pappa är en stilig och klok man. Han är lite som ett gott vin, han blir bara bättre med åren.

Pappa kan nog i topp på ”världens bästa pappa”-listan. Vad skulle jag göra utan honom? Vad jag än har problem med så kommer han som en räddare i nöden. Ibland är det helt befogat av mig att be om hjälp, ibland gör jag det bara för att jag vet att han kommer och fixar det… Vilken utnyttjande dotter han fått, haha!

På dagarna jobbar min pappa alldeles för mycket, tycker i alla fall jag. Tror nog att han håller med mig, han säger dock att ska sluta jobba om 9 år. Vi får väl se hur det blir med det säger jag och min lillebror och säger att han snarare kommer att arbeta tills han är 68!

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva pappa, mer än att han är den bästa jag någonsin kunnat få.

Vilken jädra tur att jag fått just de här föräldrarna!


Sommartider hej hej!


WOW!

Läste detta när jag vaknade imorse! Häftigt!



Bild: elinkling.net/stylebykling


Fjärilar

Det är något visst med fjärilar tycker jag. Har inte ni någon symbol eller sak som ni tycker är sådär extra?

För mig är det fjärilar och hjärtan.


Dag 02 - Min första kärlek

Första gången jag såg honom var i en skolkatalog. När vi gick i nian gjorde alla nior ett spexfoto som skulle gå till en skolkatalog där alla nior i kommunen hade blivit fotograferade. Själv var jag utklädd till gubbe. Men han, han hade inga utklädningskläder, han var bara sig själv.

Jag började skolan i Landskrona och livet blev på det sättet helt annorlunda. Nya vänskaper skapades, vilket i sin tur gav fler bekanta. Det var så vi lärde känna varandra. Han var vän till en vän till en vän. Komplicerat, men väl så sant! Det hela började med att han hände på samma fester som vi gjorde, man snackade lite sådär om allt mellan himmel och jord. Sommaren kom och jag och en vän åkte iväg i tre veckor till Brighton på språkresa. Hade innan dess pratat mycket med den här killen. Jag var körd, det kände jag. Samtidigt som jag inte riktigt ville erkänna det. Utåt sett var han inte den bästa killen som man skulle vara tillsammans med. En taskig attityd och en hel del problem var resultatet. Men den sidan visade han ju inte för mig. Sidan som jag lärde känna var underbar. Man kunde ju inget annat än förälska sig.

Under de tre veckorna var tankarna långt borta. Det blev ännu tydligare när jag fick det där sms:et. Sms:et som innehöll alla hans tankar och känslor. Jag var förlorad.

När vi kom hem var det ganska lugnt trots allt. Jag hade kommit tillbaka till verkligheten och var lite mer observant, men ack så betuttad. Hösten kom och skolan började igen. Vi gick dock inte i samma skola, vilket troligtvis gjorde det hela lättare. För att fira att skolan skulle börja igen, eller kanske snarare dränka sorgerna, ställde jag till med fest och han med stort H var bjuden. Det var också då vi kysstes för första gången. Fjärilarna i magen var galna. Hela magen var upp och ner. Den natten sov han även över, med betoning på sov.

Dock var jag fortfarande inte helt säker, han var ju inte den där ordentliga killen. Han var killen som skulle slåss, han var killen som drack lite för mycket. Men han tyckte om mig. Det var mig han ville ha.

Månaderna gick och vi började tillslut träffas. Jag kunde inte hålla mig längre, men vi valde att hålla det ”hemligt” i början, för att se hur det skulle gå. Ett rent helvete. Jag var så upp över öronen kär i honom. Vintern försvann och jag ställde till med en ytterligare liten fest. Hur det gick till med den är en helt annan historia.. Det var i alla fall på den här festen vi skulle säga att vi träffades. Sagt och gjort. Det kändes som om en sten föll från hjärtat. Den killen han varit under sommaren var han inte längre, han hade blivit mer ordentlig, mer mogen. Våren fortsatte och jag var så kär, så kär!

Sen, från en blixt ur en blå himmel, kom det – han kände sig inte bekväm och ville vara vänner. Tror aldrig jag gråtit så mycket i hela mitt liv. Fruktansvärt. Kan fortfarande bli ledsen när jag tänker tillbaka på hur jag mådde den kvällen. Han försökte trösta mig, men det slutade med att vi båda var ledsna och jag bad honom gå.

