Sommarkläder!



Har haft lite svårt att hitta snygga o sköna kläder på Gina Tricot innan,
men denna vår och sommarsäsongen är det mängder med underbara kläder!

Så här vill jag i alla fall vara klädd i sommar!
Love it!

Vindrickande

Åkte in till Hanna igårkväll och drack lite vin :) Lade några trätrall på hennes balkong med, kommer bli megagrant! Haha :P  Sen vid ca halv ett hämtade jag o Brodden Marcus ute i Örja, men det är en annan historia. Vi kan väl säga att jag o Brodden är de enda som minns det, haha!

Nu ska jag göra något vettigt.
Puss!


Shopping!

Idag har jag köpt mig två underbara ting! Det första jag hittade var en klänning från See by Chloé och sen hittade jag en scarfs från Alexander McQueen. Bara för att skryta lite måste jag skriva att klänningen skulle ha kostat 2 550 kr och scarfsen 567 kr i butik, men jag betalade 700 kr för båda, det är ett klipp ;P


Hektiska veckan

Har haft sjukt mycket att göra i veckan, eller ja lagom mycket kanske man kan säga. Var i alla fall ledig i onsdags så jag o Marcus körde till Malmö för att shoppa lite kläder till honom. Det blev en jäkla tur, haha! Gick från Entré ner till Hansa o runder i stan, sen bort tillbaka till Entré. Han köpte i alla fall jacka, t-shirtar o en collagetröja vilket var målet med minitrippen.

Igår var det en heldag i skolan, likaså idag. Har en hemtenta som ska vara inne på onsdag och den ska såklart inte skrivas själv. Vi har megaproblem med att komma in i datorsalarna så nu är min "partner" o yrar efter vaktmästaren, haha!

Ska bli meganice med helg! Ska sola o förhoppningsvis shoppa lite :) Sen måste jag nog plugga lite.. (Tänk 12e juni, tänk 12e juni...)

Ikväll ska jag o Brodden cykla in till stan, haha! Det ni ;P Tänk att jag fått med mig cyklisten på en liten cykeltur!

Skriver kanske mer sen i helgen, om inte ha en bra helg!
Puss!

Kolonitömning

Igår började vi tömingen av min mormors systers kolonistuga i Landskrona. Jag var såklart på plats, roffade åt mig en massa godbitar, bland annat en ljuslykta från Rörstand, en liten figur från Royal Copenhagen och sen massa saker från Höganäs, men de bästa var nog kopparna från Gabriel Sweden. Helt oanvända!

Ska dit idag igen och tömma och ta saker till tippen.
Puss!

Grammatikramsa

Substantiv är namn på ting,
sådana som, boll och ring.
Adjektiven sen oss lär,
hurudana tingen är.
Verb är sådant man kan göra,
som att hoppa, se och höra.

Minns ni den? Ligger och kollar på "Are you smarter than a fifth grader?"  o det kom en från om grammatik, då kom jag ihåg den här ramsan, haha!

Mögfan!

Hm jag undrar om jag kommer att få en lägenhet tills hösten. Läste det finstilta nyss och såg att där är något som heter "Poäng plats 10" och det är poängen som den 10e anmälda personen har. Jag själv har 13 poäng, en för varje dag jag varit anmäld och om man kollar på en av de lägenheter jag anmält mig på så har den 10e personen 272 poäng. I'm dead!

Lägenhetsansökan

Igår ansökte jag om två olika lägenheter, håll tummarna för att jag får en av dem! De är inte särskilt stora, men de har i alla fall en ugn, hahah!

Har redan småplanerat lite grann, det är oundvikligt för mig att inte göra det, hahah! Så därför efterlyser jag nu en overhead apparat, är det någon som har tillgång till en? Har också hittat riktigt balla saker till badrummet, så ni kan ju hålla tummarna igen, för att jag får ett vitt badrum, haha!

Nu ska jag plugga lite. Puss!

Home again!

Vilken helg vi har haft! Det har varit helt underbart! Solen har lys varenda dag och vi har det riktigt varmt och härligt!

