Misshandlad hos tandläkaren

Jag var som jag skrev innan hos tandläkaren och fy fan va hemskt det var! Har ont i en kindtand och hade dessutom hittat en punkt på tanden där det gör jävligt ont och den slipade hon på. Ögonen tårades och jag blev kallsvettig, usch säger jag bara!
 
Nu ska jag läsa lite, puss!

Då var veckan över..

Och det roliga kvar, woho! Helgen menar jag då för er som inte förstod det :P Idag blir det utgång med Jennie, Louise o Malin, men för ska jag till tandläkaren..... Men sen blir det hem o lite pluggning så kan man festa med gott samvete :P

Har varit lite seg på att skriva här tycker jag, men har inte gjort så himla mycket i veckan faktiskt. Gått i skolan både i Lund och i Helsingborg, sen har jag bara varit inne hos Anton o kollat på filmer, typ en varje dag känns det som, med han och resten av familjen, haha :)

Igår tränade jag dock, haha! Har inte tränat på gymmet sen november och idag kan jag bara säga - träningsvärk. Hela ryggen värker, fast med axlarna. Skulle kanske inte satt mig vid roddmaskinen, haha! Badade igår för jag trodde att det skulle motverka träningsvärken, det kändes riktigt bra när man låg där bland bubblorna, men imorse så kände jag att det inte hade hjälpt ett skit, tyvärr :P Aja, har man träningsvärk ska man ju röra på sig och idag blir det Tages så det kanske blir bra ändå ;)

Nu ska jag fixa mig lite, sen har jag en buss att passa. Puss!

Ledig

Idag är jag ledig, det är rätt skönt faktiskt :P Ska snart till Center Syd med mamma o leta efter träningsskor, träningsväska och jeans. Så håll tummarna, haha!

Sen blir det lite plugg, har fått tag i två böcker av fem till denna kursen så får försöka läsa klart den ena denna veckan.. Suck! Engelska böcker suger!

Grattis till Theuer som fick en lägenhet idag! Tjoooho!

Puss!

Detta på lördag, ja tack!

Jag måste till en Vila-butik och hitta dessa kläderna, sjukt snyggt!


Dagen som gått

Som jag skrev innan var det lunchning med Jennie som stod på schemat. Det blev bakad potatis med räkröra och sallad, mums! Tog en runda i stnas alla butiker sen, hahah! Stan är tråkig och ännu tråkigare när det är den här årstiden. Usch, ge mig vår!

Tittar på femman just nu, Hälften man, hälften träd. Fy fan va äckligt det ser ut! Jag är mer glad för mina händer och fötter idag än någon annan dag innan..

Tänk att en person kan vara så många i en kropp.

Söndag = plugg

Igår var det söndag och alltså pluggdag. Började läsa en bok av Strinati som Jennie fixade från Malmö högskola, woho! Den är på engelska och suger, tur att vi bara ska läsa tre eller fyra kapitel :P På kvällen ble vdet dock lite paus så stack in till Anton, träffade han, Kajsa, Sandro o Carina nån timme. Det bjöds på kaka och den nya Ramlösan med granatäpple. (Prova den den var riktigt god!) Det var skittrevligt, det var ett tag sen så :)

Snart ska jag till stan och luncha med Jennie :P Skola imorgon, Lund blir det denna gången ska bli skönt, har inte varit på den nya kursen än, haha!

Puss!

Mål för 2009

Som många redan vet har jag lite olika mål som jag ska uppnå detta år. Ett av dem är bland annat att gå ner i vikt o idag vägde jag mig o såg att jag gått ner 2,7 kil sen jul. Sjukt nice! Vet inte riktigt vad jag gjort, mer än att tänkt på vad jag ätit och proppat i mig grönsaker istället för potatis o sen äter jag inga mackor till frukost utan då blir det äggröra, keso och någon grönsak, mest avokado.

Så idag är jag glad!

