Året som gått

Tänkte att jag skulle vara lika duktig som Maja och sammanfatta det gångna året med några (väldigt många) väl valda ord.

Sista året i gymnasiet gick extremt fort. Ett år som jag alltid kommer att bära med mig, jag utvecklades något enormt under den terminen. Både inom skolan och i mitt privatliv. Jag fick en bättre självkänsla (trodde jag). Det varade dock inte så länge, eftersom jag fick en hel drög med falska rykten efter mig. Mindre kul och sagda av en mindre klok tjej.. Det var ett resultat av en månad som jag hade tillsammans med den här killen och det verkade hon inte tåla.
But now he's long gone..

Nästa steg i schemat blev studentbalen. Jag hade sytt upp min hallonrosa klänning hos Maria på Salong Unique. Min kavaljer på denna bal var Fredrik. Tack för en trevlig kväll!

Bara någon vecka senare var det dags för ännu en milstolpe i livet - studenten. En underbar dag firades med en massa släkt och vänner. Dunka mig Frida var i studenttältet på dagen och sjöng in studentdagen med oss studenter. Underbart!

Veckan efter studenten drog jag, Malin L, Maja, Louise och Malin O till Hultsfred. Trevliga människor och rätt trevlig festival i sig. Rätt bra väder, tills sista kvällen då jag och Louise fick leka scouter. Hahaha!
   Maja och Malin hade åkt hem pga magsjuka, så jag och Louise använde Majas tält som extra skydd till mitt tält. Vi klädde alltså in mitt lilla tvåmannatält med Majas tvåmannatält och tejpade och höll på, sen flyttade Louise in till mig och vi slapp både att frysa och att flyta omkring. Briljant!

Sen kom dagen med beskedet. Jag var så nervös så jag trodde jag skulle svimma. Beskedet om vart jag kommit in på högskolan. Skulle sista terminen med allt slit vara ovärt?
Det var det inte! Jag kom in på reservplats i Helsingborg, men jag ville inte vänta utan bestämde mig för att börja ett nytt liv på en ny plats.
   Jag tog mina grejer och flyttade 30 mil ifrån lilla trygga Häljarp, till Kalmar. Jag hade nämligen kommit in på den enda Media Management utbildningen i Sverige. Och ja, jag skryter lite om det, men det tycker jag minsann o da att det är värt.

Sen blev det Landskrona Karneval och Helsingborgs festival. Faktiskt riktigt roligt!

Sommaren var plötsligt slut och jag måste bara skriva tack till alla dem som gjorde det bästa av den här sommaren. Bland annat; Maja, Jennie, Malin J, Zebastian och Brodden. Ni andra är också guldvärda!

Innan jag flyttade träffade jag min älskade vän. Fy sören vad jag hade saknat honom! Det var guldvärt! Ännu bättre blev det när du ville komma upp och hälsa på. Sagt och gjort, en månad senare hämtade jag honom på stationen i Kalmar. En trevlig helg med mycket prat :)

Dagarna gick och helt plötsligt var det dags för min operation. Jag skulle ta bort mina halsmandlar. Två veckors sjukskrivning och sängliggande var inte så himla trevligt, men nu är jag rätt glad att jag gjorde det.

I samma veva fyllde jag 19, vilket inte är något alls att hurra över. En mycket onödig ålder om ni frågar mig..

Höstterminen har gått fort och nu sitter jag här hemma hos mina föräldrar på nyårsafton. 2006 kan man väl kalla för kärlekens år och 2007 kan man nog kalla för möjligheternas år. Inte så mycket kärlek detta året, men jag lever och mår bra ändå. Haha! Det som hade kunnat bli något har jag sopat under mattan och kommer aldrig att ta fram igen. Det mår bäst av att vara bortglömt. Det tycker dock inte alla, nämner inga namn, men tror att de flesta vet vad och vem jag menar..

2007 kommer dock att sluta lyckligt med tanke på att jag ska träffa M idag och sen bär det av till Kågeröd för att fira det nya året med mina vänner.

Tack för mig och välkommen hit 2008.


I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

Confused

Jag vet inte vad jag ska känner eller vad jag ska tycka. Vet bara att du har gjort ett starkt intryck på mig och att du just nu sitter fast på hjärnan. Det är nästintill omöjligt att tänka på något annat när jag går och lägger mig och när jag vaknar.. Men om det är bra eller dåligt återstår att se. Var riktigt, riktigt sur och besviken på dig i fredags och igår morgon, men man kan väl säga att jag inte var mycket bättre själv och det har jag ångest för. Förlåt! Trodde verligen inte att det skulle kännas så.. En känsla som jag inte riktigt var beredd på.