Shoppade för alldeles för mycket pengar, men jag är glad ändå, haha! Dock är min plånbok inte alls lika glad.. Blev dock väldigt sur över att att en viss skjorta inte fanns där. (Den här menade jag när vi yrade runder.)

Har precis packat upp väskan och dess nya innehåll och ska ta tag i studera.nu och skicka in min ansökan till höstens termin. Sen ska jag fixa lite till vår handledning som vi ska ha imorgon..

Puss!

Göteborg!

Glad påsk på er!

Själv kommer jag att fira påsken med Jennie, Maja och
Louise i Sveriges näst största stad - Göteborg! Tjooho!


Ingen är lyckligare än mig..

för tillfället i alla fall!

Igår fick jag reda på en sak som jag gått och mått dåligt av i mer än en månad, att det är överstökat. Idag fick jag reda på att jag är godkänd på en tenta samt att jag fick jobbet jag sökt på Barsebäck kärnkraftverk.

Ojojoj vad glad jag är nu! Två heltidstjänster i sommar, leendet jag har nu kan ingen ta ifrån mig!

Göteborg här kommer jag!

Framtidsplaner

Ojoj, här händer det grejer i min hjärna. Den går på högvärv för tillfället, nästa vecka ska man skicka in för studier till hösten och jag har en ny idé som jag ska göra, det kommer nog bli sjukt nice!

Företagsekonomi blir det, känner att jag behöver pausa från MKV vill inte heller skriva C-uppsatsen till hösten då jag vill få en bredare utbildning innan :) Funderade först på att flytta till Stockholm och läsa på Södertörns högskola i en termin, men nu ser det lite annorlunda ut och det känns ännu bättre. Stockholm kändes riktigt lockande, men det här lockar ännu mer, tjoho!

Vår mur - Häljarps nya inneställe

Just nu sitter det ett stort gäng småknattar (troligvis runt 14 år gamla) och sitter på vår mur. De fotograferar sig själv och springer runder med mobiltelefoner. Den ena killen hittade också en runda in i vår trädgård, man kan ju tycka att en tonåring har mer vett i huvudet o vet att man inte ska gå i andras trädgårdar men tydligen inte...

"Lite smått galet"

Just nu känner jag mig lite smått galen så det stämmer ju bra in, haha! Det hade varit kul, annorlunda och spännande. Så det krävs nog en funderade, det är faktiskt inte så lång tid det hade handlat om..

Nej åter till utbildningssökandet, suck!

Helgslut!

Nu är det återigen söndag, vädret är inte alls lika fint idag som det var igår, så himla typiskt!

Gick ut med Hannis i fredags, men först blev det vin och ostbricka med vindruvor, brieost, ädelost och physalis. Mums! Var hemma igen vid halv två, sen hämtade mamma o Marucs mig vid 10 och vi käkade en underbar frukost ute i uterummet. Sen hjälpte jag mamma och sopade runt hela vår mur och fixade lite. Sen blev det en timme i solen på terassen, riktigt härligt!

hade en underbar lördag, med god mat och härligt väder! På kvällen tittade jag och mamma på Försoning, en film vi inte riktigt blev kloka på förrän den var slut, haha!

Idag har jag typ inte gjort ett skit, förberedelse inför påskhelgen kan man väl säga :P Det bär ju snart av till Göteborg, woho!

Nej nu ska jag göra något roligt, puss!

Clubkväll på Vero Moda

Igår var det Clubkväll på Vero Moda så jag och Majsan drog dit. Köpte en helt underbar klänning! Fick 100 kr i rabatt, alltid nått, haha! Köpote även ett korallfärgat linne, megafint om man får lite färg :)


Bloggpaus

Nu har jag tagit en lång bloggpaus, tappade lusten att skriva, men nu så är jag i form igen :)

Har varit på jobbintervju idag, igen :P Förra veckan var jag på tre olika intervjuer, fick jobb för en av dem. Sen blev ytterligare en intervju inbokad och den hade jag som sagt idag. Det kändes kanonbra och hoppas att de andra också tyckte det. Vill verkligen ha det jobbet!

Nej nu ska jag duka o äta, sen in till Hannis.
Puss!

RSS 2.0