Gossip Girl

Brodden sitter i fåtöljen bredvid mig och vi kollar på Gossip Girl. Sista scenen innan reklamen var att Vanessa såg Lady Catherine och Marcus kysstes och var överallt på varandra så säger jag:
Fan va nice!
Så kollar Brodden med världens min på mig. Då svarar jag snabbt:
Asså att hon fotade dem....
Då brister båda ut i skratt och Brodden säger:
Jahaja, vad sitter du o tänker på?!

Hahah, det var rätt kul det här!

Söndag, tråkiga söndag

Var på kalas hos farmor igår, känner mig helt slut idag, haha! Har fixat lite med uterummet idag, ska adventspynta lite. Sen nu ska jag snart ta och städa undan lite på rummet, får ju Johan-besök idag :) Blir väl film och lite matlagning, mys!

Så får sätta lite fart nu om jag ska hinna plugga lite med. Puss!

Jag hjärtar Lars W

Jag och Lovisa stack in till Lund igår för att se Lars Winnerbäcks film Solen i ögonen. Och jag måste bara säga att jag är lite smått kär i honom nu. Har aldrig lyssnat på honom, kom fram till att det är två låtar som jag visste och kunde sjunga med till, men det var också allt. Filmen var skit bra, läste i Aftonbladet att den fick fyra plus och det var den verkligen värd. Man fick en jättefin bild utav Lars som artist och som privatperson. Han tycker inte ens att han är värd allt det här han fått sedan han blivit en känd person. Men det tycker jag och säkerligen alla andra som har njutit av hans musik mycket längre ön vad jag har gjort.

Nu är vet jag i alla fall vad han har att ge mig. Jag ska lyssna på Lasse liten och njuta, så det så.

Who called me?

Ja asså detta låter kanske dumt men

VEM RINGDE MIG NÄR JAG VAR PÅ CENTER SYD?

Jag försökte ställa så bra frågor som möjligt för att få reda på vem det va rutan att ställa frågan "vem är du?" men det sket sig, big time.

Fick i alla fall reda på att du visste att jag var på Center Syd och jag har bara skrivit det i mitt msn-nick och inte sagt det till någon, du ville själv till Center Syd idag, att du ska festa ikväll men inte dricka eftersom du kör, du ska köra eftersom du bor på "landet" och där slutar bussar och tåg att gå vid elva på kvällen, du visste om filmkvällarna jag har med Grahl och gänget.

Men vem är denna mystiska man?

Känner du någon som stämmer in på denna beskrvning - hör av dig!


En ny klocka kanske?

Funderade på om jag skulle önska mig en ny klocka i 20-årspresent, men hittade ingen som jag ville ha just då. Nu har jag dock hittat en. Var ju på Väla i onsdags och tittade i fönstret på Rydbergs Ur och såg denna underbara klocka från Tommy Hilfiger. Man kanske skulle köpa den som en 20-årspresent/julklapp till sig själv?


Julknytkalas

Nu är det ägg, prinskorvar, julmust, rödkål, risgrynsgröt, glögg, bröd, pepparkakor, all sill, köttbullar och potatis som är taget.. Toppen!

En datafri dag

Hade en datafri dag igår, det var faktiskt rätt skönt, haha! Åkte till Lund vid elva för att lämna tillbaka en bok jag lånat, sen drog jag ner i stan en runda. Vid tolvtiden kom Maja ner och så gick vi och fikade. Sen kom Carro också dit :)

Vid tio i två tog jag tåget till Häljarp där mamma och Marcus hämtade mig, så körde vi till IKEA och Väla. Blev en tur inom IKEA där jag fick mina små julfigurer, sjukt fräcka! Sen in på Väla för ännu en jackjakt. Jackten slutade dock lyckligt. Fick min älskade Snowline jacka och Marcus fick också sin älskade jacka :) Så i bilen påväg hem så satt vi med två stora leenden!

Idag så tog jag sovmorgon, ska städa och plugga och gå upp till ICA för att hämta ut mitt paket från H&M.
Sen ikväll ska jag in till Jenniepennie :)

Puss!


Julmusten är tagen..

Jag fick mejl från tre personer igår som fyllt i listan med saker att ta med sig :) Och eftersom de flesta av er läser min blogg tänkte jag lägga ut vad som har blivit taget.