My bad

Sorry sorry, har uppdaterat lite dåligt :P

Började mode och trender kursen i torsdag, verkar väldigt intressant och roligt, men dock väldigt tufft. Kommer inte ha några vardagar över till annat denna våren, men vafan gör det, haha! Vi kan ha varit ett härligt gäng på 40 pers, där två stycken var killar. Läraren verkade superhärlig med en glad personlighet :) Kändes väldigt skönt att jag träffade Ester där innan det började, så man har någon man redan känner :)

Idag klockan 09.30 bar det av till Strömsnäsbruk för en jobbintervju för Fiboka resor. Det tog en timme att köra dit, vilket betyder att vi var 1½ timme tidiga... Hahah! Jag och Brodden tog en runda i Strömsnäsbruk för att utforska stället, men ja, hahaha! Jag körde igen stället på kanske fem/tio minuter TRE gånger. Värre än Häljarp för fan!

Efter intervjun åkte vi till McDonald's och det blev en Chicken El Maco, muuums! Sen vidare till Familia och där fyndade jag! Tänkte jag skulle skriva en lista på de priserna jag vet i alla fall:

C4 spray nypris 129 kr, mitt pris 25 kr
C4 protection treatment nypris 99 kr, mitt pris 25 kr
C4 repair serum nypris 149 kr, mitt pris 39 kr
Lumene nagellack nypris 90 kr, mitt pris 19 kr
Lumene nagellack nypris 90 kr, mitt pris 19 kr

Har redan provat C4 protection treatment och serumet, ljuvligt! Känner mig riktigt nöjd faktiskt ;D Sen gjorde Brodden också värsta klippet, hahah!


Kursstart

Idag börjar jag en ny kurs uppe på Campus i Helsingborg. Mode och trender heter den. Har inte riktigt koll på allt vi kommer att läsa och prata om så det återkommer jag om ikväll :P Ska bli rätt spännande faktiskt, kul att göra något som inte så många gör :)

Måste bara skriva och beklaga mig lite om min dator. Den är sönder/finito/kaput!!! Nissen kunde inte alls laga den.. Så håll tummarna och be till Gud att det kommer en ny dator till mig om det skulle behövas inom en snar framtid.

Nu ska jag fixa håret, puss!

Beslutsångest!

Hjälp mig, please! När jag, Brodden och Grahl var på Väla igår så köpte jag en ny jeansjacka. Har en kärlek till just jeansjackor så kunde inte hjälpa det... Men nu är det så att jag såg att det finns en mörkare färg på den modellen. Den jag har sedan innan är ljus, riktigt ljus och den jag köpte igår var ett mellanting.. Hmm.. Kanske ska byta till de mörkare, så har jag en av varje färg, det tåls att tänka på eller?


Söndrig dator!

Inte nog med att internet bråkar med min dator, så har den gått sönder! Inte själva hårdvaran utan gångjärnen till skärmen. Och alldeles nyss ringde nissen hit och sa att han inte kan laga den mer...... Eftersom det är ett ovanligt datormärke så finns det inte heller reervdelar att köpa och om man skulle fixa det så äär det bättre att köpa en ny,. ja men jag tackar!

Har också varit på bibblan idag och betalat 97 kr för försenade böcker. Rätt surt!

J***a katalog!

Igår skulle jag leta upp mina betyg från Sandåker, Justus och från Kalmar. Så jag satte mig på golvet bredvid bokhyllan, drog ut en tidskriftssamlare med lite kraft för den satt fast. Vad tror ni händer? Jo jag får den upp på hakan, precis under läppen så att jag biter bit och skär mig på katalogskanten. Det är nog enda gången som jag har hatat en H&M katalog!

Internetskiiiiit!

Idag strejkar mitt trådlösta, eller ja jag tror att det är det trådlösta som håller på, men i alla fall. Jag kommer inte att vara vid datorn förrän ja kanske om nån timme o då kanske max i en timme, för jag får inte sitta där längre för det jävla skitet!

Haha, måste bara skriva lite om ett program jag med sällskap såg igår. Virgin School hette det, haha, de var riktigt sjukt! Det handlade om en kille, James, som gick ett program i Amsterdam för att bli av med oskulden.