Dagen efter var det dags för en stor lokalfest i Landskrona. Jag torkade mina tårar och drack lite för mycket, kanske för att dränka sorgerna. Sen dök han upp. Klumpen i magen växte och blev allt större. Vi hälsade på varandra lite försiktigt och började prata lite mer under kvällen. Så min vän hade sitt på det torra gick hon och pojkvännen hem, medan jag stannade kvar och pratade lite till. Dock inte med honom, utan med en vän. Efter festligheterna bestämde vi oss för att följa med ett gäng ner till cement för att nattbada. Han skulle även följa med. Promenaden ner till hamnen var tuff. Svordomar blandat med besvikna ord strömmade ut ur min mun. Trots att det hade varit han och jag i månader, hade det inte bara varit han och jag i några månader. Har aldrig känt mig så liten och sårbar som den kvällen, inte heller så uppskattad. Jag fick ur mig allt jag behövde säga, delade ut en eller två käftsmällar i present och fick tillbaka en utav de sorgsnaste blickarna jag skådat.

Det var också den kvällen som fick oss att bli närmre än någonsin tidigare. Allt vände. Dels för att vi arbetade på samma arbetsplats, vilket innebar att ibland var det endast vi två där och var då tvungna att komma överens. Vi pratade om allt, precis allt. Idag är jag otroligt tacksam över att vi fick den andra chansen, även om det aldrig blev vi. Men det blev vi på en helt annan nivå istället. Har upplevt så mycket med honom, så många minnen och känslor som idag har gjort mig till den jag är.

 


Barnsliga jag

Kommer ni ihåg en sån här lista? Man tog sitt namn och så betydde det vissa saker, haha!

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed.
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Undra var resultatet blir när det är tre E i ens namn? Damn good kisser måste ju tredubblas...

Kul att kolla vad ens efternamn blir:  G: You never let people tell you what to do. O: Awesome kisser. L: Everyone loves you. D: You like to drink. S: Easy to fall in love with. T: You're loyal to those you love. R: Fucking crazy. A: You like to drink. N: You can keep secrets. D: You like to drink.

Gillar inte riktigt att "you like to drink" dök upp tre gånger...







Huvudbry

Låtar som satt sig på huvudet:

  • Lady Gaga – Monster
  • Rihanna – California King Bed
  • September – Mikrofonkåt
  • Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan
  • Glee Cast – Dont’ Stop Believin’

Dag 01 - Presentera mig själv

Vi tar väldet från början. Therese Anna Christin Goldstrand heter jag, är 22 år gammal, då jag föddes på Helsingborgs lasarett den 10 oktober 1988.

Jag bor i Häljarp med min familj, bestående av mamma, pappa och lillebror. Är uppväxt i den här lilla byn där jag hade alla mina vänner, även mormor och morfar fanns inom gångavstånd. När jag var fyra fem år började jag på skridskoskolan i Landskrona. Jag var helt fast! I åtta år åkte jag konståkning, åkte både singelåkning och teamåkning. Med teamet tävlade jag även SM, DM och andra tävlingar ett antal gånger. Däremot var singelåkningen inget som lockade mig. Att jag skulle tävla i det var uteslutet. Höll mig till att bara träna det och att träna andra i det, så jag var skridskoskoletränare i någon säsong.

På gymnasiet läste jag samhällsvetenskapligt program med inriktning media. Under gymnasiet började jag även att träna teamåkning igen, den här gången i Lund. Var även skridskoskoletränare där ett par månader.