Just nu är det:

ägg, prinskorvar, julmust, rödkål, risgrynsgröt, glögg, bröd och pepparkakor.

PUSS!


Uppdatering:

Nu är även alla sill tagen och köttbullar. Toppen!

Varför fegar man alltid?

Varför fegar man allti, när man kanske kommer att ångra sig för livet sen?

Fan att man ska vara sån chicken. Hadejag bara haft lite stake så hade jag lätt gjort det. Men ja, vafan, det är kanske det jag behövt. En helomvändning i livet, på en heeelt annan plats? Hm, det tål att tänkas på.

Visste ni att..

jag hatar julmust?

Semenarie 1 är över

Klarade av det första semenariet för denna delkursen idag. Det gick hyffsat i alla fall, haha! Var på skolan vid halv tio så då började vi med power pointen se blev det lunchpaus. Träffade Elias under lunchen med :)

Sitter o tittar på TopModel nu.. Imorgon ska jag börja på min mediedagbok, hahah! Det ska göras till vårt nästa semenarie.. Undrar om folk kmr tycka att jag är tv-nörd? hahaha! Äh, vafan jag älskar tv och har mina tider ;D

PUSS!

Just det, har lovat Lovisa att vi ska gå på Winnerbäcks biofilm på fredag, maha!

Söndag, söndag!

Satt uppe och pluggade hela kvällen igår, haha! Kul va? ;P Somnade vid halv två tiden, sen idag vaknade jag vid kvart i nio. Skulle träffa Sofie och Fred på isbanan vid halv tolv. Så kom dit och tog på mig skridskorna, haha! Kände mig som Bambi redan utanför isen. Ca två år sedan jag åkte :P

Aja, jag gick på i alla fall och höll mig undan ifrån fartdårarna som åkte tvärsa, haha! Åkte några varv med Michelle och hennes kompis, kände mig helt skakig, men jag klarade mig igenom det haha!

Det slutade i alla fall bra, jag ramlade inte eller något sånt :P Vid ett körde jag hem och började plugga igen :)

Ska snart krypa ner och se film :)

Puss!

Helgens planer

Fredag: Grupparbete från 13 och framåt. Köra Marcus till
innebandymatchen kl 18, därefter filmkväll med pojkarna.

Lördag: Det blir pluggning på dagen, sen bär
det av till Lund för lite öldrickande med Lovisa.

Söndag: Först blir det ishallen med Sofie
och så, sen på kvällen kommer Johan hit.

Det ser ut att kunna bli en riktigt bra helg :)

Let it snow, let it snow

Jaha, nu var det alltså dags. Det snöar.

Gick upp imorse och såg genast att det låg en massa vitt hagel på garageuppfarten.. Sen nu när jag sitter och pratar om snö med både Johan och Jennie så kikar jag ut och ja det snöar.

Skit.

Önskeoutfit



Jacka: Canada Goose
Jeans: Acne
Kofta: Forever21
T-shirt: YSL
Skor: Forever21
Mössa: Forever21
Halsduk: Topshop
Halsband: Forever21
Armband: Marc Jacobs
Väska: Topshop

I ärlighetens namn..

Jag tog bort tofsen jag har i håret sen jag duschade innan idag och gick in i vardagsrummet. Hinner inte mer än att visa mig förrän Marcus säger:

Vafan har du gjort med håret? Värsta afrot!!

Minen han gjorde  samtidigt som han sa det, betydde bara en sak - skit fult!

Tack för att du är så ärlig Marcus, men jag älskar dig ändå!

En kväll på Nova

Igår stack jag och Maja ut till Nova för en shoppingtur och sen efter stängning var det dags för VIP Med Sofis Mode på Topshop. Ja gode gud vad folk där var. Vi fick tyvärr ingen goodiebag utan de andra småflickorna fick ta i en först, haha! Vi gick tyvärr miste om en mascara från Maybelline och lite godis :P I goodiebagen fanns det också tidningen Sofis Mode och en ramlösa, men det fick man ändå :)

Köpte mig tre par nya trosor, det ena paret var så mycket jag det kan bli :D Köpte också en läderväska.. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Så nu är jag fattig, haha!





Ser ni att där är en skridsko? :D haha!

