Still sick!

Har fått feber igen. Blir galen! Pappa gav mig "godkänt" att börja träna idag igen, men så får jag feber igen. Har bara precis varit på Center Syd och fixat, sen har jag legat nerbäddad med täcket upp till öronen och med tjocktröja o hela köret.

Nej nu blir det lite tillfixnng av rummet, sen ska jag slänga mig i sängen.

Jag är ingen mes.

Hade kunnat skriva världens längsta blogginlägg just nu, men jag orkar inte. Olika känslor bubblar ut genom öronen och för att undvika massa trams låter jag det hellre dö med mig, patetiskt kanske men sån är jag! Att visa känslor är för mesar. Jag är ingen mes. Därför visar jag inte några känslor. 

Ta det nu inte fel, som att jag kallar er för mesar, det är bara vad jag tycker om mig själv. Jag är stark, ska inte bli/vara beroende av någon annan. Ska stå på egna ben, ingen ska trösta mig eller hjälpa mig.

Ibland faller dock den fasaden och då behöver jag, trots allt, någon som förstår det, någon som bara finns där som en trygghet. En vän helt enkelt.

Trots att helgen var jävligt dålig, så sluta den bra. Åkte in till stan och fikade med världens bästa vän.

Kan bara säga en sak..

Rövhelg!

Så om ni inte sett det så är jag numera mobillös och jävligt förbannad!

Besvikelsen vill inte försvinna, den äter upp mig inifrån.


En vinterdag fylld med värme!







Vila i frid sötnos!

Du blev helt galen av lycka när jag skulle ut och gå med er och det var likadant varenda gång. Öppnade mamma dörren var det en jävla besvikelse, men när jag kom dit då började Wilma dra som tusan i kopplet, haha! Det var nästan ännu värre när jag själv öppnade dörren.

Långt om länge så lärde jag mig att bara öppna dörren så att Brodden
förstod att jag var där så att Wilma inte såg mig, hahah!


Jag har blivit med iPhone

I fredags beställde jag en ny mobil. Ja äntligen tänker ni väl nu, haha! Hade min andra mobil i 5 år, vilket jag nu i efterhand kan vara lite stolt över! Inte många som hade pallat det ;)

Men, nu har dagen kommit och jag har bytat ut Sony Ericsson mobilen mot en iPhone och jag ångrar mig inte alls! 

I <3 iPhone!

101010

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!

Hurra hurra hurra!


Höstpyssel


Ryska dockor och dalahästar

Med tanke på trosorna i inlägget nedan så måste jag skriva att jag älskar ryska dockor och likaså dalahästar. Det blir liksom som ett litet tvång varje gång jag ser något med just dom saker på, som då dessa trosor.

 

Här är den "ryska dockan" som jag hittade på Myrorna. Hon är helt perfekt, jag älskar vitt och ryska dockor! Sen är det dalahästarna som jag hittade bland mina saker uppe på vinden när jag rensade där. Lovely!

Köpstopp!

Nu får det vara köpstopp för den här månaden, ja jag vet att det bara är den 6e idag, men nån måtta får det vara. Har dock tre saker till som jag måste fixa den här veckan; löpningsskor, vin o cider och ett frisökbesök.

Sen är jag nöjd :) Marcus försökte "läxa upp" mig igår när jag hade shoppat om att jag borde ta en titta i mina garderober och i källaren istället... Nog för han kanske har rätt så är det ju mycket roligare att köpa nytt, haha!



 


Tidigt en tisdagsmorgon.

Satte mig på tåget 06.48 (!) idag. Varför undrar ni säkert då? Jo för att jag och Caroline skulle mötas på Espresso House vid kvart över sjutiden och skriva vårt uppsatsförslag och sen skicka in det. Sagt och gjort, det blev en frukostklassiker med scones, jordgubbsjuice o te. Sen var det bara till att skriva ner våra tankar. Kan ju säga att det kommer bli grymt, haha!

Är dock lite trött nu, det är väl baksidan av att vara duktig o gå upp så tidigt. Får nog ta o slänga mig i sängen o glo på de sista avsnitten av Glee, har blivit helt fast!

Puss!

Tävla gärna, men vinn inte..

För det tänkte jag göra!

Man kan nämligen vinna ett set med fyra temuggar och deras nya, alldeles
underbara tekanna som Front designat. Visst är den fin?


Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


RSS 2.0