Tog studenten på årets soligaste dag och leendet sken i kapp med solen. Var ganska nöjd med betygen jag fick, lyckades i alla fall få högst betyg i de kurser jag ville så det är ju alltid något. Sommaren efter studenten gick fort, det blev en tripp till Hultsfredsfestivalen och sen kom dagen med stort D. Intagningen till högskolan. Jag hade sökt många olika program och hade inte riktigt bestämt mig för vad jag ville läsa, utan skulle se vart jag kom in. Sagt och gjort. När dagen kom, tog jag mig en funderare och tackade gladeligen ja till en utbildning som låg en bra bit bort. Allt för att lämna det gamla och börja om på ny kula. Augusti kom och flyttlasset gick 30 mil, närmare bestämt till Kalmar där jag skulle börja läsa på Media Management programmet. Hade fått tur och lyckats få en jättefin studentlägenhet med det bästa läget. Fem minuter med cykel till skolan, fem minuter tog det att cykla ner till stan. Mataffärerna låg också inom kort avstånd. Höstterminen började bra och jag hade väldigt roligt. När vårterminen kom, insåg jag att detta inte var rätt för mig. Jag grumblade för mig själv i några veckor och började må allt sämre. Till slut gick det inte längre – jag ville sluta! Flyttlasset hem till Häljarp gick av stapeln den 2 juni 2008.

Den sommaren blev underbar, precis vad jag behövde för att komma tillbaka på banan. Hösten därpå började jag läsa medie- och kommunikationsvetenskap på grundnivå i Lund. Och gud vad jag mådde bra, trivdes med skolan, med kursarna och med kursen i sig. Och aldrig har jag ångrat att jag flyttat hem från Kalmar.

Dock blev jag lite trött på vardagen och bestämde mig för att flytta igen. Tankarna gick åt Stockholm, tänk att få bo där bara för ett litet tag... Men sedär det blev Halmstad istället. Lagom långt bort. Bodde där en termin och läste företagsekonomi. Slänger in en liten varning till alla de som tänkt läsa det, tänk efter, inte bara en gång utan minst fyra, om du verkligen vill och känner dig manad att läsa det. Det var nämligen det värsta jag någonsin läst och då menar jag det värsta! Därför blev en fortsättning inte något att tala om. Flyttlasset gick återigen hem till Häljarp och vårterminen efteråt bestod av studier i Lund igen, blandat med lite distanskurser.

Tror att jag flyttat för att jag på något sätt flytt. Har inte velat ta itu med saker som legat i vägen. Så var det i alla fall första gången jag flyttade. Hade haft en hemsk vårtermin i gymnasiet där jag mådde riktigt uselt. Att flytta och bli kvitt det verkade vara en lysande idé. Synd bara att den inte riktigt fungerade. Idag har jag i alla fall lärt mig otroligt mycket genom att lärt känna mig själv på en annan nivå. Jag vet vad mina känslor betyder och jag känner inte längre att jag behöver fly ifrån människor som beter sig värre än den värsta idioten. De som stör sig kan få lov att föra det. Tänk va klok man blir på 4 år.

Idag ser mitt liv ut på liknande sätt som det gjorde när jag flyttade hem från Kalmar, jag studerar vid Lunds Universitet där jag läser medie- och kommunikationsvetenskap på kandidat nivå. Vilket även innebär att det är min sista termin i det ämnet. Det innebär också att jag kommer att ta en kandidatexamen i just medie- och kommunikationsvetenskap. Mycket MKV känner jag, men det är ju det jag gillar.

För att skriva lite mer om mig som person kan jag väl skriva att jag älskar inredning och mode. Som alla andra tjejer tänker säkert någon nu. Det må vara så, men va fasiken gör det! Jag är otroligt organiserad av mig, i alla fall när det gäller saker som kan förvaras, t.ex. papper, räkningar eller saker. Kläder, däremot, är det lite värre med…

Matlagning tycker jag också om, eller tycker om är en underdrift. Hade gärna tagit mig mer tid till att laga mat.

Är jag en spara eller slösa? Ja eh, haha, eeh. Jag vill hemskt gärna tro att jag är en spara, men mitt bankkonto säger alltid emot mig. Wonder why…

Sådär, nu vet ni livet mer om mig och mitt ”förflutna”.

 


Nytt bloggkoncept, iaf för 30 dagar

Tänkte införa ett nytt koncept här i bloggen. I 30 dagar framöver har jag ett nytt ämne att skriva om varje dag. Det första kommer upp om ett litet tag.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – I min handväska
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt rum
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder


Fortsätter på 2010-spåret

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Skrev en C-uppsats, lyssnade på mig själv och satte mig först, åkte till Rhodos.

Har du några nyårslöften?

Försöker undvika nyårslöften, men sätter gärna upp mål att uppnå under året.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Inte vänner, men typ ingifta släktingar.

