Elsas mode

Klickade hem den boken för drygt två timmar sen! Den ska ligga hemma i byn när jag kommer hem nästa vecka. Läste två kapitel i Sofis mode förra veckan och jag blev helt såld, älskar såna böcker så den här var jag bara tvungen att ha. Ska skaffa Gynnings Ego woman när den kommer ut i poket med. En bra bok är bra för höstdepp!

Hösttrötthet!

Solen sker när jag vaknade, nu är det molnigt och regnit ute. Inte fan är det rättvist! Ska nog ta och gå till solariet sen om några timmar, känner mig blek och tråkig. Dags att göra något åt det!

Ska ta tag i mig nu tänkte jag, får väl sätta mig med böckerna och göra några uppgifter, men när motivationen ligger på minus är det fan inte det lättaste att göra. Det är snart helg och då kommer jag ner till Skåne och hoppas på att jag får lite positiv energi. Dessutom kommer jag hem helgen efter det igen :) Toppen!

Måste ha tag i en frisör med, tror att det skulle göra mycket med min lilla deppighet som jag hamnat i :P

Man ska inte vara dum!

Beställde nyss två böcker för 764 kr, hur underbart är inte det?! Men Lycknis har just ju ett erbjudande om att när man handlar för 100 kr får man en bok på köpet, för 200 två böcker osv. Som mest kunde man få sex böcker på köpet och ja man är väl inte dum, jag valde alla! Då känns det liksom som jag betalat cirka 100 kr stycket och själen blev genast lite gladare, haha! Sen vad det är för böcker bryr jag mig inte riktigt om, haha! Där var nog i alla fall en barnbok med, den kan ju bli en julklapp.. Men böcker är dyrt, så när man helt plötsligt får fler böcker när man handlar är det ju toppen!


Vertikal integration, PR och kundvärde

Det är några av alla de saker som jag ska kunna som rinnande vatten tills imorgonbitti. Tenta 09.00-14.00, den ska hållas i nån jävla festlokal (!)

Nej nu blir det plugg som in i bomben, ingen tid att förlora!

Slutkörd!

Igårkväll var hela min kropp och hjärna helt slutkörd. Satte mig och gjorde manikyr och pedikyr till Idol, sen gick jag och lade mig till Cirkus Möller, därefter somnade jag vid elva-tiden. Hade ställt klockan på halv nio och tittade på morgonens första nyhetssändning. Nu sitter jag här, redo att börja plugga!

Vilken rolig dag detta ska bli! Regnet öser ner och jag har ingen vidare lust att gå ut en runda!

Fredag hela veckan!

Gick upp vid åtta idag för att sticka till skolan och lämna några papper, sen hem fixade frukost. Sen började jag läsa på min lilla "bok". Nu har jag alltså gått igenom hela boken och ska snart resa mig ur sängen och ta tag i mig själv, somnade nog inte förrän än tre i natt så är en aning trött. Ska städa undan lite och få in lite ljus så att jag piggnar till. Det krävs pigghet en sån här dag. Och JA jag ska städa idag med ;)

Lite go musik, ordning och reda och jag är redo för plugg!


Homoäktenskap!

Gud va jag blev glad när jag gick in på Aftonbladets sida på nätet och läste att homosexuella par får lov att gifta sig i kyrkan!

Det var väl ändå på tiden!

Blir dock en aning förbannad när jag läser olika kommentarer som gjorts till artikeln. Att det är omänskligt och dumt att vara homosexuell, att det står i Bibeln att det ska vara en kvinna och en man, en som jag tyckte var lite komisk var dock "ska dom ha pride fester i kyrkan nu också då?? för det är väll nästa steg,för homosen kan väll inte va nöjda med detta dom måste ju ha mer!!"

Vad är det för fel på folk idag? Bara för att man är kär i en person som har samma kön som man själv råkar ha är man fan inte sämre värd eller ska ha mindre förutsättningar i livet än om det är en man och en kvinna som har ett förhållande. Nä tvi på dem som har såna åsikter!

