Hemresedag!

Ska alldeles strax bege mig till skolan, börjar kvart över. Så är det föreläsning till klockan 12, sen blir det hem om och packa ihop det sista o ta lite lunch. Sen föreläsning 13-15 igen, sen blir det tåget 16.04. Alltså kommer jag gå efter ett schema idag, haha!

Tycker det ska bli skönt att komma hem, det var ju hela två veckor sen jag var hemma nu, hahah! Nej men det ska bli kul o träffa alla :P

PUSS!

Död åt männen!

Eller vissa i alla fall, ibland i alla fall!


Tröttheten slår tillbaka!

Efter att ha suttit på föreläsning i 4 timmar i sträck känns huvudet tyngre än någonsin. Ska i alla fall åka hem till byn redan imorgon och det ska bli skönt, lite socialt liv sitter aldrig fel :)

Nu ska jag ta o diska lite sen slänga på mig myskläder o bara mysa :)

Felen matematik

Har precis varit ute på en promenad. Gick genom industriområdet bort till Östra stranden, vilket tog 28 minuter. Vägen hem tog bara 20 minuter. Kan det va mitt uppspeedade tempo som fixade tiden? Haha!

Fru Anka hos Aschberg

Ligger och tittar på Robert Aschberg på TV8, Anna Anka gästar ikväll så jag måste ju bara titta på det. Jag citerar Aschberg när jag säger "du är sensationell"

Han rodnar värre än en tomat, haha! Riktigt kul att se! Hon är så jävla frispråkig och det är himla underhållande! Allt hon säger kanske inte är jätte genomtänkt men vissa tankar är fan bra! Så är det bara!

Ögonsten

Igår nör jag satt och kollade runder på olika inredningsbloggar hittade jag en skål, en nyckelskål med andra ord. Blev otroligt förtjust i den och började att söka efter den, men den har utgått på flera olika sajter så jag började att leta på Tradera och på Blocket men hittade den inte. Skrev därför ett mejl till den ena sajten för att höra om den skulle komma in igen eller vart jag kunde hitta den. Fick svar imorse där det stod att de har en kvar som jag kan få köpa! Hur underbart snällt är inte det?!


Monday

Ny vecka idag ja. Det regnar ute och blåser som värsta orkanen. Tänkte att jag skulle gå ut och gå en runda och få lite frisk luft, meeen det tar emot :P Får nog ta det senare idag.

Kollar på Våra bästa år nu och det har fan blivit totalt utflippat, haha! Men ändå kan jag inte sluta titta :P

Nu ska jag bädda rlite o plock undan. Då blir det ro i själen, hahah!

Parlamentet

Jag älskar Parlamentet!

Sitter här med tårarna rinnandes nedför kinderna
och ont i magen efter en skrattattack.




Inredningdetaljer

Kollade nyss igenom Village katalog på deras hemsida. Mycket, mycket fina saker måste jag säga! Hittade en julkrubba, ni med den historien om när Jesus föddes... Haha! Den här var övermodern och oerhört ball! Hittade också en massa fina julgrankulor och andra julsaker. Det är bra att min fästman vill ha en äkta gran, annars hade jag nog fått tänka om och hitta någon annan, eller som jag sa till honom annars hade han fått hitta den finaste platsgranen på marknaden, hahah! Tyckte också att det var en kul detalj att blanda färgglada sterinljus med cementljusstaken :)


Återigen söndag!

Har sovit riktigt uselt inatt, har vaknat varannan timme o legat o vridigt på mig. Ingen hitt med andra ord!

Har suttit i en timme och bara strökollat på massa inredningsbloggar och nyahittade inredningshemsidor. Underbart! Ska nog snart ta på mig och promenera bort till solariet o sola. Haha, har sagt det nu hela veckan, men nu ska jag fan palla mig dit. Kan behöva lite frisk luft också. Sen blir det pluggning för hela slanten, ska renskriva marknadsföringsföreläsningarna så att jag faktiskt kan läsa vad jag själv har skrivit :P

Puss på er!

