Veckan framöver

Torsdag: Tentaplugg
Fredag: Tenta sen lunchmys i Lund med Maja och Malin.
Lördag: Maja kommer på tillfixning och mat. 
              Förfest hos Jennie sen Halloweenfest på Strand.
Söndag: Bakisdag/pluggdag
Måndag: Tentaplugg
Tisdag: Tentaplugg
Onsdag: Tenta
Torsdag: Ledig

Misses lista

Såg nyss Misses lista på kanal 5, idag var listan "Fyra tecken på att du är kär:"

1. Du börjar automatiskt sjunga med i en sliten Lisa Nilsson låt.
2. Du dissar Björn Gustavsson utan anledning.
3. Och när du alltid ska vara först på telefonen.
4. Och ett riktigt tydligt tecken på att du är kär är när du måste vaxa din f****.

Hahaha! Hon är störtskön!

Todays:

Humör: Bra
Gjort: Haft semenarium i skolan
Planer: Plugga
Ser på: Las Vegas

Lyssnar på: Just nu massa reklam
Läser: Inget just nu
Dricker: Vatten

Äter: Åt kalops till middag
Bästa: Att semenariet gick skitbra
Sämsta: Att jag måste plugga
Väder: Halvsoligt och kallt
Kläder: Mörkblå jeans, svart tröja och grå sjal
Vill ha: Ett jobb, en lägenhet, en hund


6-3

Stack till Ängelholm halv sex idag med pappa och Marcus, sen hämtade vi Lasse i Farhult :) På schemat stod det Rögle - Frölunda. Efter ett underläge med 1-2 blev det tillslut 6-3. Göööött!

Nu ska jag hoppa i sängen, ska upp tidigare imorgon och plugga litta.
Sen efter lunch blir det semenarie i Lund...

Puss!

Tv-söndag

Tänkte hinna med en snabb bloggning innan jag börjar plugga igen. Har pluggat lite idag och slappat mycket. Har unnat mig en lång varm dusch med :) Alltid lika skönt! Ska läsa lite mer powerpointgrejs också.

Får se vad kvällen bjuder på, ska i alla fall se klart One Tree Hill och sen Gossip Girl. Det blev tyvärr inget filmmys med Johan denna helgen så får mysa till det andra istället, haha :P

Mums, mamma gör Wallenbergare i köket. Sååå gott :D

Nej åter till verkligheten, haha!

Plugghelg!

Igår sprang jag och Jennie halva Malmö runt på jakt efter maskerad/halloweenkläder, har nästan allt klart för mig nu. Behöver bara en sak till :) Så det känns faktiskt helt okej, haha!

Igår blev det bowling med mina "pojkvänner" haha! Bara för att jag inte ska vara sån dålig förlorare tänker jag skriva att Theuer fick tre stycken strikes på rad och var vår vinnare, Grahl kom tvåa, jag trea och Brodden kom därmed fyra och sist, haha! Sen stack vi till Häljarp för att käka pizza, vilket innebar en timmes väntetid.... När vi fått pizzorna stack vi hem till mig för att käka, efteråt så plockade jag fram min lilla kärleksbrevslåda och det blev några hysteriskt roliga skratt. Där var bland annat några "överdrivnabrev", listbrev, "självmordsbrev", teckningar osv, hahah!

Har varit på Center Syd med Marcus idag, han hittade som vanligt något.. Idag blev det en wct-tröja från Fred Perry - sjukt snygg!

Vi stack också in om den nya outleten, Outlet Syd, för att kolla in det. Sjukt mycket folk! Hade man haft ork och tid hade man nog kunnat göra en massa bra kap. Där var hyffsat mycket jeans, allt ifrån Acne, Replay, Filippa K, Tommy Hilfiger osv.

Nu blir det till att plugga satan, sen blir det lite lugnare ikväll, ska försöka läsa så mycket som möjligt. Sen imorgon kommer förhoppningsvis Johan hit på lite filmmys :)

P.o.K
= Puss och kram, haha!


Usel bloggerska..

Jag har inte tid till att blogga. Så enkelt är det.

