Planka in på bröllop?

Idag är det bröllop i Mölle. Idag gifter sig min drömman. Idag försvinner hoppet.

Ja, idag gifter sig Henrik "Zäta" Zetterberg med Emma Andersson i Mölle. Jag har varit fruktansvärt förtjust i honom så länge jag kan minnas, lite sådär småkär som man får lov att vara i kända personer, haha!

Hade planer på att planka in på bröllopet idag och liksom övertala honom att välja mig istället, men man har ju ett jobb man får vara på istället.. Det är i alla fall tur att han gifter sig med Emma Andersson och inte till exempel Linda Rosing, då vetitusan om jag inte tagit saken i egna händer..

Får väl försöka att hitta min egen Zäta istället och då behöver jag kanske inte planka in på något bröllop för att få den drömmannen!


Önskar er i alla fall all lycka och för att lugna mina vänner så tänker jag inte planka in på bröllopet. Vad tror ni egentligen om mig...

Jag kom in!

Kom in på mitt första hands val till hösten: Medie- och kommunikationsvetenskap: Kandidatkurs - mediernas roll i den offentliga och privata sfären.

Nu ska jag bannemej köra slut på mig själv och bli klar!

Händelsefulla sommarveckor!

Gud vad jag älskar somrar! Man har alltid något att hitta på oavsett om det är att ta en glass en kväll på campingen, titta på film en regning kväll, åka iväg på utflykt, eller fylla dagarna med jobb. 

Helgen har varit helt fantastisk, då jag varit uppbokad hela tiden. I fredags efter jobb åkte jag och Marcus till Väla så att han fick shoppat lite sommarkläder, sen hem och laga mat. Åkte sne in till Jennie och drack rosé, utgång till Inferno. Vi svek dock Tages efter en dryg timme och beställde nattamat och kröp ner. Dagen efter begav vi oss till stranden för att lapa sol hela dagen och det gjorde vi, haha! Var väl där i cirka 5 timmar. På kvällen tog jag det bara lugnt, njöt av en god middag som pappa stod för. Morgonen därpå satte jag mig i bilen och hämtade upp tre glada tjejer och körde vidare mot Liseberg. Blev blöt som tusan, skrattade som fan och njöt till tusen!

   
                

Då var en vecka snart över

Har jobbat två veckor nu och har ytterligare tre kvar innan vi åker på semester. Får nog sätta fart och börja plugga till ekonomitentorna känner jag.....

Men skit i det nu, jobbar i fyra timmar till. Sen ska jag inom Maxi och köpa lite mat till mig och Marcus, hämta upp honom i Häljarp och dra iväg på shoppingtur, den lille stackaren behöver badshorts hette det. Ikväll blir det lite rosédrickande hos Jennie med Maja (och Jennie då så klart, haha) sen utgång. Stranden är inplanerad imorgon då det ska bli 28 grader och strålande sol, tjooooooooho! 

På bär det av mot Liseberg på söndagmorgon. Ska bli sjukt kul!


RSS 2.0