En ledig onsdag

Gick i skolan igår mellan 13 och 15, sen stack jag och Lovisa ner i stan så köpte jag en ny mascara :) Sen drog jag till tåget. Hade slappe kväll resten av dagen, haha!

Idag ska jag städa lite och bocka av saker på min att göra-lista. Bl.a att ringa jävla The PhoneHouse, vilket kommer att innebära ca 20 minuter telefonkö!!!!

Sen ikväll så ska jag och Maja på VIP på TopShop i Lund med Sofis mode. Så vi ska faktiskt vara lite fjortis ikväll, de delar nämligen ut goodiebags till de 100 första, eller hur Maja? ;P haha!

Nej nu ska jag göra lite nytta.
Puss!

Världens bästa farmor..

..fyller 70 år idag! Grattis!

Det finns ingen som är så bra som du farmor!

Hoppas att du har haft en superbra dag nere i Berlin!

Massor av kärlek till dig, puss!

Nu är det jul igen, nu är det jul igen!

   Öppnade äntligen årets första glöggflaska!
Så sitter just nu och dricker glögg och tittar på Simon & Thomas.

Jag älskar julen.

Får nog baka pepparnötter till helgen, haha!

Fan va du kan vara jobbig!

Du är jobbig, riktigt jobbig, ibland. Även om vi båda vet att vi driver med varandra så blir du sååå, aaargh. Kan inte ens förklara det. Du ska alltid dra med andra människor som vi känner och det gillas inte för fem öre kan jag säga. Sen när du väl kläcker ur dig något så kan du inte ens förklara dig, hm. Usch va trött jag blir! Undrar vem det är som är svarsjuk egentligen..Där är i alla fall en person som alltid dyker upp bland våra samtal, I wonder why..

Men trots allt detta kan du vara rätt så bra, ibland.

Viktigt, viktigt!

Nu vill jag verkligen att ni ska kommentera, detta är faktiskt viktigt..

Ni har att välja mellan två datum - den 13 december eller den 20 december.

Vill inte riktigt skriva vad som tänkt just då, men fråga mig om ni vill veta :)
Kan skriva att det är tänkt att det ska ske på kvällen, haha!

Korridorsfest

Mådde sjukt illa i förmiddes så var beredd på att stanna hemma och slöa framför tvn, men nu jävlar, haha! Ska minsann inte sitta här hemma o tråka, jag ska iväg till Lund och festa lite grann :P

Hej, tjo och klackarna i taket!
Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.
Inga ord kan bli förstora, vad har jag att förlora?
Så är det med det!


Köttfärsblom?

Jag: Usch va det måste lukta..
Brodden: Vad var det för något?
Jag: ..köttfärsblom
Båda: Hahahaha!
Jag: ..körsbärsblom!

Så kan det gå... haha!

Jacka sökes!

Maja hittade en snygg jacka från svea.
Jag tycker att den ser riktigt mysig ut, vad tycker ni?


Hot n' Cold

Bästa låten just nu - utan tvekan. Det bästa är att det inte alls behöver handla om en tjej och en kille som det är i videon, utan det kan vara mellan vem som helst... som har PMS, hahah! Nej, men den är skit bra och sätter sig på huvudet.

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you always think
Always speak
Crytically

I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
You, You don't really want to stay, no
You, but you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

Nu ska jag skruva upp ljudet och bädda lite, känner mig lite trött på allt
och nästan alla så ska hålla mig från det sociala någon dag tror jag. Ciao!

Congrats!

Måste bara skriva att jag fick VG på tentan! Tjoho!

Helgens dröm!

Mellan lördagen och söndagen drömde jag något riktigt roligt, haha! Innan på dagen hade jag läst i tidningen o sett att där var valpar till salu.. Det var också så drömmen började.

Mamma tog upp telefonen och ringde till kenneln och köpte en valp. Dessvärre fanns det bara hanar kvar så det fick bli en sådan. Vilket inte gör så mycket egentligen, man slipper att de löper ju, haha! Men i alla fall, vi i familjen skulle nu bestämma vad valpen skulle få för namn. Jag tyckte tydligen Oliver, men det var Marcus inte nöjd med. Så min idé blev den att vi skulle döpa äpplena vi har ute på äppleträdet efter länderna i Afrika. Sen det äpplet som satt kvar till sist fick ett namn av den bokstaven som landet började på..