The Bulls

Igår kom Maja och vi gick direkt ner till stan. Det blev fylld kycklingfilé med grillade grönsaker och potatisgratäng och ett glas vitt. Underbart!

Nu ska vi strax gå ner och äta frulle på Espresso House, sen blri det en tur bland Halmstads butiker.

Puss på er!

Vårterminen 2010



Nu får vi se vad det blir av, haha!

Mycket att fundera över

Som jag skrev i inlägget innan skulle jag till studievägledaren. Efter en halv timme med oliak idéer och en del överraskningar, dock åt det positiva hållet gick jag hem med många saker att fundera över. Har kollat lite noggrannare nu och det känns faktiskt bra :)

Nu ska jag nog ta lunchpaus ett tag, sen blir det lite plugg!

Uppe i ottan

Nä inte riktigt. Klockan ringde kvart över åtta. Har nyss ätit lite fibergröt med mjölk, var inte alls sugen på stekt ägg o bacon som jag tänkte på igårkväll. Ska lägga mig i sängen i tio minuter och sen promenera bort till studievägledaren för att ha ett litet möte med henne. Känner mig verkligen förvirrad om vilka kurser jag ska söka till nu om någon vecka. Förhoppningsvis reder det ut sig, klockan tickar :P

Puss!

Bland de coolaste jag sett!

Klickade runder på The Voice hemsida och hittade detta YouTube-klippet.

Brukar aldrig titta på sådana, men detta innehöll både Oprah och Black Eyed Peas
så jag gjode ett undantag - och tur var väl det!

Titta på det, ni kommer inte ångra er!


Jag har nog testat varenda en..

Kvinnans lögner, topp-tio-lista

1) Inget är fel, jag mår bra.

2) Åh, den här är inte ny, jag har haft den jättelänge.

3) Den var inte så dyr.

4) Den var på rea.

5) Jag är på väg.

6) Jag vet inte var den är, jag har inte rört den.

7) Jag drack inte så mycket.

8) Jag har huvudvärk.

9) Nej, jag slängde den inte.

10) Förlåt, jag missade ditt samtal.


Den silvriga drömmen!

Jag har i flera månader velat ha Sony Ericssons C 901 sincere silver. Färgen är oerhört viktig! Har haft en svart mobil i flera år nu och är trött på att aldrig hitta den i väskan, därför vill jag ha den i silver, men när fasiken kommer den ut på marknaden då?!?!?!

Ge mig en C 901 i färgen sincere silver!!!

Dubbeldag!

Börjar dagens första föreläsning om 25 minuter. Så ska bara borsta tänderna ta på mig en kofta o sjal o sen promenera bort till skolan. Kommer blir en lång dag idag, känner mig redan hängig..

Sen ska jag köpa glödlampor och Nationalencyklopedin med Expressen, sen ska jag nog ta på mig gympaskorna och promenera bort till solariet. Känns som det var en evighet sen som jag solade så det ska bli himla skönt :)

Puss!

Jobb

Idag har jag jobbat på Coop Forum ute på Eurostop, det som stod på schemat var inventering. Tog bussen 06.35... Men jag kände mig rött pigg ändå, haha! Slutade dock vid tjugo i två istället för vid fyra. Vi hade jobbat på effektivt, kanske inte jag dock, jag kände mig som en sengångare jämfört med de anställda på Coop, haha!

Gick runder på Eurostop efteråt, gjorde några klipp på Willy:s sen tog jag bussen hem o slängde mig i sängen. Nu har jag ätit mat och satt mig tillrätta i fåtöljen och satt på Idol.

Puss på er!

Gammalt som gatan!

Hittade massa CD-skivor med bilder på igår.

Tänkte bjuda på några godbitar som kan ge
några goda skratt och härliga minnen, haha!