Först började det med små enkla övningar, sen desto mer säker han blev desto "svårare" övningar fick han. Det kunde t.ex. vara att klä av sig naken, känna på en kvinnas bröst osv. En övning som var sjuk var att kvinnan/damen/tanten klädde av sig och "visade vilka alla delar var". Men det som var värst var nog att "lärarna" skulle vara en liten del mamma och en liten del flickvän till de här nissarna och kvinnorna såg ut att vara ca 60 år, hahahah! Kul att bli av med oskulden med en kvinna som är minst 30 år äldre än sig själv. Nä fy fan! Mitt sällskap blev räääätt äcklad om man säger så :P

Puss!


Sjukis

Sovit dåligt i natt med, så vaknade imorse med värsta frossan och det kändes som om huvudet vägde ett ton. Så jag hoppade skolan faktiskt, tyckte inte att det kändes så bra att gå till skolan då.

Kröp ner i sängen igen och kollade på tv, vid tolv så ringde det på hemtelefonen. Ett 0433 nummer, trodde först det var någon som skulle sälja något, haha! Men sen var det från ett jobb som jag sökt. Ska på intervju där på lördag. Fy fan va gött det känns! Det är flera dagar tills dess men är redan nu riktigt nervös, aah!

Ska dricka upp min Pucko o glo på Oprah.
Puss!

Innebandy

Kom nyss hem från stan, var o kollade på när Marcus spelade innebandymatch. De vann, med 13-4 hahahaha! Trots alla mål var det en sjukt ospännande match, somnade nästan :P

Nu ska jag fixa mig inför skolan, börjar ju medie- och kommunikationsvetenskap fortsättningskurs imorgon. Tjohoo! Bara två terminer kvar sen har jag en kandidatexamen i just mkv, det är lite ballt faktiskt!  

Puss!

Dålig natt!

Usch jag orkar inte ens skriva något, är sjukt trött. Fattar inte det, vissa nätter sover jah hur bra som helst, sen i natt sov jag riktigt dåligt. Vaknade kanske efter en o en halv timme o somnade sen igen o vaknade en o en halv timme senare, så höll det på hela natten, skit jobbigt!

Ska ta o dammsuga och damma lite idag tror jag. Har stooora tussar bakom dörren som behövs sugas upp, haha!

Sen ska jag nog ta o plugga lite, känns som allt det jag trodde jag kunde i fredags morse är helt borta nu. Sucksuck!

Puss!

Ja, vad ska man säga?

Hahah, Håkan, Håkan, han är för jävla rolig :P


Lugn o ro

Igår stack jag in till Systemet med Jennie, köpte vin och Sour Apple. Mums! Åkte hem gjorde mig i ordning, åt middag och stack sen in till Jennie. Var där ett litet tag, sen kom Louise och vi cyklade ner till Falken. Satt hemma hos Böna o drack. Det var typ det enda jag gjorde, drack mitt vin o pratade, haha! Sen hämtade mamma mig och kvällen slutade hemma i sängen..

Vaknade av en dunkande huvudvärk idag, smsade lite med Jennie om gårdagen, haha! Tänker bara på det hon skrev "du ville ha ett galet år, välkommen till 2009 ;)" hahah!

Har bara tagit det lugnt hela dagen, har inte varit så kapabel till något annat. Ikväll blir det film o imorgon ska jag plugga lite, eftersom det inte blev någon tenta igår pga dubbelbokning av salen, så nu har vi den nån dag i den kommande veckan. Kändes ju väldigt lönt att gå upp vid halv sex för att vara i Lund i en timme.. Suck!

Puss!

Tidsfördriv

Gör detta testet inom tjugo min annars händer
det något som du inte vill, IMORGON!