Det värsta var att det kändes så sjukt verkligt, hade kanske inte förslagit en sådan namnidé på rikigt, men ändå :P


Helgens festligheter

Igår var det Sandras 20-årsfest. Kom in till stan vid halv nio,l sprang inom City Gross och köpte juice och stötte på lilla Morgan som var iklädd "uniform" haha! Fick supergod tårta hos Sandra och träffade mycket människor! Väldans så trevligt! Sen drog jag och Majsan ner till stan och det blev först en runda på Tycho. Sen bort till Tages, sen Tycho igen. Sen mitt i allt blev det Pölsemannen och telefon med Chrille som tydligen befann sig i Barcelona (!) hahah!

Väl inne på Tages var där faktiskt mycket folk, träffade hur många som helst som man kände tyckte jag :P Fick även en inbjudan om att följa med till ishallen.. Nej, vi stannade kvar på Tages, men det hade ju varit sjukt kul i alla fall, haha!

Efter Tages fick vi skjuts hem av Pettsson, guldvärt! Sen så bäddade vi hemma hos Ingrid och kröp ner :)

Nu sitter jag här i väntan på att komma hem till duschen och sängen.
Puss!

Hårfärgning och filmtittning

Igår kom Johan hit och vi stack in till stan och hyrde filmer och fixade pizza, sen hem och satte på Dumpad. Hahaha! För jävla rolig :P Vi såg också nån actionfilm med Keanu Reeves, som faktiskt var riktigt bra. En sådan film som man inte riktigt kan förutse vad som kommer att hända.

Sen idag tog vi tåget vid tio tiden, jag skulle till tandläkaren och Johan skulle hemåt. Det blev en dyr historia hos tandläkaren, 435 jävla spänn för en vanlig undersökning. Helt sjukt! Hade dock inga hål alls så där sparade man en massa pengar, haha! Efteråt tog jag tåget till Lund för att umgås med Maja! Stack in till Åhl'ens för att köpa hårfärg.

Det blev en mörkbrunfärg till Majsan och en ljusare ask blond till mig. Maja blev superduper snygg i sitt mörka hår, själv hade jag hoppats på en annan färg. Det blev dock en varm och hyffsat fin färg ändå :P

Nu ikväll ska jag och Brodden glo på MTV Europe Music Awarads, sjukt nice!

Ledig imorgn med vilket är riktigt skönt! Blir till o med en sovmorgon, sen blir're fäst på kvällen!

Pusstjo!

Charlotta, var är du?

Sen i våras har jag varit på jakt efter just den här lilla ABC-flickan som Lisa Larson gjort. Igår hittade jag äntligen en bild på henne, nu ska jag bara hitta en som jag kan köpa. Det kommer bli ett h-vete att hitta en. Jag kommer att bli fattig, men jag kommer aldrig att ångra mig!



Dagen efter...

var inte nådig alls. Haha! Vaknade upp hos Louise av en retsam katt :P Sen bar det av till Don Pedro för pizza, mums! Efter det blev det skjuts hem av Malin. FIck också presenter av Malin, en inflyttningspresent (haha, ja jag har hunnit flytta hem igen) sen en födelsedagspresent :)

Var helt slut resten av dagen, så det enda vettiga jag gjorde var att gå till mormor och spana in henes nya badrum vilket var superfint!

Lördagskvällen var skitrolig, jätte mycket folk var ute. Började hos Jennie där vi var ca 15 pers. SKit trevligt! Sen gick vi ner till Tycho för att kolla läget. Kvällen slutade dock inte lyckligt för alla, haha! Nämner inga namn ;P Väl på Strand blev det mycket dans och ja jag lyckades också att träffa golvet. Blev knuffad av ett gäng hoppande killar (!)

Har nu hela sängen fylld med papper som ska läsas och har även en bok som ska läsas idag. Tjoho!

Festligheter!

Om cirka två timmar kommer Maja hit och då ska vi fixa oss inför kvällen :) Vad vi ska vara kommer ni att få se när det finns bilder på oss.. Ska hinna med att packa inför övernattningen, sminka oss, fixa hår och äta innan klockan 19 då det blir att åka in till stan för förfest at Jennie's. 

En superdag med andra ord!
 
Ses i vimlet!  

Happy Halloween!


RSS 2.0