Fest hos mig i Häljarp, den gången gick det faktiskt lugnt till :P

2006



Helsingör med Maja, Louise o Jennie. (Maja var asfull)

2006



Brodden, Jennie o jag tog våra tefat och gick till hålan, haha!

2006



På Broddens 18-årsdag, haha!

2006



Fest hos Malin Larsson, Maja o jag plockar kladdkaka från golvet, haha!

2005



Tjejkväll hos Louise, hahah! Vi spelade en lite scen för resten av gänget.

2005



Fest hos mig, igen. Denna gången gick det nog inte såå lugnt till..

2005



Det skulle blivit fest, men vi drog hem igen och hade tjejkväll hos Louise.

2005



Tror det var ute i LillOlas i maj, haha!

2006


Jag får liksom ingen ordning

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra


Talesätt

Kom på mig själv i helgen när jag använde mig av några, ja vad ska jag kalla dem, talesätt. Tycker sånt är himla roligt :P

Tänkte skriva några exempel mest för att det är kul, haha!


Hjulet snurrar, men hamstern är död

Här blir det inga barn gjorda (ändrade dock min till annars blir det inga pizzor gjorda)

Han/hon har inte alla hästarna i stallet

Inte den vassaste kniven i lådan

Även en blind höna hittar ibland ett korn


Har ni några egna? Eller andra favoriter? :)


Inga rester!

Fick mejl av min gamla föreläsare på mode o trender kursen - jag är godkänd på hela kursen! Hurra! Nu hr jag inga dumma restkompletteringar som ligger och gnager :) Nu kan och ska jag bara fokusera på det här med affärsredovisning och marknadsföring så att hjärnan går på högvarv, haha!

Imorgon blir det jobb, börjar klockan 7 och jobbar till 16. Ska ta bussen vid halv sju ut till Eurostop sen kommer man att vara fast där mer än halva dagen. Undra hur gott jag kommer att somna på kvällen, haha! Sen blir det föreläsningar på onsdag, dubbla pass från och med denna veckan. Marknadsföringsföreläsning på torsdag, ledig fredag. Men på fredagkväll kommer ingen mindre än Maja och hälsar på :) Ut och äta och dricka lite vin, sen shoppingtur på lördagen, underbart!

Det kommer nog bli en bra vecka ändå ;P Fullt upp åtminstone!

Puss!

Massmördare!

En av de värsta sakerna jag vet är dessa små etriga bananflugor som finns i köket. Ibland är där inga alls o allt är frid o fröjd, men ibland har de invaderat stället. Och det kan man lugnt säga att de hade gjort idag. Så jag gjorde en plan för att utrota de alla! Hämtade sprayflaskan i badrummet och började spraya. En lysande plan, alla är dead and gone!

Det närmar sig..

Ja snart fyller jag år och såklart har det dykt upp lite saker som jag vill packa ner i mina flyttkatonger i väntan på en riktig flytt, haha! Kan ju lika bra fylla på mina lådor uppe på vinden med nya godbitar. Kommer bli så överraskad o glad när jag väl får packa upp dem, haha! Har i alla fall lovat Maja, efter förfrågan, att hon ska vara med när jag packar upp dem :P

Hittade lite godbitar som inte suttit fel.



Pajform från Sagaform Season

Underbart mönster, verkligen ett "Therese-mönster"


Liten glasskål från RBA

Hade passat jättefint på det framtida sminkbordet, haha!
 


Mixer från OBH Nordica, färgen Aubergine

  Älskar lila och den här är helt perfekt!


Lykta från Sagaform

Svart och frostat glas, kan det nånsin bli fel?


Åh jag älskar att fylla år!


Ironi på högsta nivå




Här har man beställt en skrivare o de vill att man
skriver ut orderkvittot - ironi eller ironi?!


När allt bara är fel!