HUR
Svarar du i telefonen: "Hej det är Therese" eller bara "Hej"
Tycker du om gul-bil-leken: Jag tycker väl inte något om den direkt
Mycket är klockan: 15.41
Spenderar du en regnig dag bäst: Inomhus framför tvn

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?  Från Johan "Awe :) hoppas det går bra då. Ah ses senare då? ;) Pussas"
Pratar du med på msn just nu? Jennie typ
Ringde dig senast? Hannis
Pussade dig senast? Adam
Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen tror jag, haha
Ska du träffa imorgon? Har inga planer
Sov du med senast? Måns är det nog, haha
Vem fick du senast sms av? Majsan

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja, men det är läängesen
Gråtit en hel natt: Mer eller mindre
Druckit så du spytt: Hm, har jag det mån tro?
Vattenskidor: Nix
Har du åkt rullstol: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja, längesen det med
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja men inte bara till mig själv dock
Har du haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Haha, nä kanske för en dag eller
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nää

Tentaångest

Hade ingen tentaångest alls igår och inte idag när jag vaknade. Men nu sitter jag här o har feteångest! Jag kommer köra på denna förbannade tentan! Har inte tyckt det varit så roligt och har därför inte heller intresserat mig, det får jag väl stå för nu är jag rädd för.. Håll tummarna är ni rara!

Igår var det toppen, fick reda på att jag kommit in på reseledarutbildningen jag sökt. Gud, blir helt glad när jag tänker på det! Tjoho! Måste få skryta lite så låter er se lite av mejlet jag fick, hahah!


"Med anledning av Din ansökan om arbete som reseledare hos oss kan vi meddela att Du i hård konkurrens bland hundratals sökanden har antagits till vår reseledarkurs i Malmö, som samtidigt är en uttagning av nya reseledare inför säsongen 2009."

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite..

Aaaah!

Happy happy happy happy!

Jag är sjukligt glad just nu. Kom in på något som jag sökte för inte så länge sen.. Aaah, tralalalala!

Åh så kul det kommer bli!

Glamour

Fick tidningen i brevlådan idag. Det var faktiskt riktigt trevlig! Där var ett uppslag som handlade om skönhetsprylar till våren. Tänkte dela med mig lite, eftersom det gjorde mig så sjukt sugen på att få vår och nya kläder och nya sminkprodukter och produkter till håret.

1. Svart kajal
2. Rosa rouge
3. Highlighter
4. Lösögonfransar
5. Rött läppstift
6. Ögonbrynspenna
7. Håraccessoarer
8. Glansspray
9. Tuperingskam
10. Kroppsolja

Har redan fyra saker på listan, men tänker investera i en highlighter, lösögonfransar, tuperingskam, glansspray och en volymspray.

Se så rolig jag är

Va rolig jag är, hahah. Tror att Jennie satte sitt Chaite i halsen! Nej men vafan, man blir ju lite knepig på henne när hon skriver såhär om hennes mörka mornar. Jag som bara vill ha vår och sooooooool!


Miniuppdatering

Har inte skrivit så mycket med något riktigt innehåll på ett tag, så tänkte att jag skulle skriva något litet.

I fredags så tog jag med mig mina flaskor med vin och stack in till Mattias. Han lagade mat när jag kom dit, det blev potatisklyftor med ryggbiff, sallad och sås a la Mattias, skit gott! Det blev rött till maten o vitt (skitvin) till spelandet(filmen. Vi spelade Buzz, haha! Första omgången ägde jag.. Jag satte till och med nytt rekoprd, det ni ;) Men sen den andra omgången hände det något, hahah! Efter det blev det Sex and the City filmen. Hur kul som helst! Tack sweety! <3

I lördes var det kalas som jag skrev om. Har inte nån koll på vad han fick för något, haha! Jag mös med Adam hela kvällen. Vi låg ner i Marcus säng o busade så kom han på att om han satte sig på bröstet o höll händerna på mitt hår så kunde jag inte pussa honom, bara när han gav efter o det var ju riktigt roligt, hahaha! Ellen sa "det låter som om ni har jätte roligt" men jo visst hade vi det :P

Sen i söndes så minns jag fan inte vad jag gjorde, hahah! Pluggade kanske, jag var i alla fall ute på min 20min-runda.

Igår var det dags för sista föreläsningen innan tentan så var i skolan till åtta. Suck! Sen blev det tentapluggning med tjejerna på Athen. Sen ännu mer plugg när jag kom hem.

Så där ja. Snabbt och enkelt. Nu ska jag plugga igen. Har redan läst ut en bok idag, woho!

Puss!

Grattis pappa!

