Monday morning

En ny måndagsmorgon är här, eller nu är det väl egentligen förmiddag.

Har haft en jättemysig helg med fredagsmys, utflykt med mamma, Marcus och Sanda till Höganäs, Eurovisionmiddag och firande, sen igår blev vi bjudna på grillat hos Jakobs föräldrar.

Idag blir det lite pluggning som står på schemat. Har en enda uppgift kvar den här terminen, vilket även innebär att jag har en enda uppgift kvar sen är det examen som gäller. Hur galet är inte det?

Ska laga mat sen så måste ta på mig regnkläder och stövlar (det är ju ett underbart väder idag eller hur?) och bege mig mot Netto och se vad de har att bjuda på.


Balkongnews!

Imorgon ska jag fixa det allra sista,
det kommer upp en bild på det när det är klart :)

Här kommer de andra bilderna:


Före:



Efter:




Nu var det dags igen.

Har fullt upp med skolan och med mina framtidsvisioner för tillfället, så risken finns att det max hamnar på ett blogg inlägg varannan dag... Men det är bättre än inget ;P

Balkongen har blivit klar, lägger upp bilder lite senare tänkte jag :) Blev jättenöjd. Har två saker kvar att fixa men det kommer senare i veckan :)

Längtar riktigt mycket till helgen, eller egentligen redan tills imorgon. Ska hjälpa Jakob nere i butiken på förmiddagen, sen är han ledig fram till söndag. Torsdagen får dock bestå av massa pluggning och min kreativa sida får förhoppningsvis utlopp för lite saker.

Ciao så länge!


RSS 2.0