Nolife.com

Så känner jag just nu. Var i skolan vid 10 slutade att plugga kvart i sju nu ikväll. Galet länge!

Imorgon blir det skola 8-12 sen ska vi gå och skriva ut massa papper till inlämningen av praktikfallet. Därefter blir det fantamej pluggning i 4 dagar i sträck.

Nä men vi hörs på måndag kväll då då, haha!

Ja må du leva!

Idag gratulerar jag min mor på 40+ årsdagen!

(Det där med ålder är ju lite känsligt så 40+ blir kanonbra, haha!)


Snabbloggning!

Ska dra till tåget om tre minuter så skriver bara lite snabbt. Är helt slut i hela kroppen efter helgen äventyr. Har ont i muskler som jag inte visste fanns, haha!

Har målat och skruvat ihop möbler hos Theuer. Blev himla snyggt tycker jag! Sen igår avslutade jag helgen inne hos han den dära, haha! En fullspäckad helg, precis som jag trott :P

Nej toan nästa sen tåget. Puss!

Up, up and away

Idag ska hela dagen tillbringas i Theuers lägenhet, IKEA och Theuers lägenhet. Ska alldeles strax köra, ska bara inom mormor o hämta en lampa sen ska jag påbörja spackling. Allt medan Theuer är på jobb, haha!

Igår hade jag myskväll med Idol och god mat :) Idag blir det inte direkt myskväll utan full fart och pizza, haha :P

Puss!

Fredagsmys!

Idag är det återigen fredag och alltså två veckor till min tenta i affärsredovisning. Jippie! Pratade dock med en ekonomstudent på lunchen i onsdags och han sa att han inte klarade tentan den första gången och sen när man läser den andra kursen (ekonomistyrning) så försåtr man det bättre, kändes riktigt skönt att höra. Jag har smått panik över att knappt klara IG gränsen, hahah!

Ska snart fixa lite lunch tror jag, sen ska jag sätta mig med vårt praktikfall och försöka lösa så myclket jag kan, sen ska jag nog läsa lite på marknadsföringen. Hoppas att det blir roligare nu när jag har sammanfattningen på svenska, haha!

Nej back to business! Förresten så blev det ingen klippnings igår, hon var tvungen att avboka. Så får hoppas på nästa vecka istället :)


Hungrig som en varg!

Min mage kurrar och har sig. Håller på och göra mig klar inför hemfärden, men först blir det frisören. På andra sidan stan känns det som, så jag ska faktiskt ta bussen dit samt ha med mig datorn och lite andra saker, för att slippa gå förbi tågstationen sen för att hämta detta. Det känns liiiiite onödigt faktiskt!

Ska ta mig till Salong Gula Villan och klippa mig. Ska bli spännande! Har läst väldigt mycket om dem, så jag hoppas det blir bra :)

PUSS!

Tannafan!

Har sjukt ont i käkarna, visdomständerna klabbar som in i bomben! Har svårt att sova om nätterna, det gör ont när jag tuggar, det gör ont när jag inte tuggar och jag är svullen, haha! Tack liksom!

Sitter nu och kollar på Top Model Kanada, ska alldeles strax börja packa inför morgondagen. Åker ju hem igen då, haha! Ett jävla flängande, men om 8 veckor bor jag i Häljarp igen, på riktigt :P

Ska iväg till frisören imorgon 10.30 och klippa mina kluvna toppar. Tycker det ser förjävligt ut just nu, haha! Sen blir det nog tåget 12.04.

Fullt upp alltså, så ni hittar mig på mobilen, pussis!

Vem är bättre än jag?

Ja den frågan kan man ju ställa sig, haha! Igår var jag i alla fall hur bra som helst, det tycker nog både jag och han. Min underbara kladdkaka blev uppskattad. Hade till och med såna där tårtljus på som jag tänt innan jag ringde på dörren. Känn på den ni ;) haha!

Nä ska fixa mig lite nu och sen skolan, puss!

En helt ny vecka!

Igår var det en helt lugn dag, gjorde inte för mycket vill jag lova. Fixade lite på rummet, pluggade, fixade resterna från lördagens kalas och lämnade en grej i stan :P Otur att "sambon" var hemma just då, haha! 