Vilka länder besökte du?

Grekland (Rhodos)

Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

9 oktober. 27 november. 24 december och 31 december.

Vad var din största framgång 2010?

Att jag lyckades med precis allt det jag hade som mål förra nyåret. Och att jag inte har tappat bort mig själv trots att jag vid vissa stunder var rädd att jag skulle göra det. Att jag är så mycket starkare än vad jag tror.

Största misstaget?

Har nog mer gjort mindre misstag.

Bästa köpet?

Lätt min iPhone

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, smink o resor, haha!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Åhja, många saker!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Rent spontant säger jag Mikrofonkåt

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag har nog varit gladare. Har fått ägna mig åt saker som intresserar mig och som gör mig lycklig.

Vad önskar du att du gjort mer?

Oj ,jag vet inte riktigt, kanske jobbat ännu hårdare. Och njutit mer när tillfälle gavs.

Favoritprogram på TV?

Gossip Girl & Grey's Anatomy

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Vi hade släktkalas här hemma för mig och min bror. Dagen innan firades jag av mina vänner.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Randigt, klänningar, ballerina, ljushårig, svart blandat med färg.

Den bästa nya personen du träffade?

Har två "bästa nya personer" – Caroline och han den dära.


Miljöförstöring eller uppsatsskrivning?

Same shit!?


Någon kunnig?

Jag söker efter någon som inte har tummen mitt i näven,
utan som är praktisk lagd som hade kunnat ge mig tips på
hur jag ska gå tillväga i mitt lilla renoveringsprojekt.

Stolarna och pallen ska alla bli vita - men hur ska jag gå till väga?

Pallen är dessutom sönder ovanpå, där behövs det lagas med hjälp av något. Något spackel kanske?


 


Vinterpromenad


"Den lille havfruen"







Nyårsresumé






Vårens planer

Tänkte dela med mig av mina planer för våren.

  • Göra JÖK-tentan och klara den!
  • Börja att träna regelbundet - minst 3 gånger/veckan
  • Bli mer ekonomisk (haha, jo visst)
  • Ta min examen i MKV och ha en hejdundrandesfest!
  • Skaffa mig ett jobb, antingen för sommaren eller för alltid (eller ja, kanske inte allvarligt)
  • Tillåta mig att vara lycklig och nöjd!

Och nej det är inga jädra nyårslöften. Men det är egna mål som jag har på mig själv, vilket jag tycker är väldigt viktigt och nyttigt för den delen. Utan mål fungerar inte jag, måste ha något att kämpa mot eller för.


Den är klar. Den är verkligen klar!

Uppsatsen är klar och utskriven!

Helt galet är det och ännu galnare (huh?!) känns det, haha!


Imorgon är det inlämning - spännande!


Spotify-lista

Härromdagen fick jag för mig att göra en ny spelningslista på Spotify. Sagt och gjort! Det blev en girlpower-lista! Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna och Katy Perry. Riktigt jävla bra måste jag säga! Några nya, många gamla!

Det kan ju bara inte bli fel då!


Årsresumé för 2010

Som vanligt vet jag inte riktigt var jag ska börja. Året har gått så fruktansvärt fort. I våras läste jag juridik (juridisk översiktskurs) på Lunds Universitet. Läste samtidigt två kurser distans. Fullt upp med andra ord!

Samtidigt som juridikkursen avslutades genomförde jag en rotfyllning. Fy gudarna vad jag var nervös då. Men idag är jag riktigt glad att jag gjorde det. Kan ju tugga igen!

Våren kom äntligen och jag kunde plocka fram ballerinaskorna och jeansjackan. Det blir liksom de första vårtecknen här hemma. Massa strumpor och sånt mög är inte riktigt min grej… Marcus hade sin sista termin på gymnasiet och ni som varit där vet hur mkt man har att göra då. På ett bra sätt givetvis. Det blev studentbal och en studentvecka han sent lär glömma!

Veckan efter firade jag och mitt körkort två år tillsammans. Två underbara år!

Sen var det dags för midsommar. Och vilken midsommar det blev! Vi var ett bra gäng här hemma som firade sommaren med sång, lekar och god mat. Hade gärna ställt till med samma fest även i år – för så bra var det! Eller hur Brodden? Ha ha!

