Kärlek


Helgens bravader

I fredags gick jag upp klockan sex för att sedan köra och hämta Hanna och Lotta vid kvart över sju och sedan köra mot det stora gul/blåa huset, nej inte IKEA utan Gekås i Ullared! Hade en helt underbar dag med de två tjejerna. Skrattade och log hela tiden :) All kärlek till er!

Hittade ganska mycket, kom hem med två stora påsar och var lite fattigare. Så nu är min garderob fylld med en massa bra saker, dock köptes inte så värst mycket kläder. Utan det fixade jag dagen innan på Center Syds VIP-kväll, haha! Ångrar dock att jag aldrig köpte skinnjackan på Gekås, men vafan där är folk som inte ens har råd att köpa mat för dagen.

På kvällen var det födelsedags/inflyttningsfest för Louise. En megamysig lägenhet som inte alls gjorde mig sugen på att flytta... Hade äntligen lyckats stoppa undan den känslan, men så fort man steg innanför dörren så kom den tillbaka, så tack Louise, haha!

Hade en riktigt härlig kväll som var lika full med skratt och leenden som innan på dagen :)

Resten av helgen har innefattat pluggande och filmtittande. Ska nog baka något onyttigt idag, det hade varit gott! Kilot som jag gick ner förra veckan måste ju firas, hahah!

VIP-kväll

Har nyss duschat efter att ha legat i uterummet med solen i ansiktet och njutit. Marcus låg på en stol bredvid, utomhus till o med. Megahärligt!

Ska snart påbörja maten, ja det är jag som står för den idag. Zucchinilasagne. Får se vad Marcus säger, hahaha!

Ska iväg till Nova senare ikväll. Jag och Majsan ska på VIP-kväll på Topshop med ELLE. Sjukt nice!

Puss!

I'm alive!

Jag överlevde gårdagens rotfyllning. Har dock ett fett "blåmärke" i kinden där bedövningssprutan sattes, haha!

Har kunnat tugga tuggummi idag utan att känna något och det hyllar vi, haha! Firade det med en jävla träning, lämnade killarna och gick över till tjejgymmet och hade 20 intensiva minuter på löpbandet och gick sen över till crosstrainern för 10 minuter, sen in till killarna. Kan ju säga att svetten rann längst ryggen och ansiktet hade likadan färg som en tomat, så när jag kom in till dom två nissarna satt de oberörda på varsin maskin och jag kände mig jävligt nöjd med min prestation, haha!

Ska klä på mig litta och sen ut o vall Wilma o Brodden, puss!

Roooootfyllning

Tandläkarskräcken börjat sakta men säkert närma sig nu. 13.15 ska jag befinna på hos tandläkaren och påbörja en rotfyllning av helvetestanden!

Det är lite blandade känslor kring det, det ska bli så fruktansvärt skönt att få bort all smärta som den tanden drar med sig, sen är det minsann o da inte kul o ligga där och göra en rotfyllning! Dessutom kostade det ju en halv förmögenhet..

Har för mig att i kanske 9 10 månadet har jag gått till tandläkaren för den här tanden. Har inte tuggat ordentligt på den sidan sedan dess och jag kan inte ens dricka två cider eller läsk utan att få känningar dagen efter. Kan inte borsta tänderna ordentligt på den sidan, för när att de små stråna på borsten drar över tanden gör det ont enda ner till tårna..


Guess what?

Den fungerade inte såklart! Butiksbiträdet lurade pappa och prackade på honom en helt fel modell och visst litar man på butiksbiträdet om han säger att det ska gå?

Så igår satt jag och skulle ringa supporten (som för övrigt kostade 39 kr att ringa till!!!) samtidigt ringde pappa till butiken och pratade medn en annan där som sa att det var helt fel. Ja men tack för den!

Internetklabb!

Strömavbrottet mellan fredagen och lördagen slog ut vår router och den är fortfarande stendöd! Pappa har nyss packat upp den nyinköpta och snabbare (haha) så får hoppas att den fungerar!

Drömmar är märkliga

Igår precis innan alarmet pep klockan 05.45 drömde jag något väldigt märkligt. Det var så märkligt att det nästan kändes verkligt!

Jag hade skrivit ett inlägg på både Facebook och här på bloggen om ingen mindre än Madonna. Hade skrivit lite skit om henne och att jag kunde inte förstå hur hon kunde ha några vänner för hon ser så himla bitter ut och verkar bara fokusera på sig själv. Detta hade då fröken Madonna fått nys om och tyckte minsann o da att hon skulle ändra på min uppfattning om henne.

I drömmen var jag här hemma i hallen medan någon plingade på dörren, jag gick och öppnade och där var ingen. Men bakom våra buskar vid andra trappan (som i övrigt inte ens finns kvar längre) gömde det sig en kvinna. Hon hade på sig stora solglasögon och smög sig försiktigt fram mot dörren. Hon tog av sig solglasögonne och log lite stelt - det var Madonna! Då smällde jag igen dörren och sa "I don't wanna talk to you" så svarar Madonna "But pleeease, I just wanna be your friend. I'm gonna show you that I'm nice to you". Då hade jag redan låst dörren och kvinnan stod på andra sidan dörren med ansiktet intryckt i glaset som sitter i dörren, haha!

Det slutade med att jag sa "Okey, I will hang out with you, if you pay" då svarade Madonna "Well yeah, what do you think?!"

Fattar verkligen inte vart det kom ifrån, hahah!



My new BFF


Ajajaj, det bankar och det bultar!

Om det är någon som har missat det, så var det riktigt jävla halt ute imorse! Riktigt jävla halt! Vilket också resulterade i att jag ramlade med cykeln, slog sönder mina byxor, skrapade upp knäet och fick två hack på underarmen.

Aj aj aj!


Lycklig ägare!

I måndags blev jag en lycklig ägare till dessa gummistävlarna!

Har velat ha dem hur länge som helst, så nu när jag både kunde prova, känna
och lukta på dem avgjorde det saken och jag köpte mig ett par!


RSS 2.0