YES!!!

Jag har fått jobb, tjoooooho!

The City

Två av de kändisar som jag gillar bäst och som jag tycker klär sig tveklöst bäst är Lauren COnrad och Whitney Port från The Hills. Nu har Whitney fått en helt ny serie som börjar om tio minuter på MTV och jag ska såklart spana in den.. Inte minst för klädernas skull.



Whitney Port & Lauren Conrad

Melodifestivalskväll!

J skulle egentligen ha kommit hit här idag, ätit middag och myst, men han är sjuk så han får stanna hemma :/ Det blir istället mat med mormor som gäst och sen blir det Melodifestivalen hemma hos Theuer med Grahlis och Broddis.

Ska nog slå till med en röst ikväll, för då är jag antingen delaktig till vinst eller så har jag iaf gjort mitt för att rätt ska vinna, smart va? ;D

Nu ska jag fixa mig lite, puss!

SNÖ!?

Sitter just nu i köket och skriver en jädrans skoluppgift och nu när jag väl lyfter huvudet för att ta en liten break så snöar det ute. Det snöar på rätt bra ändå.......... Killing me softly!

Städ/pluggdag

Gick upp vid tio över nio och åt frukost, sen tog jag tag i dammsugaren och började jakten på dammråttorna i rummet. En enkel match! Efter cirka en timme så var rummet skinande rent igen och jag kunde pusta ut, sen började jag (igen) att kolla jobb, kan sitta o leta jobb hur länge som helst o ändå finns det inte några, haha!

Nu har jag både ätit lunch och duschat så nu åker skolböckerna fram.

Puss!

Vårfavoriter




Man kanske ska slå till så ligger man på topp
för vårens/sommarens festligheter, haha!

Vad gör man inte för att kunna vinna?

Therese Goldstrand skrev 18:58 Sony Ericsson C510

Min motivering är väldig enkel, jag är en student som lever för de få pengarna jag har, mobilen jag äger idag håller på att krascha. Min dag fungerar inte utan en mobil. Därför behöver jag en ny. Väldigt kort och gott!
http://theresegoldstrand.blogg.se/


Så nu ser jag fram emot en ny mobil, tjoho! Hahaha!

Jobbhelg

Både igår och idag har jag jobbar för Sydsvenskan. Har stått utanför Nova och delat ut tidningar. Ett jävligt enkelt jobb och ganska bra betalt ändå, så jag är nöjd. Fick en bra summa till Göteborg, haha! Idag regnade det dock och blåste som fan, haha! Man fick ställa sig så att blåsten inte tog tag i skylten man hade på ryggen för då hade man väl flygit iväg :P

Igårkväll åkte jag in till Lotta för att kolla på Melodifestivalen. Vi var nog nio stycken där om jag inte minns fel, det blev pizza och massa prat. Dock inte så mycket prat för min del, för jag har nästan tappat rösten, hahaha! Så jag satt där med mitt honungs och citronsvatten och försökte få rösten tillbaka, men det gick inte så bra. Vid halv elva låg jag och sov i sängen.

Ska bara ta det lugnt idag, kanske ta ett bubbelbad som får massera musklerna lite, ska också läsa lite i en skolbok. Ska upp tidigt imorgon så får gå o lägga mig tidigt :)

Puss!


Förbannad till tusen!

Jag hatar våra bärbara telefoner! Jag verkligen hatar dem! I två dagar har jag suttit i telefonkö och idag kom jag på plats fyra när jag ringde, vilket är oerhört bra. Så efter 20 minuter kommer jag fram och hinner prata med människan i en minut, va tror ni händer? Jo, telefonen dör!  Aaaaargh!

Yesbox!

Nu ringde de från jobbet och sa att om jag vill kan jag få jobba på söndag med, ja men jag tackar!

Om jag hade 5249 kr

så hade jag köpt mig denna underbara väska från Marc Jacobs! Men ja det är sånt man bara kan drömma om, haha!


Bio mitt i veckan

Måste ju skriva om filmen som jag och Hannis var och såg på igår. Vi såg Stieg Larssons film Män som hatar kvinnor inne i Landskrona, och vet ni? Det var kö in till biografen, hahaha! Jag fick en chock när Hanna hade ställt sig i kö :P

Filmen var i alla fall ruggigt bra! Den innehöll allt som man vill ha i en film, såsom ilska, hat, kärlek, sorg, lycka osv. Sen att skådespelarna var duktiga var bara pricken över i. Nej den måste ni verkligen sen, oavsett om ni läst boken eller inte. Den är lång, två och en halv timme, men det går fort, det lovar jag. Där händer något hela tiden. Ska nog låna pappas bok och läsa den, så jag kan jämföra, har nämligen hört att de följer boken räääätt så bra och väldigt noggrant!


Efter filmen körde vi bort om McDonald's och sen hem till Hanna för att kolla på Grey's sen körde jag hem :)

"Det är bra att hälsa på mig ofta, då får du öva på att fickparkera" hahah öva behöver jag, men det går bättre och bättre ;D

Extrapengar - jatack!

Igåreftermiddags så anmälde jag mig till ett jobb som ska ske på lördag. VId fem så ringde det en tjej och gav mig jobbet. Hur underbart är inte det? Haha! Lätt förtjänta pengar är det också, ska bara dela ut lite tidningar eller möjligtvis ha reklam på mig, men vafan gör det jag får ju betalt, hahah! Sjukt nice!

Det är dock mindre nice att jag har riktigt jävla ont i halsen. Kunde inte ens prata imorse när jag vaknade, så får se hur det blir med J ikväll, förhoppningsvis har jag laddat upp med massa citron och honungsvatten :)

Puss!

Morgonstund har guld i mun

Jag mår riktigt bra idag, haha! Vet inte riktigt varför, men allt känns så himla enkelt :P Ska snart ut och gå en runda i den överroliga byn Häljarp och sen blir det lite frukost. Efter det ska jag göra en uppgift skolan sen blir det väl lite mer läsning för att komma i fatt :)

Nej, det blir nog en bra dag ska ni se :P

Morgondagens schema

10.10 tåg till Hbg
10.40 kolla/hämta bok på Campus bibliotek
10.55 hämta mat på Graffiti Café,
11.10 tåg till Lund, äta lunch på tåget
12.00 föreläsning på skolan
14.22 tåg till Landskrona
14.45 färgning hos Sofie

Sen ska jag göra en uppgift till på torsdag och varva ner lite, haha!


GI-pizza

Dagen har börjat bra tycker jag! Har hållt mig till dieten, trots att jag lagat pizza. Det blev en GI-pizza med färska champinioner och rökt skinka, gjord på dinkelmjöl och den blev riktigt, riktigt god. Marcus och jag var de som skulle äta här hemma och han berömde den och sa att den var mycket godare än Häljarps. Tänk er det ni, en kräsen tonåring säger något sånt, fick nästan en tår i ögat, hahahah!


Hej och välkommen mars!

Som de flesta redan vet så börjar min "diet" idag. Det är 91 dagar till juni och mirakel ska ske, hahah! Nej men skämt o sido, jag ska i alla fall plocka bort alla snabba kolhydrater och ersätta de med långsamma, med andra ord lite GI-diet. Tror att det kommer bli rätt så enkelt eftersom jag inte är särkillt förtjust i potatis och har vant mig av morgonmackorna och tillsatt de med ägg. Kommer ge lite hintar om hur det går lite då o då, annars får ni fråga, haha! Så lycka till Therese!


RSS 2.0