Sen till dig vill jag bara säga lycka till. Du vet vad jag tycker och jag står fortfarande för det jag sa till dig i fredags. Jag tycker inte att ditt val är det bästa du gjort och att du går emot dig själv är inget jag hurrar för..

Nyår imorgon. Vad tiden går fort. Har nyss avslutat en termin på högskolan och har ytterligare 5 kvar, haha! Det har gått extremt fort. Hela detta året tycker jag har runnit iväg. Jag har hunnit med en massa grejer tycker jag. Studentbal, studenten, hunnit flytta hemifrån, börjat plugga på högskolan. Det som är störst är studenten och att jag flyttat 30 mil från Landskrona. Vilket jag är väldigt stolt över. Trodde aldrig att det skulle bli som bra som det har blivit.

Nu ska jag bara skriva att 2008 kommer att bli bra,
eftersom 2007 inte kunde få ett bättre slut än det här, haha.

No one

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better
You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright


No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
You you
Can get in the way of what I feel for you


When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain


You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like

But all I know is everything's gonna be alright


No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
You you
Can get in the way of what I feel for you


I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try
Try to divide
Something so real
So till the end of time
Im telling you that


No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
oh oh oh....

Natten

Vilken galen natt. Hahaha! Men ack så kul!

Fick sms av en, ja vad ska man säga, gammal flamma kanske man kan kalla honom. Trevligt att höra av honom igen faktiskt.. Haha! Sen skickade en annan mycket gammal "flirt" sms.
Sen ringde det och då sov jag tydligen för jag hade i alla fall inte upptäckt något ringande. 
Efter det så ringde det igen, men då var det en annan person och då svarade jag nog halvvaken. Haha! Efter lite prat så lät han mig sova igen :) Så söt du är!

Usch, tandläkaren imorgon.....
Har egentligen ingen tandläkarskräck, men när jag
vet att jag ska borra så blir det genast hemskt. Haha!

Jag vill till mellandagsrean... Någon?

Juldagen

Nu sitter jag här med Johanna bredvid mig i soffan. Har precis lekt frisör, haha!

Har ätit jullunch och lekt med lego idag, haha! Det märks att här är två småbarn på besök.

Snart blir det julklappsutdelning :) Tjoho!

Jag vill ha helg, eller i alla fall fredag.

God Jul

Julafton idag, som ni alla säkert har märkt. Hahaha!

Har precis öppnat klart paketen, så nu är jag mycket nöjd :) Fick en efterlängtad parfym - Stella McCartneys 'Stella in two'. Fick också en massa filmer och lite kläder. Sen presentkort på H&M, skitbra nu till vårkläderna, hahaha!

Har fått en massa, massa julhälsningar idag. Tack så jätte mycket!
Pratade med lilla M. innan också. Stackare som jobbar idag :P
Som du sa jag skulle varit där, hahaha!

Nu ska jag in o titta på film med Marcus.
Tjohej!

Hemkomst

Igår kom jag hem till Skåneland igen. Här var det inga minusgrader och frost, haha!

Trött som jag var somnade jag på tåget och sov ett bra tag.
Fick ett trevligt samtal också, men det var lite bad timing när det gäller Smålands skogar. Haha! Men det var uppskattat, väldigt uppskattat!

Jag kom hem i alla fall och fick ett megagod middag som pappa lagat :) Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig lite fräsch, sen körde mamma mig in till Majsan. Efter ett litet tag drog de andra och jag och Maja satt kvar och väntade på bussen, haha! På bussen träffade jag Sandro och Kajsa :)

Väl nere i stan drog vi direkt till Baggens där de andra var. Där var också en hel drös med andra människor som kommit, bl.a Anton, Martin, Katta och Nicole. Sen kom också Nicco och Johan. Och Elias :D

Efter nån timme på Baggens drog jag vidare till Akro och träffade Mats och sen Pettsson. Efter en cider från Mats drog jag vidare till Speaker's där Zimmer och Chrille var. Fick en mycket, mycket god drink av Zimmer, den tackar jag för. Haha! Vi satt där ett tag, sen ringde Maja som gjort av med sin jacka, men det löste sig ganska snabbt igen. Klockan var nu ett och altl stängde så jag rusade bort till Speaker's igen för att ta mina grejer, men så blev det inte riktigt. Stannade där och drack upp min drink och tog en toapaus.