Fick ett mejl för ca en timme sen. Hela jag bröt ihop och visste inte vad jag skulle göra. Måste ta tag i detta idag, för det börjar bli lite kris nu. Har hämtat mig lite nu och börjat titta på olika möjligheter, så får väl ta och ringa till den personen och reda ut saker.

Jävla röv skola!

Tillfixning

Nu har jag fixat lite här nere i min källare :) Blev faktiskt nöjd med resultatet!

 

 


Det gäller att ligga i!

För cirka 45 minuter sen ringde det på mobilen. Jag svarade och pratade med kvinnan i några minuter. Det gällde ett jobb jag sökt för några veckor sedan. Jag fick det - jag fick det! Fick ytterligare en dag som jag inte ens sökt till. Fy fasiken va gott! Känner mig rätt så nöjd med mina småjobb som jag får här o där.

Många bäckar små...


Djupa drömmar!

Har sovit riktigt gott i natt, inte vaknat en enda gång. Det är nog rekord! Har dock fått sjukt ont i min nacke så här sitter jag med min värmedyna och försöker tänka bort det.

Är ledig idag, rätt skönt faktiskt. Ska snart sätta mig med anteckningarna från igår och renskriva dem, kommer fatta noll komma noll om jag tittar på dem om några dagar :P Sen tänkte jag bege mig ut och gå en liten runda, sen hur många steg det är ner till stan och sådär :) Har besrtömt mig för att inte köpa ett gymkort under dessa månaderna här uppe, utan att istället gå ett x antal steg per dag eller i veckan och att cykla långrundor. Behöver få dagsljuset när man bor såhär i en källare, haha!

Nej får väl sätta fart, så är man väl klar lagom till Våra bästa år :P

Överskattat med rubrik?

I fredags var det Sex and the City-kväll hos Louise. Det bjöds på fördrink och små snittar. Super gott! Sen blev det en Sex and the City-quiz! 13 rätt av 20 kändes inte så värst dumt, haha! Gick vidare på mellanfest vid halv tolv kanske, men där dog jag. Om jag låg på 110 innan låg jag på 40 när vi gick därifrån, men men. Det var bara att ladda om och börja på en ny kula när vi gick ner i stan. Inom Tycho o spanade lite, sen vidare till Inferno o bort till Tages. Himla mycket folk var ute och stämningen blev bättre :) Blev överraskad på av det ena och det tredje under kvällen, men kul var det allt!

Igår tog jag det bara lugnt. Började dagen med en brakarfrukost hos Jennie. Den innehöll: pannkakor, färska hallon o blåbär, bacon, apelsin, jordgubbsjuice, bullar, olika pålägg o vatten. Helt underbart!

Sen hämtade "Taxi Häljarp" mig och jag gick hem o slängde mig framför tv:n o inväntade Top Model 12 och Lipstick Jungle. Valde maten för kvällen som blev ett  LCHF recept med fläskfilé med ngn sås o sallad. Övergott!

Idag har jag mest tagit det lite lugnt, legat och läst lite i Snabba Cash, varit o handlar på lill-Ica o nu sitter jag här. Ska nog återgå till boken för sällskapet på msn är inte det roligaste direkt, haha!

NE med Expressen!

Jag har besämt mig för att samla Nationalencyklopedin med Expressen. Kommer därför att ha 20 böcker från NE  den 13 januari 2010, idag fick jag nummer två av mamma, missade dock ettan så måste få tag i den!

Det blir ett jädra samlande, haha! Och ett dyrt nöje - 1580 kr! Men, tänk va nytta jag kommer ha sen, älskar lexikon och uppslgsverk så jag kommer nog bli nöjd.
I värsta fall kommer det ju i alla fall se ut som om jag har hjärnan på rätt stället.

Palestinskt nyhetsprogram?


Cancersvulst?


Morning morning!

