Otjänligt vatten!

Vaknade vid halv sex imorse, gick upp o fixade till mig, hämtade tidningen och åt frukost. Med tidningen kom det en annan lapp - otjänligt vatten! Suck! Nu har även vi på Björkvägen fått otjänligt vatten, eller ja det är inte bara vi utan alla gator från Almvägen ner till Rönnvägen. Så idag på jobb ska jag hälla i mig bra vatten!

Kom till jobb vid sjutiden (!) ska nämligen till IKEA med Jennie i eftermiddag så täntke att jag får jobba in lite timmar idag :P

Nu ska jag göra lite nytta, eller i alla fall försöka, haha! Ska ha möte klockan tio så måste ju vaar liiite förberedd iaf. Puss!

Snabb bloggning

Hade sexparty här hemma igår för ett gäng på 10 underbara tjejer! Jag hade jätte kul och det tror jag de andra också hade. Jag bjöd på "annorlunda taco", sen blev det sangria och efter tolv bled det chokladmousse och jelloshots. Haha! De shoten asså.....

När alla gått hem fixade jag och Maja en massa, städade undan, fixade nattamat och småsnackade. Det blev lite mer sömn denna natten i alla fall.

Tack för igår tjejer!

Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det snabbfixning, ska nämligen på tårtkalas i Staffanstorp vid 19 idag och fira Malin :) Puss!

Fullt ös medvetslös

Igår avslutade den första jobbeveckan, nu återstår det fyra stycken. Stack hem och sov efter jobb, sen kom Majsan och jag lagade mat till oss - wokröra med kyckling o nudlar. Blev hämtade vid halv nio tiden och stack in på förfest.

Sen drog vi alla vidare till The Tivoli. Fick springa ifatt trean, men som den atlet jag är var det ju inga problem.. Kön in till Tvoli är fan olidlig........... Hittade em mkt bra plats när vi väl kom in, man kunde spana på allt folk o höra vad man själv tänkte. Uffe fick världens äckligaste grogg, smakade som en blandning av whiskey och spya. Nej fy fan!

Tog bussen till stan klockan tre sen blev det Oliver's o sen taxi till Häljarp. Fick dock nattligt besök sen och blev dessutom kidnappad på köpet. Men mina kidnappare släppte mig vid ICA, sen körde de mig tom hem igen. Jag hotade med att hälla apelsinjuide i bilen - de ni!

La mig i sängen vid tio över fem och jag vaknar och är mega pigg kvart i nio, sinnes!

Nu ska jag försöka få liv i den fnittrande Maja som ligger här på golvet o sover, puss!

Planering med stort P

Igår var det dags för ytterligare lite planering till på lördag. Nu sitter jag och fixar ihop en inköpslista och den är lång, riktigt lång! Har hittat lite recept som jag ska försöka mig på att laga ifrån på lördag, haha! Så efter jobb bär det av till ICA Maxi för att handla.

Nu börjar det dessutom regna ännu mer, jag som tänkte gå ut till Infocentret nu.. Suck!

Världens besök!

Har nyss haft världens besök av Malin och Isac - den sötaste valpen! Han var helt underbart söt! Mamma, pappa o Marcus blev helt förtjusta i honom. Kanske inte så konstigt eftersom han såg ut som ett gosedjur :P

Gud, jag kommer drömma om söta små valpar i natt!

Lillördag!

Idag är det onsdag och alltså lillördag. Klarade provet igår, hade bara tre fel av 38 frågor.

Har gjort ganska många saker idag, fikat, ätit lunch (stekt sill och potatismos med lingon) nere i hamnen, slagit rekorden på datorspelen och besökt de faaarliga områdena inne i kärnkraftet, haha!

Nu sitter jag och beställer lite saker till källarvåningen - de e livet. Billigt blir det i alla fall, Jotex har massa bra saker, till massa bra priser! Har köpt 8 olika kuddar, samt en duk och en meter tyg för 258 kr.

Puss!

Andra dagen på jobb

Ja, igår började jag då jobba på Barsebäck Infocenter. Ska ta hand om turister/gäster som kommer dit för att se utställningen om kärnkraftverket och allt därtill. Bjuda på fika, boka in möten osv. Har också fått en egen uppgift att ta hand om under mina fem veckor här på Barsebäck. Ska nämligen fixa med skyltningen till Infocentret, det är usel, haha!

Har fått arbetskläder i form av pikétröjor, collagetröja och t-shirtar, sen har jag även fått ett eget kontor - med havsutsikt. Det ni, haha! Fick även gratislunch igår av mina chefer, Bengt och Maria. Mycket, mycket trevligt! har även hört många kommentarer - ja man ser ju likheten. Svårt att undgå skulle jag tro :P

Nej, nu ska jag läsa lite om strålning, sen ska jag göra ett prov (!) vid halv nio tiden. Det är tydligen 1 X 2 frågor och tydligen rätt lugnt, men jag är skit nervös, haha!  

Puss!