Sen blev det en liten paus utanför Pölsemannen och sen stopp på Oliver's. Sen gick Maja och jag hem till Maja. Efter ett litet tag och många samtal kom också Chrille hem till Majsan och "efterfestade", hahaha! Jag åt min fyllemat - alltså ett knäckebröd. Haha! Sen kröp vi ner i sängen och försökte sova, good luck liksom!

Så nu sitter jag här hos farmor mätt och enormt trött efter en mycket sömnlös och varm natt.


Dan före dan före doppar dan!

Julledigt

Tjohej! Jag fick julledigt idag!

Har varit och solat, packat lite och fixxat klart med grupparbetet.

Om en timme blir jag hämtad av Sofia så bär det vidare till Ulrika sen ska vi gå och äta. Inte bara vi tre utan vi blir runt sex sju stycken :) Trevligt värre! En kanon avslutning på denna terminen.

Halv nio ikväll börjar jag jobba. Det ska vara gymnasiedisko på Kåren ikväll. Sjukt kul, haha! Sen imorgon tar jag sovmorgon, sticker till gymmet en timme och sedan ska jag packa i ljusets hastighet. Hahaha!

God jul och gott nytt år Kalmar - Skåne here I come!

Hemlängtan

Just nu har jag hemlängtan. Rättså jobbigt faktiskt!

Vill bara att dessa dagarna ska gå fort, i alla fall imorgon och onsdag. Sen på torsdag ska vi ut ett gäng och äta i stan, sen vid halv nio börjar jag jobba. Så där går halva den dagen :)
Och på fredag åker jag mot Skåne igen.

Känner mig halvt handikappad, haha! Jävla fot jävel! Det har svullnat mer, men gör mindre ont, hm. Haha!
Den har fortfarande en annan färg än vad som är normalt...

Gjorde klart vårt reklammanus idag, tjoho! Haha! Jag haaaatar att skriva manus!

Sen har jag varit nere och solat. Tror att alla tänker som mig nu veckan innan jul:
"Man kan i alla fall se fräsch ut".
Hahaha! För vilken kö där va!
Läste Metro två gånger om, haha!

Jag vill träna, dumma fot, dumma fot!

Helgen som gått

I fredes tvättade jag och frostade av mitt  frysfack. Riktigt huslig kände jag mig :)

I lördes så var vi först i bibblan och arbetade med grupparbetet, sen drog jag och handlade mat.

På kvällen var det terminsavslutning (White Night) på Kåren så vi skulle dit. 

Först förfest hemma hos Kajsa med Lars, Monica, Louise, Claes, Johan S, jag, Gustav och Johan :) Mycket trevligt! Claes hade ordnat med en musik quiz där han sjöng och spelade. Riktigt nice! Bara så ni vet så ägde jag och Johan, eller ja, enligt oss två i alla fall. Hahaha!

Efter det drog vi till Kåren och där va . Med kö menar jag liksom ingen Ica-kö, utan kö som man fick stå i ungefär 20 minuter för att komma in över huvud taget. Tjoho!

Idag har vi varit ute hos Emelie på Ängö och arbetat med vår Säkert sex kampanj.
Det blev en pizza, MTV och en massa skitsnack om gårdagen innan vi satte igång, haha! Vi höll på i några timmar sen avslutade vi för dagen och vi cyklade hem.

Jag var hemma och laddade mobilen, sen cyklade jag iväg till Ulrika på glöggparty.
Claes, Gustav, Lina, Sofia och Robert hade också hitta dit. Mycket trevligt och roligt. Hahaha!
Många roliga skratt!

Nu väntar en fylld vecka med mycket skola, mycket grupparbete, mycket träning och mycket packning. Så nu ska jag krypa ner i sängen, go natt!

Tvätteritvättera

Som ni kanske förstår så håller jag på att tvätta, inte det roligaste direkt...

Blir en lugn kväll, film o lite så :)

Jag är sjukt sugen på pizza, men vet inte om jag vill krascha hela min nyttiga
matsedel med en sådan..

Ska springa ner igen, tjohej!


Torsdagen

Idag har det varit lugnt.