Nästa vecka består utav ett semenarie, en tenta och veckan därpå ytterligare en tenta. Så därför hittar ni mig inte på varken msn, Facebook eller här, utan det är min käre vän mobilen ni hittar mig på :P

Kan direkt att erkänna att jag inte kommer att vara särskilt social nu och två veckor framåt, men det tåler ni, det vet jag ;)

Nej åter till Gripsruds underbara bok.

Skojakt!

Var på Center Syd igår med Brodden, inne på Wedins hittade jag ett par sjukt snygga skor. Provade två storlekar, båda passade. Sen när jag provade det ena paret så var de jätte trånga och kunde inte ens dra upp dragkedjan, provade därför det andra paret som var lite lösa. Hade det varit ett helt oanvänt par hade det nog funkat.

Jagade fatt i Maja när jag kommit hem för att höra hur Wedins är i Lund, så Majsan stack ner till stan idag och kikade, sen ringde jag på jakt efter mina skor. De fanns inte där. Så jag tog bilen och körde ut till Center Syd idag igen, haha! Provade skorna idag igen och nu passade det minsta paret perfekt. Först 30% rabatt och sen en 50krsrabattkupong på det, ja men jag tackar!

Så nu står de nere i tvättstugan insmorda i minkfett (?!) snart ska de poleras, haha! Låter som värsta bilen..

Puss!

Renoveringen är i full gång

Pappa har satt igång sitt nya projekt - deras sovrum, rivning av klädkammaren och byte av vindluckan. För tillfället har vi ett stort hål i taket upp till vinden, haha! Förhoppningsvis täcks det igen redan idag för annars komemr det bli kallt här hemma :P

Idag har jag inte en aning om vad som händer, förhoppningsvis Center Syd med Brodden. Sen imorgon ska jag och Jennie ut och äta :)

Puss!

Minns ni?

Minns ni den här filuren? Hahah!

Pappa hittade honom i klädkammaren förra veckan :P


Tack!

Tänkte skriva lite om helgen och allra först tänkte jag tacka för alla fina presenter jag fick :) Och tack för alla grattis-sms, haha!

Kanske kan skriva ut lite av det jag fick.. Jag fick massa saker ifrån Steninge Slott, bl.a glas, ljuslyktor  och karaffer, sen fick jag en ljuslykta, massa presentkort, väska, pengar, blommor, tavelram, parfym osv.

På fredagen kom det 12 underbara vänner hem till mig för att fira mig :) Det blev god mat och god dricka. Johan stod för musiken och det blev kalasbra! Sen vid tio tog vi bussen in till stan. Träffade massa trevliga människor inne i stan, minnet sviker dock lite grann några timmar när vi var på tages. Men som tur är har man rara vänner som har lite bättre koll, haha! Ringde Anton igår för att få lite klarhet, men jag blev inte mycket klokare, hahah! Carina försökte luras genom att säga att hon såg mig strula med en 40-årig svettig polack utanför Tages.... Zebastian var dock inte till särskild stor hjälp, hahah! Han minns ungefär som mig tror jag :P

Dagen efter mådde man som man förtjänade. Hade kalas klockan 18 och fick även då god mat, men höll mig nu till Cola.. Fick även den bästa bordherren - min lilla prins Adam. Han var så underbart söt, det är han alltid men det var något extra den kvällen :P Man fick muta honom för att han skulle äta kycklingen, men sen när tårtan dukades fram hette det "den ser smaskig ut"

Thomas och Catrin fick göra allt för att få med honom till Helsingborg. Catrin sa till Adam "Tess kanske kan hämta dig på dagis nån dag.." då vänder Adam sig om, tittar på mig och ler lite finurligt "kaaaan du det?". Världens goaste 3-åring.

Skrivkramp.

Puss ciao!


Stulen sjal!?

Jag är faktiskt jävligt arg!

Blev både dåligt bemött och inte tagen på allvar igår när jag skulle hämta ut min jacka på Tages i Landskrona. Först fick min killkompis min jacka när han stod i kön, de hade läst fel nummer hette det. Sen fick jag min jacka utan sjal. Hade nämligen tryckt ner min stora mysiga gråa sjal i ena armen på min skinnjacka och nej den kan inte trilla ut om man inte drar i den. Har nämligen haft den så flera gånger innan. Jag påpekar detta för garderobspersonalen att jag ska ha en sjal med, men då svarar dem "nej där va ingen sjal". Erhm, nej tack det kan jag också se men jag lämnade in en... Så efter en stund av tjat gick de in och kollade på golvet, där låg den inte heller. Sen säger den ena "har vi lämnat ut den till någon annan har vi inget minne av det!"