Idag fyller min käre far år och det ska firas med kalas. Om en o en halv timme så kommer det gäster hit. Och här sitter jag nyduschad i bara handduk. Nej nu får jag nog sätta fart om det ska hinnas med något :P

Skriver mer sen!

Äntligen helg

Eller ja, haha, hade nog kunnat gå nåågra dagar mer i skolan innan det blivit helg :P

Imorse var det dags för ungdomsmottagningen, sen blev det Ica Kvantum ett litet tag, köpte dricka o så till skolan. Sen blev det dags för föreläsning i två timmar. Efter det drog vi ner i stan och kikade lite snabbt. Stack bort till Systemet o köpte två flaskor vin till ikväll då jag ska in till Mattias och äta mat, dricka vin, snacka skit o glo på film :) Ska bli riktigt kul!

Nej nu ska jag fixa mig lite grann. Puss!

Trevlig helg på er!

Skoldag

Det var rätt kul att gå i skolan ändå :P Kul att träffa tjejerna igen :) Hade semenarie idag, det gick smärtfritt. Med andra ord riktigt simpelt, haha!

Har bastat idag med, riktigt skönt! Sitta o svettas o lyssna på musik, det är härligt det. Hahah!

Ser just nu på Inside på femman. Där är en man som säger att officiellt sitter han inne för att ha skjutit sin mamma, men där är några till. Han tillade också att han sköpt henne så humant han kunde. Bör det tilläggas att han är en mentalpatient eller det är solklart?

Nej nu ska jag gå o lägga mig, tidig dag imorgon, men mer om det så.

Pussis!


Snö in Skåneland

Här är snö, bara lite men det är i alla fall något :P Var ute i solskenet och gick med Brodden innan. Skit skönt!

Skolan imorgon ja, hurra! Nej men det ska nog bli rätt skönt att komma igång med något igen, tillbringar för mycket av tiden framför denna datorn eller tvn. Nu får det vara nog med det. Nu är det primetime som gäller o inte massa repriser på eftermiddagarna, haha!

Ska läsa några kapitel i boken "Communicating in small groups - principles and practicies" intressant va?

En röd dag

Idag var det den sista röda dagen på mycket länge. Närmsta ledighet är vid påsk, om man då inte går på gymnasiet. Fy fan! Det känns sjukt långt dit, men ja varför klagar jag som har minst två dagar i veckan ledigt, hahah!

Har varit och ätit middag hos farmor idag, mycket trevligt! Fick en supergod kladdkaka till efterrätt :)

Sen när vi kom hem började jag att fixa med garderoberna, haha! Ändrade plats på skor, klänningar och kavajer o sånt. Blev nog rätt bra :P

Har redan också helgen planerad, trots att jag tycker att det känns som söndag idag, haha! Aja, det kommer bli kul. Kommer få ont i magen och i kinderna av allt skratt! Sen fyller ju pappa hela 51 år på lördag så han får ju också firas lite. Var ju i London förra året så det blir hemmaplan i år. På väg mot de 60 sa han för nån dag sen, hahah! Usch om man tänekr så så är ju vi 88or på väg mot de 30...

Nej nu ska jag återgå till Zorro. Puss!

Måndag

Idag är det måndag och endast fyra dagar kvar till skolan början. Hade gärna varit ledig en vecka till eller mer, har inte riktigt hunnit med så mycket som jag borde ha gjort. Har tenta nästa fredag och ja jag har inte pluggat så värst mycket tyvärr.

Har nyss varit ute och gått en halv timme. Mina nyåslöften ser ut att gå hur bra som helst. Jag har inte druckit ett enda glas mjölk sen jag skrev löftena, jag har varit ute och gått minst 20 minuter varenda dag sedan dess, oavsett om det varit ösregn eller 7 minusgrader. En bra början är ju alltid bra..

Nu ska jag ta mig en frukt, kolla klart på Melrose Place och sen läsa lite.

Puss!

Infektionsskit!

Har fått en infektion på låret.. Den är rätt så stor också, tänk er en femkrona och ytterligaren en centimeter runt om. Det ser ut som om något har bitit mig, för där är liksom en vit lite plopp mitt i svullnaden. Sen gör hela benet ont när man går.. Så nu har jag ett stort plåsterlikandegrejs med alsollösning på benet. Jävla skit!