Nu ska jag ta och packa ihop lite av mina saker och planera för dagen, åker upp till Halmstad idag, men kommer igen på torsdag. Det blir ytterligare en långhelg och det som står på schemat denna gången är: torsdag färghandling + tillhörande saker som spackel, penslar, färgtråg osv. sen spackla och förbereda renoveringen av Theuers vardagsrum, sen på fredag blir det Idol och matlagning inne i stan. På lördag blir det spackling och målning, samt IKEA, på söndag blir det målning och ihopsättning av möbler. Sen ska jag helst hinna med en massa pluggning med, haha! Jag undrar hur det ska gå till..

Grattis på födelsedagen du! :)

Underbaring!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥






Mys!

Igår hade jag ju kalas, eller ja jag, Marcus och Mamma hade tillsammans. Så är det när ens föräldrar planerat dåligt, haha! Men det är ju ändå himla mysigt att jag och Marcus fyller år med bara sex dagar mellan oss!

Pappa hade lagat himla gooood mat! MUMSMUMS! Senare på kvällen blev det prinsesstårta, min favorit! Åh så gott! Fick himla massa mysiga presenter av släkt och vänner. Fick även lite blommor. Jag bara älskar blommor, det är så himla mysigt! Fick underbara röda rosor av pappa, rosa rosor av mormor och sen min favoritblomma gerbera av Christian, Marcus kompis. Så rart, så rart!

Mös med Adam hela kvällen han släppte mig inte en sekund, men så myyysigt det var! Han ville inte sitte vid killbordet utan skulle sitte bredvid mig, så pappa offrade sin plats och satte sig bland killarna, haha! ♥

Kan ju skriva lite av de underbara presenter jag fick: presentkort på Kicks, Gina Tricot, H&M och Väla. Pajform från Sagaform, örtkruka från Sagaform, parfymen Go Girl, lila urfina ljuslyktor, ljus med tillhörande glasfat, underkläder, paraply, pyjamasbyxor, handgjort "dagishalsband", hammare och måttband och en urgullig nalle! Tack ska ni ha! ♥

De e ingen vanlig dag!

För det är min födelsedag! Hurra hurra hurra!

För exakt 21 år sedan föddes detta underverket, hur bra är inte det?! Haha!

Det firades lite igår och ska firas mer nu med släktkalas :)

Nu plingar det på dörren, min lilla prins är på väg :)

Skriver mer sen :) PUSS!

Duschen kallar!

Nu har jag hunnit med en massa saker. Har höstpysslat, lagat mat, städat, plockat undan och pluggat. Jag hör hur duschen kallar på mig så får väl gå ner och göra den sällskap, haha!

Puss!

Fullspäckat schema!

Har nyss bäddat sängen, ska snart ta fram dammsugare o dammsuga i rummen här uppe, sen blir det pluggning (har deadline idag) sen hoppas jag att kycklingfiléerna har töat så att jag kan börja på maten när jag är klar med det andra :)

Veckan har gått mega fort, har hunnit vara uppe i Halmstad och vända. Har deadline på bokföringen på onsdag så ska ha bokfört ca 146 sidor tills dess, kul :P Agerade kurator igår på eftermiddagen med, jag kankse bör tänka om med mitt yrkesval, haha! Sen igår på kvällen var det jätte trevligt och mysigt :) Inga konstigheter, haha!

Nej jag får väl ta och sätta fart, puss på er!

Tråktisdag!