Fixade böckerna av Maria vid lunch, sen stack jag och Louise hem till mig och åt lunch.
Efter det drog vi till bibblan och tillbringade hela eftermiddagen med grupparbetet inom
strategisk kommunikation.

Sen har jag ätit lite och pratat med Mattias. Han har kommit hem efter en långhelg i London.
Nu är jag riktigt sugen på att åka dit :D

Nu kallar Lyxfällan, tjohej!

Roomservice

Nu sitter jag fastklistrad framför tvn för att titta på Roomservice.

De är i USA för att göra om Zäta och Emmas kök.

image138

Zäta är eller ja har varit min "hockey-crush", hahaha!
Han är dock för gammal för mig, hela 27 år har han blivit, haha!

Äsch, man kan inte få allt här i världen, men jag
hade gärna tagit Emmas plats där borta i Amerika.

Russin och lussebullar går inte ihop

Nej så är det bara!

Det första jag gör när jag får en lussebulle är att ta bort de svarta små rackarna, haha!

Så nu när jag var och handlade på Maxi köpte jag en lussebulle. Leendet gick nog från det ena örat till det andra när jag såg att där itne avr några russin på! Woho tänkte jag, kanon! MEN nu när jag sitter här med lite glögg och en gul bulle så hittar jag några russin ändå. Två synliga russin går bra, men inte tre, fyra, fem, sex, sju eller åtta stycken INBAKADE som dyker upp närsom helt! Uuuusch! I den här bullen har jag hittat 13 jävla russin!

Lite uppdatering

Helgen var lugn, mysig och behövlig. Haha!

Tog det lugnt i lördes kväll, mådde verkligen inte bra, hade sån jävla magont så det var sjukt.

På söndagen var jag fortfarande lite rosslig men tog mig ner till stan för att fixa en julklapp.
Sen blev jag inbjuden av 30-meters grannen, haha! Så vid halv åtta gick jag in till Andy för att glo på film. The Holiday åkte på, men ungefär en halv timme från slutet så hackade den. Hahaha! Tror han höll på i en kvart för att få det att fungera. Tillslut gick det, men vi fick hoppa över tre kapitel så han fick berätta, haha! Det slutade i alla fall lyckligt, både i filmen och att vi fick se slutet. Det var en bra film trots allt som gick emot oss, haha!

Sen slängde vi på en film till, minns inte alls vad den hette. Men det var två stycken som skulle utplåna alla de onda på jorden. Den såg vi dock inte så mycket av utan pratade oss igenom filmen, haha! Det bästa var dock att den inte hackade alls! Det blev i alla fall en mega trevlig kväll eller ja natt kanske man ska säga med tanke på att det blev rätt sent.

Gårdagen var inte nådig. Fy fan va trött jag var. Höll på att somna i skolan och sen på kvällen däckade framför tvn igår, missade alltså att ställa alarmet på mobilen, haha! Så jag vaknade vid elva idag helt utvilad och pigg. Hahaha! Så kan det gå ibland. Kanske ska tillägga att jag hade föreläsning 9 - 12. Oops!

Brunnrensning

Usch och tvi säger jag bara! Rensade golvbrunnen inne i badrummet innan idag.....
Bland det äckligaste jag gjort! Tror inte att förra hyresgästen hade gjort det..

Men nu är det gjort och det luktar genast mycket bättre i hela lägenheten :)

Tentan är avklarad, gick väl sådär skulle jag tro.
Svårt o veta vad han skulle ställa för frågor eftersom jag inte varit på någon föreläsning.

Nu ska jag snacka lite med Majsan, tjohej!

Tentaångest

Har nog aldrig haft såhär mycket ångest innan! Eller ja inför en tenta då.. Usch och tvi!

Jag vet inte vad jag ska plugga på, jag vet inte hur jag ska få det att fasta,
jag vet inte hur jag ska få mig själv motiverad.


Det är liksom 21 timmar kvar och helst ska jag sova lite med... SUCK!

Önskelista pånytt

Tänkte fylla på min önskelista med några saker! 

 

  
    


Ett Pilgrim halsband vill jag få!

Lyle & Scott tröja kan va bra o ha...

Pengar till London hade varit alldeles kalasbra!

Nudie jeans är aldrig fel!

Mamma vet vad jag vill ha för skor - storlek 40 tack!

Nya löpar-/gymskor hade suttit fint!