Världens bästa

Jag har aldrig blivit så rörd över en text som den här. Satt med tårar i ögonen och när jag läst klart kände jag hur de rann nedför mina kinder. Det var så perfekt skrivit och det var så oerhört bra, nästan för bra för att vara sant. Jag är väldigt tacksam över att en av mina bästa vänner ser mig på det sättet som jag beskrivs i den texten, det är väldigt smickrande. Trots att den personen som beskrivs inte helt känns som jag, personen där är alldeles för bra för att vara jag..

Gud vad jag älskar dig Maja, du är världens bästa! <3

Det går bra..

..att hålla nyårslöftena, än så länge. Haha! Har varit ute och gått mina 20 minutrar idag trots att det öser ner och är sjukt kallt, det är jag faktiskt stolt över. Sen så har jag inte druckit någon möjlk, maha!

Ska sappa lite på tvn, sen plugga.

Puss!

Nyårslöften och sånt

Man kanske inte kan hålla alla sina löften och jag har hela tio stycken att hålla och jag ska klara det!

Här får ni i alla fall ett litet smakprov vad som väntar mig och år 2009:


Träna tre gånger i veckan.

Äta nyttigare/minska mjölkdrickandet

Ha en vegetarisk vecka i månaden

Gå en runda på 20 min varje dag

Spara 100 kr på sparkonto i månaden

En liten förklaring kanske behövs, jag älskar mjölk och dricker som en jävla kalv, vilket inte är så nyttigt. Att gå en runda är en enkel match, men jag är lat och tänker därför ha det som ett mål och genomföra det. Det där med vegetarisk mat kommer att bli en utmaning, kul och spännande. Sen tillslut, ett sparkonto är sjukt bra att ha så enkelt är det.


Ni kan väl pusha mig lite på vägen och se till att jag gör allt det här? ;)    



Ps. Det börjar från och med imorgon (3 januari)


Synd att julen varit..

Annars hade jag önskat mig ett sånt här:



Hur snyggt är det inte? Det är ett Playstaion 2 slim i silver. Så klart hade jag också önskat mig Sing Star, det ni!

Nyårsfirande!

Nu mår jag mycket bättre och är mycket piggare än igår, men det är inte så konstigt. Sov nästan 13 timmar i natt, haha!

Jag var på middag hos några vänner inne i Landskrona, fick ciabattabröd med avokado, mozarella och  körsbärstomater till förrätt, sen potatisgratäng, fläskfilé, exotiska frukter, bröd och sallad till huvudrätt och till dessert fick vi chokladpanacotta och vanilj. Supergott! Tack så mycket!

Efter maten spelades lite sällskapsspel och mycket snack. Skulle spela ett nytt spel, Helt hysteriskt, men det slutade med att vi spelade sanning eller konsekvens, vilket var sjukt roligt i detta sällskapet, haha! Här va det ingen som var blyg för att svara eller göra något :P

Tiden gick fort som fasen och helt plötsligt var det dags att dra ut. Vi gick ner och tittade på fyrverkerierna, drack champange och firade. Sen drog jag, Maja och Fredrik vidare till Mattias. Han bjöd på vin och dans, hahah! Sjukt kul hade jag, de flesta visste tydligen redan vem jag var, men jag hade noll koll, haha! Vi dansade och dansade. Sen gick vi tillbaka till de andra igen och då blev det Sing Star. Hade innan på kvällen sagt att jag behöver minst en flaska vin och annat i mig för att sjunga, haha, det löste vi och jag sjöng, ja fy fan va jag sjöng. Och jag hade riktigt roligt! Hade kunnat hålla på hela natten och morgonen om jag kunnat :P

Somnade närmre sju och sen när jag vaknade vid halv elva mådde jag inget vidare kan jag lova er. Huvudet kändes som ett bowlingklot och jag frös.

Tack för en jätte trevlig kväll allihop, det gör jag gärna om!

Nyår

Gott nytt år på er allihop!


Pallar inte skriva om gårdagen just nu, så ni får vänta, haha!

RSS 2.0