1. Jag har insett att min senaste kyss... inte gjorde mig så glad som jag trott.
2. Jag lyssnar på... en jädrans massa bra musik.
3. Jag pratar... mycket och ofta!
4. Jag tycker om... havrebollar!
5. Min bästa vän är... är mer än en vän!
6. Min första riktiga kyss... var nere i soffan i källaren, haha!
7. Jag älskar... min mamma!
8. Jag avskyr när folk frågar... vad jag ska bli i framtiden.
9. Kärlek är... något fint som alla borde få uppleva.
10. Äktenskap är... ett sätt att visa att man hör ihop.
11. Någonstans, tänker någon på... mig, såklart!
12. Jag kommer alltid... att ha för mycket kläder, men inget att ha på mig.
13. Jag är hemligt förälskad i... dig kanske?!
14. Sist jag grät var... i onsdags till Grey's.
15. Min mobiltelefon är... äldre än gatan!
16. När jag vaknar på morgonen... tittar jag alltid på mobilen.
17. Innan jag går och lägger mig... borstar jag tänderna.
18. Just nu tänker jag på... att jag borde gå och hämta ett paket på Ica.
19. Bebisar är... underbara, men inget för mig, förrän om några år!
20. Idag ska jag... plugga!
22. I morgon kommer jag... åka upp till Halmstad och sedan åka hem igen.
23. Jag önskar jag vore... otroligt rik och slippa plugga!
24. I veckan ska jag... äta middag!
25. Jag har... en himla fin familj och fina vänner!


Måndagsångest!

Helgen har gått och nu sitter man här med ångest över att man typ inte pluggat ett skvatt! Åker upp til Halmstad imorgon och hem hit igen på onsdag. Ska börja på marknadsföringsuppgiften imorgon, har deadline på fredag så det börjar bli lite krisigt!

Idag är det exakt tre veckor till min första tenta på Högskolan i Halmstad och tanken skrämmer mig! Är inte alls redo för att skriva nån jävla tenta! Sen som kakan på moset har jag ytterligare en tenta fyra dagar senare och den är fan snäppet värre än den andra. Marknadsföringen är rolig och intressant och påminner lite om mina mkv-studier, men affärsredovisningen är hemsk! Uttråkande och förvirrande!

Nu måste jag sätta mig med vårt praktikfall Alba AB och titta på bokslut och andra kontouppgifter, jippie!

Resumé

I fredags kom grabbarna grus hit och vi åt middag, snackade skit och sjöng. Brodden var usel, enda fram till att jag agerade sångpedagog och sa åt honom att använda sin riktiga stämma. Ja, då förlorade jag såklart. Men jag var en god vän, haha!

I lördags körde jag och hämtade upp Maja sen drog vi till Nova, inhandlade vissa nödvändigheter, sen blev det hem hit där det bjöds på födelsedagsfika för moster Svea och för Marcus. Jag och Maja fixade till oss och stack in till Hanna o Lotta där det bjöds på fördricka. Sen taxi ner till Akro där vi skulle äta :) Fick en bamseburgare och goda pommes till. Senare på kvällen drog vi till Tycho där folket verkade finnas. Blev hämtad halv tolv av Broddisch, de andra skulle vidare till Malmö för "dans hela natten" men min rygg pallade inte det så jag drog när det var på topp. Det är väl så man ska göra? Haha!

Grattade Marcus en minut över tolv idag med ett fint sms. Presentutdelningen fick vänta tills på morgonen. Från mig blev det ansiktskrämer. Det behövs nu när han ska bli en man, hahah!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen tror jag. Sen blir det lite pluggning, därefter mat, sen kommer farmor hit och sen blir det pizzakväll :) En härlig dag med andra ord!

Liten blir stor!

Idag fyller min lillebror hela 18 år!

Nu är han inte längre lillebrossan som är liten, i alla fall till åldern.
Längden tog han igen för lääängesen! Med huvudet längre än mig
har det varit bra att han inte fått vara "gammal nog för krogen"
förrän nu, nu kommer han väl också ränna där,
men det kan han gott få :)

Grattis Marcus!



Ryggont!

Jag har så fruktansvärt ont i ryggen, troligtvis sträckte jag mig igår när jag städade. Vaknade imorse och trodde att det blivit bättre, men icke. Det är nästan värre idag. Har nyss lagat klart maten till ikväll, så ska alldeles strax lägga mig på spikmattan och be till gudarna att det hjälper! Klagar nog värre än en gammal tant med ryggont med, men det får ni ta, hahah! För det är faktiskt synd om mig!

RSS 2.0