Mamas och papas

Ja vi ska då ut o äta ikväll :)

Eftersom jag varit där innan och vet hur mycket god
mat där finns har jag precis varit och tränat, haha!

Ska slänga mig in i duschen nu, sen ska jag fixa mig, därefter
kommer Sofia och hämtar upp mig för sangria hos Ulrika :)

Very, very nice!

See ya!

Ett hej och ett leende kan inte skada

Som ni vet har jag flyttat 30 mil hemifrån och känner därför inte en själ förutom de jag har trättat och lärt känna. Men ändå så är Kalmarborna oerhört trevliga. Jag cyklade min vanliga tur till skolan imorse. Nervös som jag var stressade jag som f-n, haha! Jag stannade vid en korsning och en dam kommer upp vid min sida tittar åt mitt håll och säger "Hej" sen cyklar hon vidare. Väldigt trevligt tycker jag!

Jag har precis varit och tittat på färg som min lilla renovering, så när jag är på väg hem igen möter jag en man som fixar med sin soptunna. Han tittar upp på mig när jag cyklar förbi och säger "Hejhej". Jag blev chockad!

Sen kan man alltid diskutera om den äldre generationen är trevilgare än de andra..
Vilket jag tror, haha! Dock är jag oerhört trevlig när jag är ute på stan eller ute och cyklar.

Kom på mig själv idag med att jag alltid ler när jag cyklar. Speciellt om där kommer någon med en mycket söt hund, hahaha! Där vet jag att en mycket god vän till mig hade sagt "Allt handlar om hundtricket,  du vet varför jag är ute med hunden". Han är söt han! Haha!

25-års fest

I fredags fyllde Claes 25 år och det skulle firas. Det firades igår med en lite överraskningsfest hos Ulrika. Det var ballonger, muffins och en tårta :) Mega kul! Vi lekte lekar och hade det riktigt skoj. Senare drog vi till Kåren och fortsatte där. Drog i och för sig hem efter nån timme. Haha! Gick raka vägen hem och lagade mat, haha! Pratade med Leffe i telefon i några minuter, sen svek han och jag somnade sedan gott.

Vaknade dock vid fem då jag fick sms. Så då blev det lite smsande i en timme drygt :P Mysigt :) Haha! Somnade direkt när vi avslutat vårt lilla samtalsämne och vaknade vid halv elva med världens huvudvärk. Ajaj!

Idag har jag bara handlat, pluggat, pluggat, pluggat, pratat i telefon,  pluggat, pratat i telefon, pratat i telefon och städat. Hahaha! Vilken händelserik dag ;)

God natt!

Uppdatering beställd

Jennie har beställt en uppdatering, så ja hon får väl en :P

Det har inte hänt så värst mycket faktiskt. Har träna, varit ute på Stensö och gått. Varit i skolan (en dag), har därför missat två dagar pga kramp i magen. Hemskt, men sant! Har knappt kunnat röra mig utan att det har ont i hela kroppen. Magen har känts som en stor klump.
Större än vanligt, haha!

Har varit nere på stan idag och bytat min kofta på Vila. Det gick lätt som en plätt :) Det gick nämligen sönder när vi var i London, helt utan anledning så sprack sömmen i den ena fickan och ja det vara bara till att byta den.

Ni som känner mig vet att jag hatar rea. Mest för att jag aldrig hittar något jag vill ha och dels för att det bara är skit. Men idag hittade jag en svart klänning för 149,95 kr :) Jag hittade den innan nyår men ville inte ge femhundra kr på en nyårsklänning detta året. Sedan dess har jag gått och sneglat på den och idag var det på rea. Helt överlycklig blev jag! Tjoho! Ibland ska man fantamej ha tur.