Ritning över mitt nya hem



Rummet ser mindre ut än vad det är, likaså köket.
I verkligheten känns det stort och rymligt :)


Halmstad here I come!

Nästan precis hemkommen från en snabbvisit i Halmstad. Till min stora förtjusning kommer jag att flytta in i en källarvåning hos det trevliga paret Göran och Agneta, ett stenkast ifrån högskolan.

Helgen den 22/23 augusti kommer jag ta mina grejer och flytta till Halmstad - hur bra låter inte det?

Solning hela dagen lång

Har legat nästan hela eftermiddagen i solstolen på uteplatsen. Får ju passa på :) Sen har jag gjort lite planering till nästa lördag med. Ni glömmer väl inte erotikpartyt med middag, tjejer?

Ska ta och fixa till mig lite, sen hämta Majsan på stationen o köra mot campingen. Puss!

Sista semesterveckan!

Har två dagar kvar på min semester för sommaren.. Igår kändes det riktigt skönt, är uttrkad till max, men idag känns det lite sorgligt. Har ju inte ens badat i havet i år.. Hoppas att helgerna är soliga och varma!

Igår var det kalas för Peter som fyllt 45 och Ellen som fyllde 9 år på dagen, fick riktigt god mat och tårta. Idag ska jag försöka plugga lite och förbereda morgondagens besök i Halmstad. Ska kika på tre olika rum, hoppas verkligen att något av dem blir mitt!

Skriver mer senare, puss!

Rädda barnen

Rädda barnen har en shop med massa, massa snygga grejer! Såg igår att de fått in lite nyheter. Hade man bara bott själv så...

   

Svengelska!

Hur go är inte min Hannis? Hahah, fick nyss världens roligaste sms av henne. Hennes mobil har nämligen gått sönder vilket ni kanske förstår...

"Vill€ you h@ mitt hom€ wh€n Jag @r i sp@ni€n? Tjugoniond€ juli till 8 @ug"

Karnevalshelgen är över

Nu är det en ny vecka, vilket också är min sista semestervecka sen börjar jag jobba på Infocentret på Barsebäck kärnkraftverk. Ska bli riktigt, riktigt kul och spännande!

Fick nyss reda på att jag klarade de första uppgifterna i Medieanalyskursen, woho!

Ska sätta igång med de andra två på en gång faktiskt.

Skriver mer sen, puss!

Dag 2 på Karnevalen

Igår blev det förfest hemma hos Malin med Maja, Malin och Rebecka. Drog ner och såg Timbuktu sen, det var väl hyffsat bra ös. Men han ägde på Hultan!

Idag blir det förfest i Saxtorp, sen karnevalen!

Vi ses i dimman!

Halmstad - here I come!

Igår kom antagningsbeskedet för höstterminen 2009.


Företagsekonomi (1-30)                                     Antagen
30hp, Dagtid, Helfart (100%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Halmstad,
Halmstad
Grundnivå


Man tackar!

Trakasserier och mobbning

Som de flesta kanske har hört/läst har Carolina Gynning blivit utsatt för mobbning och trakasserier via hennes blogg på Stureplan.se. Jag kan inte mer än att skämmas över de människor som utsätter henne för detta.

Det är vuxna människor som skriver oförlåtliga saker om henne och hennes familj. Saker som man egntligen borde ha noll tolerans mot. I skolan är mobbning förbjudet, men vad har hänt när det sker i vardagslivet när man är vuxen? Ska det inte vara förbjudet där med?

Läste en kommentar till artikeln på Aftonbladet och själv  tycker jag att personen som kommenterat har satt huvudet på spiken.

"Nu har ni varit på bild i Aftonbladet och fått era namn nämnda. Nu är ni liiiiiiiiiite kända för allmänheten. Så, NU kan ni dra åt helvete!"

Är det så långt folk går för att få "15 minutes of fame"? Jag tycker att det är så jävla omoget så jag blir rädd, rädd för människorna som anser att det är helt okej att skriva och trakassera en annan människa.

Carolina Gynning är också en människa med känslor. Hon skriver öppet om saker hon varit/är med om, hon skriver saker med budskap, som för vissa kanske inte anses vara okej, men hon gör det och står för det. Låt då henne göra det, vi lever faktiskt i en demokrati. Eller gör vi det? I en demokrati är yttrandefrihet en självklarhet, men här klankar man istället ner på en person som i allra högsta grad använder sig utav yttrandefriheten. 

De skriver att hon inte åstadkommit något i sitt liv, men vafan har de som skriver detta då åstadkommit om de sitter och trakasserar en annan vuxen människa, så mycket att det får henne att må psykiskt dåligt?!

Skandal! Jag blir så arg!

Dag 1 på Karnevalen

Idag är det torsdagen den 9 juli och alltså den första dagen på årets karneval i Landskrona!

Om en liten stund ska jag Brodden o Jeppe till Entré och kika lite, sen inom systemet o vidare till Malin L för förfest. Det kommer bli en kanonbra dag, det vet jag!