Vaknade för en timme sen, har nyss ätit frukost. Vaknade dock redan klockan fem med andningssvårigheter  - näsan var igentäppt! Så det var bara att leta upp nässprayet och använda det lite.

Ska ta och bädda sängen nu och sen lägga fram saker som ska följa med till Häljarp idag. Ja jag ska hem redan idag, haha! Så är det när man är ledig en massa. Fick en biljett för 55 kr, helt sjukt 55 spänn! Så hämtar pappa mig på Campus o har förhoppningsvis med sig min trendanalys så kan jag passa på o lämna det till min mode o trenderlärare. Har varit lite slö med den kompletteringen...

Nej bäst att sätta igång, ska vara på bibblan 12.30 för biblioteksinformation. Sen går jag till 16.00 och min buss här ute på gatan går 16.12, haha! Stress stress stress!

Roast på Berns

Igår var det start för Roast på Berns och jag satt klistrad framför TV-rutan. Det var Björn Gustafsson som var först ut att blir roastad och som jag skrattade! Men tårarna rann dock när det var Björn själv som skulle "grilla" sina komikervänner i panelen.

Björn sa detta till Özz och Zoran som satt i panelen:

"Undrar ni inte vad som kommer att hända med er när ni dör? Ni är ju inte kristna så ni kommer inte till himlen och i Nangjiala är där inte en enda blatte! Och till er som stör er så på min frisyr, sån frisyr har varenda jävel i Nangjiala!"

Det var underbart underhållande. Jag är nog en liten djävul ibland som tycker sånt här är kul..

Halmstad!

Satte mig på tåget till Hbg 07.40 imorse, sen bytte jag tåg i Hbg o tog tåget till Halmstad 08.25. Sen var jag uppe 09.18 - kanonsmidigt! Plus att jag var hemma här när klockan var 09.40, en härlig "morgonpromenad".

Ska på infomöte klockan 13.15 - 15 idag, det är väl inte det roligaste som sker, men vafan man kommer utanför källaren ;) Sen ska jag be till gudarna att jag får CSN typ idag, hade behövt lite bra o ha grejer,  nrj då menar jag inte kläder eller skor, haha!

Ska nog ta o städa lite nu och sen ta lite brunch :) Puss!


Cara cara Mia..

Sitter vid köksbordet, har nyss ätit lunch - äggröra med bacon o stekt rödlök. Hur gott är inte det?

Med Måns som sällskap ska jag nu sätta igång o börja skriva på trendanalysen igen. Det har gått överraskande bra måste jag säga, haha! Ska dock bara bli klar innan jag pyser iväg till Lund ikväll.

Nej, nu glöder fingrarna så får sätta fart! Puss!

En vardagshjälte!

Love kallade mig för vardagshjälte idag! Tack för det! Han sa att jag räddat många liv med mitt initiativ, haha!

Hade karaokekväll med Theuer och Brodden igår, sen efter några slutkörda stämband och nån timme senare körde jag in till stan och träffade Jennie och Sara. Det blev en taxi ner i stan och en appeltini på Inferno. Sen vidare till Tycho där det blev shot och nån hittepo-drink. Med värsta orkanen ute så stannade vi på Tycho tills stängningsdags! När lamporna tändes gick vi vidare mot Oliver's! Och nä, det var inte som Jennie trodde - för att äta, utan för att pimla ännu en drink. Stannade där tills kvart i tre sen promenerade vi bort mot Vengatan. Jag var i sällskap med två töser som hade ont i fötterna, haha! Lite skitsnack och vattendrickande blev det innan lampan släcktes och både jag och Jennie sov gott.

Vaknade vid halv tio tiden och då var det dags att gå upp. Det blev två pannkakor och vatten till frukost och sen även lite chockladbitar, haha! Stack hem vid halv tolv och körde sen vidare till Center Syd och inhandlade en datorväska till mig, med matchande datormus - såklart! Superfin är den! Det blev också en tur inom Mio, men det var egentligen bara dumt gjort. Vill flytta hemifrån mer än nånsin nu! Hittade både väggfärg och matta som det bara skrek Tess om!