Måste faktiskt erkänna att jag gjort ett annat klipp, eftersom jag inte fick den i julklapp får jag väl fixa en sån själv. Jag har nämligen köpt en Deep Waver "locktång" från Toni&Guy.
Jag älskar den! Super enkel att använda och det blir mega snyggt! Ni ska få se bilder sen!
Och ja mamma, min budget klarade det, haha!

image122


Plugg, plugg och åter plugg. Undrar någon vad jag ska göra resten av helgen har de svaret där.. Blir dock lite festligheter med!

Tjohej!

Livsmotton

Jag satt och snackade med Brodden igårkväll på msn om livsmotton.

Brodden: Försöka går ju alltid ;D
Therese: Haha ja :D
Therese: Mitt motto xD
Therese: Eller inte riktigt..
Brodden: Hahah Hur lyder ditt motto xD?
Therese: Lev som du lär
Therese: Nä fan jag har inget
Brodden: Hahahaha!
Therese: Dö inte nyfiken typ
Brodden: Oki xD Tror jag fatta det

De vi hade var väl inte direkt toppen, men kul var det. Leffe hade också förslag på hur ett livsmotto kunde se ut. hans eget var "lev ditt eget o fuck alla andra". Hahaha!

Kaaaaalmaer

Nu är jag här! Eller ja jag anlände för ganska många timmar sen, haha!

Har städat och packat upp hela dagen.
Har handlat mat och fixat med min enorma klädhög. 
Jag har till och med ställt ner mina väskor i förådet och tagit ner cykeln.

Nu har jag gjort vad jag ska och sängen kallar :)

Kursstart imorgon, ska tydligen ha två kurser i en, haha!
Förvirrande det dära, får förhoppningsvis reda på mer imorgon.

Go natt!

Home sweet home

Har lite svårt för det yttrycket just nu. Jag har nämligen två hem som jag trivs väldigt bra i.
Ett här hemma i Häljarp, Skåne och ett uppe i Kalmar, Småland.

Hemmet här i Häljarp har jag bott i, i nästan 19 år.
Hemmet i Kalmar har jag bott i några månader, snart fem månader för att vara exakt.

Det ska dock bli tre år sammanlagt i lägenheten på östkusten.
Tre år av mitt liv som är och kommer att bli så betydelsefulla både i nuläget och i framtiden.

Flytten har ändrat mitt liv totalt. Nya möjligheter, nya vänner och nya mål.

Kärleken hatar jag fortfarande. Eller är det kanske kärleken som hatar mig?
Orkar inte med sånt trams just nu. Så ska låta det gå in genom och sedan gå ut igen, utan att det rör mig alls. Inga känslor ska fastna och jag ska inte bry mig och inte ta åt mig. Jag har varit arg, senast igår, på grund av just sånt trams, men nu får det vara nog..

Nu ska spelet börja.

Cult Design

Jag har bara ett ord att säga om dem - underbart!

Deras design är så mycket Therese som det kan bli!
Så nu när deras vårkatalog har kommer känner jag bara en stor vill ha-känsla.

Fastnade för den silvriga dalahästen i Svea serien extra mycket.
Jag älskar dalahästar och jag älskar silver, kan det bli bättre?

Deras boxserie gillar jag också riktigt mycket.
Var på jakt efter boxen "Småpengar" idag, men den verkar inte finnas någonstans?!

Nytt och fint till våren är serien Rosa. Jag hade kunnat ha det på min nya (ännu icke exiterande TV-bänk eller köksbord). Change serien har fått in lotusblommor som var utbyttbara till värmeljusstackarna. Jag vill ha!

Helgen i korthet

Var ute i fredags (igår skulle kanske några säga, men enligt klockan är det söndag idag) med Kågerödarna, Jennie och Mattias och hans lilla gäng. Var på Tycho och Baggens och senare på Tages. Träffade Oscar som jag inte träffat på ett bra tag, sen Sandra och Radde, Olof, Robin och Leffe hade också hittat till Baggens.

