Pokerface

Hur låtsas man att allt är okej, när det inte är det?
Hur låtsas man att man man är glad, när man gråter inombords?
Hur låtsas man vara sig själv, när man inte är det?
Hur låtsas man att man inte minns, när man påminns varje dag?

Hur låtsas man?

Ett besök hos tannamagaren

Mina närmsta vänner vet att jag har en tand som inte kan låta mig vara i fred! Har varit hos tandläkaren många, många gånger med just den här tanden och idag var inget undantag.

Kom till tandläkaren vid kvart i elva (hade tid 11.30) tänkte sitta och plugga lite innan det var min tur, sen kom tandsköterskan ut och sa att det var bra att jag var tidig för de hade fyra (!) stycken som inte dykt upp så de kunde ta mig nu istället. Ja det var bara att gå in o få tänderna röntgade och hela det där man ska gra vid en årlig undersökning. Men nu har jag ju den där tanden som sätter käppar i hjulet och pga att jag hade fått mer tid idag så tyckte min tandläkare att vi skulle borra upp tanden och göra en ny provisorisk fyllning och se om det är min gamla fyllning som spökar. Jodå, jag fick bedövning och sen började hon borra och borra och borra.

Avskyr verkligen ljudet som uppstår när borren slår emot tanden, ryser i hela kroppen och jag sjunker längre o längre ner mot stolsryggen.

Men med halva huvudet avdomnat, en ny fyllning och en tom plånbok gick jag därifrån med ett litet hopp! För fungerar inte detta blir det en rotfyllning! Och det är inget nöje, tro mig!

(4½ timme senare och bedövningen börjar äntligen släppa, woooho!)

Har jag fått nytt namn?

Det ringde nyss hit en telefonförsäljare och efter ett x antal år har jag lärt mig att man alltid ska svara med efternamnet för då kan man säga "Nej, Therese är inte hemma.." så det gjorde jag den här gången med.

Men då säger nissen i andra luren "Ja, hej Susanne. Jag ringer från ..."

Sen när kan man höra så fel på "Goldstrand" att man får det till "Susanne"?

Flitig fröken

Har nyss suttit i lite mindre än två timmar och kommenterat 7 kommuners hemsidor till min ena kurs som jag läser. Först tänkte jag bara kommentera 3 stycken som andra studenter valt ut, men vafan det lönar sig säkert att vara lite flitigt ;)

Nu ska jag pausa lite, sen blir det nog lite mer plugg. Juridik denna gången.

Pöss!

Det gäller att spara..

Hhittat massor med skor som jag vill ha till våren.
Vagabonds skor fängslar mig alltid och det är inget undantag i år.


  

 
 


Resultatet av trapptrillande


Toppen av allt lidande!

Jag lider. Lider något så fruktansvärt! Var ute och skottade snö med mamma vid lunch, då kom jag på den briljanta idén att man kunde fylla vårt tefat med snö o sen liksom dra bort det och tömma det. Ville ha ett rep att binda om tefatet så skulle bara ner i källaren o hitta ett. Orkade inte ta av mig skorna då de är helt omöjliga att knäppa. Då mitt i allt, faller jag helt planlöst i trappan och landar på höften och glider ner för halva trappan och landar på stengolvet. Visst skratta ni bara, men fy satan va det gjorde ont! När jag ställde mig upp trodde jag att jag skulle svimma. Smärtan var fruktansvärd! Det blev svart för ögonen och tårarna började rinna. Rös i hela kroppen och höften värkte som aldrig förr!

Nu ligger jag här i sängen och kan knappt röra mig. Känner mig stelare än en staty och bulan jag har på höften är mer än 12 cm i diameter och buktar utåt kanske cirka 5 cm.

Nej, idag är det fantamej synd om mig!

Vallåsen here we come!

På lördag ska jag åka skidor (!) Har inte åkt skidor på flera år så jag får nog göra Brodden sällskap i barnbacken, hahah! Det bär av på lördag vid halv åtta, håll tummarna för att vi alla klarar oss utan brutna ben eller stukade fingrar. Vi är fyra amatörer, mer eller mindre, haha!


Hipp hipp hurra!

Detta är mitt 1000e inlägg i bloggen så det är kanske värt att fira, haha!

Tillråga på det är jag dessutom ledig idag :) Ska alldeles strax sätta mig och läsa lite om köprätt.

Det blir lite mer uppdatering i eftermiddag.

RSS 2.0