Nu ska jag ta och städa lite, sen är här föräldra- och syskonfritt, då åker musiken igång.

Kändis!

Jag är med i personaltidningen för hela Ringhals AB, tjoho! Rikskändis!

Jag ligger i alla fall på fikabordet på mammas avdelning, haha!


Parfymen

Igår kom Grahl o Brodden över o tittade på film. Som vanligt var det Grahl som tog för utbudet :P Det blev skitrolig komedi, minns såklart inte namnet :P Sen blev det Parfymen, den var riktigt bra faktiskt! Blev dock sur över vissa bitar i filmen och slutet var sjukt otippat, haha!

Snart ska jag, Brodden o Theuer iväg på en shoppingtur. Det blir nog lite Center Syd och lite Nova.

Förresten, jag är nästan blond igen. Nästan all färg som sattes i har åkt bort i tvätten. Visste dock om det eftersom jag var så ljus innan, men förstod det inte riktigt förrän Maja frågade mig om jag färgat håret igen, haha!

Puss!

Statistik



Där ser ni hur det går för mig och my blog!


Svar på frågestund!

Alltså är det sant att du liksom är bästis med alla de coola blondinerna typ paow, dessie, kissie och amir o dom? :O

Nä asså, jag har varit med i deras gäng, men sen så pallade jag inte med deras supervita hår o sminkade fejs så jag startade mitt eget rejs och här är jag nu!

Hur mycket tjänar du i månaden på din blogg? :)

Den siffran håller jag för mig själv, men vi kan väl säga såhär. Köper jag något för 5000 behöver jag inte diiiirekt leva på brödsmulor resten av månaden.

Vilken är din favoritmat och favoritfärg?

I’m a taco lover for life! Favoritfärg är svårt, men just nu gillar jag lila väldigt mycket och svart går alltid hem.

Tycker du att du är en lika bra bloggare som typ kissie pissie och pussy o sånna? Är det sant att du har sagt i radio att du tror att du snart kommer gå om dem i läsarantal? 

Jag tycker faktiskt att jag är en bättre bloggare än dem och framförallt en bättre förebild! Ja det stämmer, tänkte faktiskt lägga in en statistikbild och visa er hur det ligger till.

Ska du till Burlövscenter idag? Hoppas det, för då kanske jag får se dig! Är det okej om jag kommer fram och säger hej då? Och kanske tar en fan-bild? :D

Hej, ja jag var på Burlövs Center igår. Det var kanske du som kom fram och hälsade? Så himla roligt! :)

Är det sant att du känner en väldigt trevlig påg vid namn Fredrik Brodén? Har hört att han ska vara vääääldigt trevlig och väldigt dirty :D?

Kan jag få hans nummer i så fall ?

Hej, ja det stämmer. Fredrik är en av mina närmsta vänner så han är mycket trevlig han. Asså det beror ju helt på hur du ser ut?! Kan ju inte se ut som värsta ”världens fulaste hund” o tro att jag ska ge dig hans nummer.

Vem är du?

Det verkar som om du är en ny läsare, alltid kul! Jag heter Therese och är 20 år gammal, snart 21, hihi! Just nu pluggar jag ekonomi på Högskolan i Halmstad, that’s some real shit I tell ya! Annars kommer jag från byhålan Häljarp, men ja ingen vet ju vart det ligger så det kviiiiittar.

Vad tycker du om dagens politiska utveckling?

Politik och sånt får du läsa om på Carl Bildts blogg, här sysslar vi med kläder, mode, smink o sånt.

Vilken kille älskar du mest i hela världen?

Det är en svår fråga, min pappa är ju faktiskt en kille och han älskar jag väldigt mycket. Sen min lillebror är ju också en kille och han älskar jag också väldigt mycket! Men annars så älskar jag min fästman mest i hela världen.