Ja men det var ju trevligt att höra! Min jacka fick jag men sjalen som låg gömd inuti finns inte längre?! Det känns ju väldigt bra. Inte ens en ursäkt fick jag.
Det kallar jag service...........

Happy b-day to me!

Idag är det min dag och jag fyller hela 20 år!



MKV-sittning

Woho! Idag är det dags för vår första sittning! Först förfest hemma hos Marianne, sen ner till Lunds Nation för mat :)  Det blir kul hoppas jag :P

Imorgon är det min dag, tjalala!

Nu ska jag fortsätta stressa lite, haha!

Puss ciao!

Jag avskyr att städa!

Började städa uterummet vid halv tolv idag, är fortfarande inte kvar. Har dammsugit, putsat fönster och städat runt om fönsterna, alltså befriat dem från hundratals med fluglik.

På dessa timmar har jag också lyckats åstadkomma vissa mindre bra saker, som t.ex. jag råkade att ta itu en glaslykta när jag hade diskat den, sen sprutade jag medel på duken jag ska ha på fredag, men istället för att fläckarna skulle gå bort blev det fläckar utav medlet. Blir smått galen!

Ska göra klart där och sen ta hallen.


Jag vet en som kommer att somna gott ikväll...

Gossip Girl

Som jag har längtat!

Gossip Girl - det är kärlek

Monki is najs, really najs!

Jag är i Malmö alldeles för sällan, alltså missar jag Monkis butiker i Malmö så nätet funkar kanon. Man blir i alla fall sjukt sugen på att åka dit och shoppa :)

 
     

Söndag igen

Första tentan på Lunds Universitet är avklarad, kändes sisådär om jag ska vara ärlig. Det var som tur är fler än jag som kände det såhär, haha!

Har haft en väldigt lugn helg, i fredes blev det filmkväll med mina kära pojkkompisar, haha! Bestämde att det först blev pizzerian här i byn så vi gick upp där och beställde. Det skulle ta 35 minuter. Så vi fortsatte mot ICA och handlade lite dippa, sen väntade vi.. Och väntade och väntade. Till slut (efter en timme) och mega mycket kaos på pizzerian tog vi bilen och körde in till Fäladen, där vi fick våra pizzor efter ett litet tag.

Igår fyllde min kära lillebror hela 17 år gammal, grattis! På förmiddagen/lunchtid blev det lite presentöppning. Han fick en t-shirt och en halsduk av mig (det blev skit bra Maja, haha) sen fick han en rakapparat "det måste du ha nu när du blir man" sa pappa, en tjocktröj och så fick han en parfym. Åkte sen till Center Syd och där lekte jag personlig shoppare och såg till att han fick ett par jeans och tre t-shirtar till :)

På kvällen kom mormor över på mat så det var hemmakväll, jag slängde mig i sängen och tittade lite på Stjärnor på is följt av Sing a long och Extra Extra. Man blev ju inte liiite sugen på att åka skridskor när man såg det programmet!

Idag ska jag fixa tågkort och börja plugga lite :P

Puss ciao!


Pluggpluggplugg!

Måste erkänna att jag har tentaångest. Just nu har jag lunchpaus och tittar på Våra bästa år. Had eockså lite panik över morgondagen då man ska ha sitt studentkort vid tentan och jag har inte fått det än! Men när jag hämtade posten låg där ett gult kuvert från Studentkortet! Wiiie!

Så nu kan jag skriva en tenta.. Toppen!

Efterlyst

Jag har skrattat åt Efterlyst reklam hela veckan..

"Tyskan" har nämligen varit med och det har varit ett ljudklipp från rättegången. Hon frågas om hon använt hammaren till något, då svarar hon "Ja mitt cykellås frös så jag använda den till det..." "Och sen igen när jag bytte glödlampa"

Är hon den enda i världen som har en hammare när hon byter glödlampa?

RSS 2.0