Karnevalen kom och det gjorde sommaren med. Först var det dags för Lars Winnerbäck på Citadellet och gud var lycklig jag var då. Tänk att Landskrona kan vara så fint?! Nästan så att man får nypa sig själv i armen för att tror att det är sant.

Under hela sommaren jobbade jag på Barsebäcks Infocenter. Trivs som fisken i vattnet där!  Tog dock en veckas semester och åkte med mamma och pappa till Ixia på Rhodos. Levde verkligen lyxliv i en vecka. Resultatet för pappas del var +4 kilo på vågen, haha! Jag hade lite bättre tur med +-0.

Sommaren gick även den fort som tusan, men så är det väl när man börjar bli vuxen. Dagarna fylls med viktiga saker så som jobb och då tickar klockan på fort som bara den. Höstterminen startade dock snabbare än vad jag velat. Med endast fem dagars ledighet hann jag inte riktigt ladda om, men det gjorde inte så mycket för jag skulle börja på Lunds Universitet igen och läsa medie- och kommunikationsvetenskap, den här gången den sista kursen med c-uppsats. Mina kursare var väldigt trevliga och jag och Caroline fann varandra direkt. Vilket jag idag är oroligt glad över! Världens bästa Caroline! Vi har nyss gjort klart vår uppsats som blev riktigt bra! High five partner in crime!

Jag avslutade förra årets årsresumé med att 2010 skulle komma att bli mitt år. Och med facit i hand så har det varit ett himla bra år! Har träffat nya vänner som jag tänker hålla hårt i. Har träffat en person som får mig att må bättre än vad någon tidigare gjort. Dock har målet om att bli klar på universitetet flyttas sig lite. Räknar därför med att under våren 2011 ställa till med världens fest för mig!


Trubblebubble!


Springtime!


2010 i bilder

Januari



Jag och Brodden lekte med Wilma i snön, vilket hon
verkade uppskattade då hon drog omkull honom!

Februari



Vi var på Vallåsen och åkte skidor.



Klantig som jag är så ramlade jag ner för källartrappan...

Mars



Klantig som jag är så ramlade jag med cykeln...

April



Vinkväll med tjejerna och Maysan som bara var liten!



Firade Valborg hemma hos Filip.

Maj



Firade in våren med en lång promenad i Norrvikens Trädgårdar.



Marcus gick på bal och var stiligare än James Bond.



Linus tog sin examen och ställde till med fest!

Juni



Grillparty hos Linus, där jag skötte grillen. Man får ju visa vad man går för.



Marcus tog studenten!



Hanna och jag firade kronprinsessbröllopet riktigt rejält!

Juli



Det blev en runda till Liseberg!



Lasse Winnerbäck gjorde ett stopp i stan! En fantastisk kväll!

Juli/augusti



Kopplade av på Rhodos med mamma och pappa.

Augusti



Tog med mig tjejerna till 15Minutes.



Avslutade sommaren med att jobba lite till på Infocenter!

September



Var lite extra kreativ och fixade min kusins dockhus.



Vi åkte till Ven för att fira Elsa (mormors syster) som fyllde hela 90 år!



Dagen med stort D! Jag fick glasögon!

Oktober



Jag fyllde 22 och skaffade mig (äntligen!) en ny mobil, som sen blev stulen!

November



Uppsatsarbetet satte igång!



Lady Gaga äntrade scenen i Malmö Arena!

December



Gjorde mina kusiner överlyckliga när jag visade mina "Lego-kunskaper".



Hade en otroligt bra juldag!



Avslutade året med middag, dans och mys!


We might've fucked not really sure, don't quite recall




Don't call me Gaga
I've never seen one like that before
Don't look at me like that
You amaze me

He ate my heart, he a-a-ate my heart
(You little monster)
He ate my heart, he a-a-ate my heart out
(You amaze me)
He ate my heart, he a-a-ate my heart
He ate my heart, he a-a-ate my heart

Look at him, look at me,
That boy is bad, and honestly
He's a wolf in disguise
But I can't stop staring in those evil eyes

I asked my girlfriend if she'd seen you 'round before
She mumbled something while we got down on the floor, baby
We might've fucked not really sure, don't quite recall
But something tells me that I've seen him, yeah, before