Puss

Lördagens bröllop

Måste ju bara skriva om vad jag höll på med hela lördags kvällen. Jag serverade på ett bröllop, närmare bestämt Tilda och Calles bröllop (Majas storasyster). Kom dit vid tjugo i fyra och det blev hemgång lite efter två på natten, alltså en fullspäckad kväll. Hade hela tiden ett leende på läpparna, man kan ju inget annat än älska den släkten! Tilda var helt underbart fin, likaså de andra systrarna, men Tilda strålade! Fina tal, roliga "sketcher" i form av tillbaka lämning av nyklar och filmvisning, samt uppträdelse av en killkvartett. Efter att allt ätande var klart var det dags för dans och självklart baren, Jennie började sin nya karriär där, haha! Sen kom jag och hjälpte till lite.

Jag, som serveringspersonal, hade grymt kul, hoppas att alla andra också hade det.

Nu ska jag ta och fixa lite på rummet o sen ut o plugga lite, puss!

Heldag med Ullared och Halmstad

Igår morse stack jag och mamma upp till GeKås i Ullared och shoppade lite grann. Det blev en massa underkläder och annat smått o gott. Köpte även en skinnjacka som jag är helt kär i! Vid halv två körde vi tillbaka ner mot Halmstad där jag skulle titta på ett studentrum. Gillade det och det verkade hur bra som helst. Nu är det bara att hålla tummarna!

Efter besöket stack vi ner mot Stora Torg och kikade i butikerna. Fyndade ett par Lee jeans för 450 kr, man tackar! Sen blev det även en runda på Åhléns där jag hittade en jättefin mapp till skolan och ett passande pennskrin.

 
 

Hösten 09

Nu börjar det dyka upp bilder på vad butikerna kommer att bjuda på för höstmode och en liten del av mig längtar, haha! Detta är vad Gina Tricot kommer att bjuda på. Me like!





































































Bild: Linn

Som ett barn på julafton

Så hade man nog kunnat sammanfatta mina känslor just nu. Installerar nämligen The Sims 3 på datorn, vilket gör mig överlycklig! Jag har älskar Sims-spelen enda sedan det första släpptes och nu sitter jag alltså här med det allra nyaste, tjoho! (Tack Molletolle, en stor pöss till dig!)

Tele2 kontakt

Satt i totalt 40 minuter med Tele2s support för att fixa med mormors mailadress, haha! Men nu är det i alla fall fixat, woho!

Påminnelse till mina små vänner

För att undvika någon komplikationer vill jag bara skriva atta jag inte skriver detta pga aggression eller något liknande utan bara för att påminna, haha!

Jag och ytterligare tre personer, bor i en villa, alltså är här många rum att befinna sig i. Vilket också betyder att min mobil för det mesta finns på mitt rum, likaså min dator med MSN. Datorn stängs dock av efter ett x antal minuter och det upptäcker jag inte förrän jag är utloggad. Mobilen är aldrig avstängd, dock har jag nästan alltid ljudlöst på mobilen, mest pga att jag aldrig tänker på att byta, eller ja är kanske för lat för det med, haha! Detta gör dock inte att jag är okontaktbar, nej för vi har faktiskt en hemtelefon. Det är en av de små sakerna som är fantastiskt med att fortfarande att bo hemma! Det är också ett nummer som finns på Eniro, haha!

Nej, men skämt o sido, vill liksom inte sitta och missa massa roligheter bara för att jag kanske inte svarar på MSN eller på ett sms. Ta det nu som jag vill att ni ska ta det och inte som om jag klagar på er, så att det inte blir en massa sura miner :P

Puss på er mina rara vänner!

Sommarplaner

För någon vecka sedan frågade en god vöän mig om jag inte tänkte skriva upp mina sommarplaner, som jag  nu tydligen gjort innan, haha! Så här kommer det:

v.27 Lör: servera på bröllop

v.28
Mån: Ullared och titta på studentrum. Ons: deadline på uppgifter.
Tors, fre o lör: Karneval. Lör: fira Jennie som blir 21 år.

v.29
Ons: deadline för uppgift

v.30
Mån: börja jobba på Infocentret. Ons: deadline för uppgift. 
Lör: erotikparty och middag. Sön: Malin J fyller år. 

v.31
Ons: deadline för uppgift

v.32
Ons: deadline för uppgift. Lör: Madonna på Ullevi.

v.33
No plans

v.34
Tis: omtenta. Fre: slutar jobba.

v.35
Semester

v.36
Skolstart någonstans i vårt avlånga land.

Rymmer ner till källaren

Idag är jag väldigt glad att vi har en källare, där uppe är det 28 grader varmt o jag håller på o dö. Här nere kan man till o med ha på sig en tröja (!) utan att dö..

Ska göra det sista på inlämningsuppgifterna idag som ska skickas in ikväll. Lika bra att göra det nu, innan här också blir för varmt.

Puss!

RSS 2.0