Vad tycker du om den snygge killen som bor mittemot din farmor?

Får hoppas att han inte läser detta, för tror inte han vet detta, hihi, men har spanat in honom enda sen han flyttade in, två år nu snart så det är lång tid. Men nu i somras förlovade vi faktiskt oss och jag är lyckligare än nånsin.

Vad har du för bh storlek?

Det är så många som skäms över sina bröst men inte jag! Jag har 80D, eller var det 75C, jag minns helt enkelt inte. Jag klagar inte och någon annan verkar inte heller klaga, tihi!

Jag har hört att du och killen som bor mittemot din farmor, ska gifta er? Stämmer det? Får jag komma på ert bröllop då? Snälla snälla snälla Therese, snälla! Jag har ju faktiskt kommenterat jätte många gånger nu så jag borde få komma.

Ja det stämmer, vi förlovade oss för ca två veckor sen <3 Datum är inte planerat än, men det blir nog i vinter. Han vill köra på traditioner så inom ett år blir det i alla fall. Vi kan nog fixa in dig ska du se!

När kommer du svara på dessa frågorna? :D

Nu har jag lagt upp svar, är det något jag inte svarat på så är det bara att fråga mer, hihi!

 


Supershopping!

Igår var jag och Maja på Burlövs center för deras supershopping! Och ja det blev supershopping för oss också. Jag fick hem hela 8 olika saker. Välbehövda och efterlängtade, haha!

  

Ser ni det supernostalgiska trycket på t-shirten? Beverly Hills 90210!



Kläder från; Cubus, Vero Moda och BikBok.


Frågestund

Tänkte göra som alla andra (ha ha) stora bloggare/bloggerskor gör nuförtiden - köra en frågestund! Ni kan fråga precis vad ni vill! Så nu får ni faktiskt ta och kommentera min enorma mängd läsare, hahah...

Puss på er!

Massage tack!

Har så fruktansvärt ont i nacken att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Får kanske gå ner och bada bubbelbad o hoppas att det hjälper, kan ta värmedynan sen med. Suck!

Ska plugga lite o fixa med min trendanalys sen ikväll ska jag träffa Majsan :)

Puss!

Skåne här kommer jag!


Inställd föreläsning = ledig i fem dagar

Jag ska sätta mig på tåget om några timmar har jag tänkt och bege mig mot Landskrona eller rättare sagt Häljarp. Eftersom jag ännu inte har en skolbok att läsa i kan jag ta tag i arbetet som jag har kvar i mode-kursen. Alla papper och böcker har jag dock hemma så det blir att packa en väska och bege sig. Men vad gör det :)

Puss!

Uppropsdagen!


Mitt nya liv.

Mina hyresvärdar har fixat Internet så jag har fått det redan idag - halleluja! Fan va man är begränsad utan Internet, hela skolan sköts via cybervärlden och är man då utanför får man inget veta.

Igår var det upprop, det tog väl sisådär en timme, det gick både bra och dåligt. Fel uppgifter om vilka böcker som gäller har typ alla fått och givetvis jag med, så en tredjedel hade en sorts bok, en annan tredjedel hade en annan och den sista delen hade en annan. Kanon! Men tydligen kan jag ha den här boken ändå, det va rlärarens favorit, haha!

Har idag tagit det lite lugnt, varit nere i stan och köpt doftljus och handduk till toan, samt en superfräsigt flätad korg att ha tandborsten och så i :) Det blev även ett par jeanstights och MQ-klänningen. Dock i en annan, mindre storlek än vad jag trodde, man tackar, höhö.

Ska nog strax bege mig till Maxi och köpa lite bra o ha saker, bl.a fetaost, röd pesto och Ben & Jerry-glass. Ska fira att jag klarade min omtenta!

Nej vi hörs mina vänner! Puss!


RSS 2.0