That boy is a monster, m-m-m-monster
That boy is a monster, m-m-m-monster
That boy is a monster, m-m-m-monster
That boy is a monster

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)
He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

He licked his lips, said to me
Girl, you look good enough to eat
Put his arms around me
Said, "Boy, now get your paws right off me"

I asked my girlfriend if she'd seen you round before
She mumbled something while we got down on the floor, baby
We might've fucked not really sure, don't quite recall
But something tells me that I've seen him, yeah

That boy is a monster, m-m-m-monster
That boy is a monster, m-m-m-monster
That boy is a monster, m-m-m-monster
That boy is a monster

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)
He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

He ate my heart, he ate my heart
Instead he's a monster in my bed
He ate my heart, he ate my heart
Instead he's a monster in my bed

I wanna just dance but he took me home instead
Uh oh, there was a monster in my bed
We French kissed on a subway train
He tore my clothes right off

He ate my heart then he ate my brain
(I love that girl, wanna talk to her, she's hot as hell)

He ate my heart
(I love that girl)
He ate my heart
(Wanna talk to her, she's hot as hell)

That boy is a monster, m-m-m-monster
(Could I love him?)
That boy is a monster, m-m-m-monster
(Could I love him?)
That boy is a monster, m-m-m-monster
(Could I love him?)
That boy is a monster

That boy is a monster, m-m-m-monster
(He ate my heart )
(Could I love him?)
That boy is a monster, m-m-m-monster
(He ate my heart )
(Could I love him?)
That boy is a monster, m-m-m-monster
(Could I love him?)
That boy is a monster


Får man..

Får man lov att tycka att livet är lite extra jobbigt ibland?

Blödigheternas dag!

Jag vet inte hur många gånger tårarna strömmat ner för mina kinder idag, dock av olika anledningar.

Min ena egolåt (Terese med Uno Svenningsson) fick tårarna att spruta för ett tag sedan. Nyss var det Beyoncé med Irreplaceable som satte igång tårkanalerna. Hahah! För fan, igår blev jag mobbad för att jag gråter till Extreme home makeover. Kanske egentligen borde hålla tyst om detta idag då?


Jag kan se ljuset i tunneln!

H&M:s vårkatalog kom i veckan. Behöver jag säga mer?

Nä tänkte det med, bättre att visa vad jag hittade.

        


Pepparkaksbygget från helvetet!

Har glömt att berätta om mitt, numera årliga, pepparkaksbygge med Jennie. Det började med att jag och Jennie inte hade några planer till lördagen då vi skulle ses. Så då kom jag med den briljanta idén att vi skulle fixa ihop ett pepparkakshus. Vi gjorde nämligen ett till julen 2009 som blev fruktansvärt fult.... Därför skulle vi satsa mer dne här gången.

Sagt och gjort. Vi stack till Coop för att köpa deg. Ja deg, det skulle ju bli ett riktigt bygge. Ritningen hade jag tittat ut på nätet, haha!

För att ni ska förstå hur jävla tufft och frustrerande det var säger jag 7 timmar. I 7 jävla timmar höll jag på att mäta, kavla, skära, baka i ugnen. Sen pausade jag en timme för att alla bitar skulle få stelna ordentligt innan det var dags för ihopsättningen.

Men det var också där det dog. Husfanskapet var alldeles för det första alldeles för stort och för det andra var vissa bitar lite för bräckliga för att klara ihopsättningen, haha! Lägenheten fick nästan utrymmas pga Jennies brända socker, hahah! Skrattade nästan så mycket att jag kissade på mig. Köket var 100 grader varmt så min vatten konsumtion hade under dagen legat på minst 110%. Sockret gick på fem röda från gyllenbrunt till svart och röken vällde ut i lägenheten. Mitt i röken försöker Jennie ta sig från köket till balkongdörren sen säger hon "jag tror inte mitt brandlarm funkar". No kidding!

Huset var totalt 42 cm brett och när allt hade varit på plats hade det varit 35 cm högt. Rätt maffigt va? Nu kommer Jennie säkert kommentera att om jag varit lite klokare den dagen hade jag inte tredubblat ritningen.....





Vi satte dit stjärnan mest för den symboliska betydelsen. Jävla mög!