Åkte med Pettson hem. I bilen fanns också Alex och Nisse.
Enormt underhållande måste jag säga. Från city ut till Borstahusen, sen därifrån till Häljarp var det tre killar som sjöng ballader, hahaha! Mega kul var det :)

Idag/igår (lördagen i alla fall) var jag ute och körde med mammi. Var på Bauhaus och köpte hänglås till gymskåpet. Träffade Jessica som jobbade i kassan "Hej (lång tystnad) Amen TJA! Hahaha!" Ja, hon kände nog inte riktigt igen mig :P 
Körde vidare till Svenska Hem för att titta på Cult grejer, men utbudet var uselt.
Sen vidare till Maxi.

På kvällen drog jag in till stan där Zebastian och Leffe väntade. Gjema också på ett litet hörn. Kul och träffa pojkarna men resten sög ju. Haha! Roadriders hade bokat ovanvåningen innan så de fanns på plats när vi kom. Så träffade Nogge där med. Skit kul! Träffade Sandro och Kajsa, Louise, Love, Maja och Jennie med. Sen kom Diana, Isabelle och Emma och slog sig ner i sofforna med Leffe, Zebastian och mig.

Fick skjuts hem av lilla mamma, var först ner om i hamnen och droppade av Louise :)

Imorgon (måndag) bär det av till mitt hem igen. Tjoho! Sen kommer jag inte ner förrän i februari. Hahaha! Låter som en hel evighet, haha! Det är ju mitten av januari nu så.. Haha!

Nä, god natt gott folk!

Ps. Leffe kallar mig modenörd, man ska gå sin egen väg och inte vara någon slav. Det var alltså inget positivt enligt honom, men jag tar det som en komplimang. Hahaha! Ds.

All you need is love

Har fått den låten på huvudet, förstår verkligen inte varför. Känner inte direkt någon kärlek för tillfället, inte till eller för någon eller något alls.. Vet inte vad det är med mig, men känner mig så tom. Vill både vara duktigt och ordentlig samtidigt som jag vill göra något riktigt radikalt. Usch! Hjärnan är tom, tom på tankar. Hjärtat är tomt, tomt på känslor.
Ja, för tillfället känner jag mig jävligt känslolös.

Gjorde min hemtenta idag. Gick nog ganska bra, kändes så i alla fall. Jag skulle göra en krisplan för ett företag. Tjoho, haha! Var rätt så kul, i alla fall emellanåt..


Nu ligger jag här i soffan illamående och mätt som fan och glor på Navy CIS.

London

Är hemma i Häljarp nu efter en jävlig dag, haha! Har rest i ungefär tolv timmar. Tog taxi nio från hotellet, sen åt vi frukost på Victoria Station, gick sedan till bussen som tog oss till Gatwick. När vi kom fram var det 2½ timme kvar till flyget. Men sen var det försenat 50 minuter, sen när vi väl kommit på flyget så missade vi vår tid och fick vänta ytterligare 50 minuter. Irriterande!

   
  
Vi har hunnit med en masas grejer, vi har sett Mamma Mia musikalen, varit på Madame Tussaud, sett The Tower of London och kronjuvelerna, sett Big Ben, London Eye och Tower Bridge. Vi åt på lyxrestaurant på pappas födelsedag, sen lyxfrukost har vi också ätit, man kan väl kalla det för just lyxfrukost, haha! Sen har vi också hunnit med lite shopping :) Fick parfym, bodylotion och en cremeparfym av Sarah Jessica Parker - Covet, sen fick jag ett skärp, två kortärmade skjortor och en klänning.

Hade väääldigt blandat väder, i torsdags regnade det, i fredags var det uppehåll mesta delen av dagen men sen regnade det på kvällen och igår hade vi solsken och ca 12 grader. Vill också påpeka att engelskmännen inte vet vad jackor och lite tjockare skor är. De går runt i koftor, skjortor eller kostymer. Sen har de högklackade skor eller ballerina. Där fanns också de som sprang i t-shirt och shorts. Hahaha! Det kallar jag galet!  