Hur lyckas man?

Efter att ställt klockan och lagt undan mobilen så somnar jag runt halv tolv och sen sover jag fram till tre då jag vaknar av att jag har ont i ryggen. Jag sätter mig upp och tittar i sängen - där låg min mobil (eh?) Jag hade alltså tagit mobilen i sömne öppnat ett sms jag fått utan att reagera och sedan haft kvar mobilen i sängen. Hahaha!

Nu har jag gjort mig klar för en hel dag i skolan - suck!
Har deadline klockan 17.00 och då ska vi ha hunnit med en hel del....

Tjohej!

Stress.. igen

Det är hemskt, men hinner knappt med mig själv. Haha!

Har deadline imorgon, redovisning på fredag och tenta på lördag.

Tentan är värst - metodteorier.
Där hälften av anteckningarna är på engelska, en riktigt höjdare!

Nu ska jag titta klart på Close to home och sedan sova.

Go natt!

Ett nytt kvällsliv har börjat

Jag fick min digitalbox idag. Jippie!

Så nu börjar ett helt nytt liv på kvällarna, det menas med att det blir mer tv och
mindre data när det kväll och alltså mer sömn. Detta kan bli bra, haha!

Efter lite grejande så var den på plats och nu sitter jag här och tittar på hemmafruarna.

Tjoho!


Vårinspiration

H&Ms vårkollektion har kommit, woho! Ja, jag vet Brodden, jag ska inte! Hahaha!

Men där var så snygga kläder och ändå har inte hela släppts än, utan det är bara ett litet smakprov. Jag ska i alla fall köpa ballerinaskor därifrån. Köpte sådana förra året och de var underbara, fick dock slänga dem efter Hultsfred, haha!

image133

Gick upp hyffsat tidigt och fixade här hemma sen drog jag iväg till bibblan med Kajsa och Sofia.

Har fått brev från Posten att jag kan hämta mitt paket efter klockan 16.00, jippie!

På tal om annat vilken resa det bjöds på igår! Inte var det trevligt! Vi kom hela vägen upp till Alvesta utan några problem, sen stod vi stilal där i en halvtimme och tillsist säger de i högtalarna att det skett en olycka mellan Alvesta och Växjö på spåret så antingen fixar de bussar till oss eller så får vi helt enkelt vänta tills de åtgärdat olyckan, men så blev det inte. Efter sisådär fem minuter fick vi gå ut till en buss som skulle ta oss till Kalmar. En resa på två timmar och då hade jag redan rest i två! Gissa om jag somnade, var mega trött. Gick upp 05.45 igår, haha!

Nu ska jag fixa lite mat av det lilla jag har ,sen ska jag plugga. Adjökens!

Körskolan och hemdag

Vaknade vid fyra av ett sms somnade om till kvart i sex då klockan ringde.
Fy sören säger jag bara! Jag visste fanimej inte var jag var någonstans!

07.15 var jag inne på körskolan och sen körde jag till kvart i nio. Det blev ganska mycket repetition men det behövdes, haha! Sen tog jag tåget och gick hem o packade och gjorde mig i ordning för en liten Helsingborgs tripp. Skulle hämta ut mitt idkort och bankomatkort hos polisen. Fick en trevlig överrasknng där också, min korthållare var kvar. Så glad jag blev! Hahaha!

Nu sitter jag och Marcus och kollar på Idol, haha!
Om en och en halv timme ska jag vara i Lund och åka hemmåt :)
Jag kommer somna, haha! Jag hoppas i alla fall att jag fått rolig post, haha!
Typ som en lapp från posten där det står att jag kan hämta min box, wiho!

Tjohej!

Helgen so far

Igår tog jag det väldigt lugnt, var hemma hos familjen Wedberg och åt middag,
sen tittade jag och Alex på film och snackade en massa skit. Mycket trevligt :)

Idag har jag träffat världens sötsak. Maria heter hon och är två veckor gammal!
Hon var så pytteliten att hon fick plats på min underarm, sen var hon underbart söt!

Sen drog jag och mamma hem om och åt lite lunch, sen drog vi vidare till mormor
där jag blev välkomnad med pussar och kramar från mina små helsingborgs kusiner :)
Va stora de har blivit!

Nu ska jag fixa lite saker till den praktiska tentan som har
deadline på torsdag. Shit pommes va fort tiden går, haha!

RSS 2.0