Ps. när det väl gått sönder åt jag också av det, bara för att  vara symbolisk. Ds.


Jag har ramlat och slagit mig hårt!

Alla som känner mig vet hur jävla skeptisk jag är mot allt som heter och innebär kärlek. Men det är bara att erkänna. Jag har ramlat och slagit mig hårt!


Random stuff

1. Hur gammal är du om fem år? Fick räkna för mig själv, haha! Men 27 är jag då

2. Vem var den sista du träffade? Han den dära.

3. Hur lång är du? 176 långa centimetrar

4. Vilken var den senaste film du sett? Dumpa honom!

5. Vem ringde du senast? Jennie

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ”hihi puss på dig” till han den dära

7. Vad är dagens planer? Dagens planer är att i alla fall få en vettig sak gjord!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem det är till, sms går fort, men ringa är trevligare.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta

10. När såg du senast din mamma? Säg kanske en minut sen

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du idag? 10.48 tror jag hon var

13. Har du någon gång hittat en katt? Nä thank god, haha!

14. Vilken är din favoritplats? Har nog inte hittat min favoritplats än, men idag är min säng min favoritplats

15. Vilken plats föredrar du minst? En plats där folk är så jävla stressade att de inte har någon respekt mot andra

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj just nu har jag ingen aning, för min hjärna är så uppdelad. Men att jobbar inom media är jag säker på. Sen att jag uppfyllt några av mina ”livsmål” har jag också gjort om 10 år.

17. Vad skrämde dig som barn? Kommer inte ihåg en massa saker, men ormar. Fy fan vad jag hatar ormar!

18. Vem fick dig att skratta senast? Jennie… hahaha!

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nejdå, inte för att jag lyssnar. Sparar dem för att omslagen är snygga…

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar (och en stationär i källaren)

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Har svårt att sova med kläder hur dumt det än låter, haha! Så det blir underkläder

22. Hur många kuddar har du i sängen? Har två när jag sover, hade gärna haft fler om det fått plats

23. Hur många landskap har du bott i? Tre: Halland, Småland, Skåne

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Kort och gott – ja

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota

26. Är du social? Det vill jag väl påstå, men det kan gå i perioder, kan vara ensamvarg emellanåt med

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry Cookie dough, m.u.m.s!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Hade köpt en lägenhet, rest och köpt precis det jag ville ha!

29. Tycker du om kinamat? Njaaa..

30. Tycker du om kaffe? Nix

31. Vad dricker du till frukost? Antingen juice, vatten eller te

32. Sover du på någon särskild sida? Den som är närmast väggen, vilket kommer innebära att när sängen sen kommer stå mitt i rummet kommer jag troligtvis ramla av, haha!

33. Kan du spela poker? Jag kan nog, i viss mån

34. Tycker du om att mysa? Älskar att mysa

35. Är du en beroendemänniska? Ja det är jag nog

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

37. Vill du ha barn? Ja det vill jag, i framtiden.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en pool? Beror på hur stranden är eller om det blåser för mkt vid havet, haha! Fick utbrott vid havet på Rhodos, det blåste salt från havet rakt i nyllet på en. Då fick det bli poolen!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, smink och håret

42. Äger du dyra smycken? Knepig fråga, men ja det gör jag

43. Har du någon gång testat narkotika? Skulle aldrig komma på fråga!

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett tuggummi

45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha, en kluring. Brodden är jävligt rolig, Jennie har sina sidor och det har Maja med, haha!

46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har ett ärr på mitt högra knä efter att jag ramlade med cykeln och fick sy 9 stygn

47. Vad har du för ringsignal? Nån som alla andra med iPhone och verkar ha

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, där är en liten låda på vinden

49. Flirtar du mycket? Haha, bara med en person jag tycker om

50. Vart togs din profilbild för din blogg? I Kalmar

51. Kan du byta olja på bilen? Fylla på ja

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej. Har aldrig blivit stoppad

53. Vilken var den senaste bok du läste? Minns inte

54. Läser du dagstidningen? Varenda dag

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte veckotidning, men får hem Elle en gång i månaden

56. Dansar du i bilen? Det kan nog ha hänt

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM blir det, bäst mottagning

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Lite ”läraranteckingar” på uppsatsen


RSS 2.0