    
    
Tack till familjen för en trevlig helg.

Det får vara allt för denna gången, haha!
Pusspuss!

Hem ljuva hem

Nu sitter jag här trött o sliten, haha! Vaknade 08.15 av alarmet idag.
Jag trodde jag var någon helt annanstans, som vanligt.

Skadad är jag också, haha! Jävla klantarsle om jag får säga det själv! Skulle packa upp mina köksknivar jag fått i julklapp igårkväll när jag kom hem. Det gick först jätte bra, rev mig bara på förpackningen. Sen så råkar jag skära mig på den stora kniven. AJ!
Så där stod jag med blod i vasken och ingen aning om hur mkt jag skurit mig. Haha! Är fortfarande irriterad på mig själv.. Jag gick med fingret i högläge i till toan och började leta efter plåster, det gick dock inte så bra så tog toapapper för att trycka på såret. Haha! Efter ungefär tio minuter, en kvart så var blödningen stoppad.. Suck!
Som jag sa till Zebastian - man känner sig handikappad.

Nu ska jag ner till stan och leta efter present till min lilla far som fyller 50 på torsdag.

Tjoho!

Ps. Träning ikväll. HURRAY!

Sista heldagen

Åker upp till Kalmar ikväll. Är där uppe vid elva om allt går rätt, skönt ska det bli :)

Ska hinna med ganska mycket innan jag tar tåget vid åtta.
Jag ska skriva ihop min redovisning till imorgon då vi ska sammanställa allt. Lite panik för det!

Har packat, lagat mat, packat lite till och plockat undan här idag.
Vaknade inte förrän halv ett så jag har hunnit med ganska mycket, hahaha!

Jag har fått en utmärkt idé om hur jag ska bo i fortsättningen, tjoho!
Måla, ommöblera och köpa nya möbler. Det kommer att bli sååå bra!

Nu ska jag ner i duschen.
Pusspuss!

Fredag

Sista helgen i Landskrona nu på ett tag. Skönt på ett vis, men tråkigt på ett annat.
Skönt att komma hem till sängen och de andra vännerna i Kalmar.

Åker upp på måndag, sen ner igen på onsdags. Haha. Inte särkillt lönt, men ska till London på torsdagmorgon och kommer att vara där till på söndag. Sen vet jag inte när jag åker upp igen :)

Nya tag och nya tider, tjohej!

Om ungefär nio månader fyller jag 20. Hahaha!  En rejäl milstolpe i livet ;) Haha! Jag börjar redan få lite ångest för alla 20-års presenter jag ska ha köpt innan min egen födelsedag. Som ni vet är jag sist (förutom lilla Maja).

Nu ska jag kolla läget om kvällen o sen sminka mig.
Pusspuss.

I liked what I've been reading, I liked it a lot.

Vårkläder

Det är den förste januari idag och jag sitter här och längtar till tusen efter vårkläder.
Ett behov som kommer vartenda år. I år är det nog till och med värre än någonsin.

Jag vill ha pengar, pengar och åter peeeeeeengar!


image139


På tal om shopping... Om 9 dagar är jag i London - perfect timing for the sale!

Första dagen..

..på det nya året är alldeles stax över.
Har nog inte riktigt förstått att vi är inne på år 2008. Ett helt underbart år!

Jag kommer att gå klart mitt allra första år på högskolan, jag fyller 20, jag ska ta mitt körkort.
Alldeles, alldeles underbart!


Gårdagen tycker jag själv blev lyckad. God mat och jätte trevligt sällskap!
Minnet sviker nån gång vid halv fyra, men ja vafan. Hahaha!
Tack Frida, Tina och Nina för ett bra nyårsfirande! :)

Nu ska jag nog bege mig in på toa.
Pusspuss


RSS 2.0