Ensam hemma

Nu är man ensam hemma på riktigt - i flera veckor! Eller ja jag är ju själv under dagen fram till fem/sex, men det är ju alltid något :P Nu känns det lite som att man bor själv igen, trots att det är fem gånger så stort.

Igår var jag hemma hos mormor och rensade i hennes klädkammaren, hittade en hel del roliga klädesplagg som jag bara var tvungen att prova. Trodde mormor skulle få världens skrattattack när jag hade provat allt, haha!

Sen blev det hem och duscha och sen äta, därefter blev det stan och tanka, sen träffade jag M ett litet tag med :)

Idag ska jag slava, nej ska bara vara barnvakt åt mina kusiner, Adam och Johanna. Det kommer att gå utmärkt :) Så ska hoppa in i duschen nu.

Puss!

Gårdagen, haha!

Igår var jag på 20-års kalas hemma hos Brodden. Skit god mat och trevligt folk! Jag var dock nykter eftersom jag skulle köra, höhö!

Någon som inte alls var nykter var Brodden. Fy faaan va full han var :P Han och Sofhie drack lika mycket men hon var lullig medan han var redlös, hahaha! Han kunde knappt gå, prata eller ens sitta rakt :P Sen ska jag väl erkänna att han var en aning pinsam, speciellt när han sjöng på Speakers, haha! Men det var troligtvis för att jag inte var påverkad som Sofhie och Emma sa, haha!

När vi hade lämnat Emma, träffade vi Mattias och där stod vi ett tag och pratade. Sjukt kul :D Sofhie försökte få Brodden att bli en aning nyktrare, men, haha, ja det gick väl sådär :P Efter ett tag så körde vi hem mot Häljarp och Brodden fick både hjälp ut ur bilen och hjälp in i huset, haha!

Tack för en sjukt rolig kväll, haha!


Jag undrar hur han mår idag..

GRATTIS BRODDEN!

Idag fyller Brodden 20 år och då kanske man kan tänka sig att han blir ett år klokare, men neeeej. Haha! Lilla rara du :P

Oordning och kaos!

Just nu ser hela huset ut som en enda stor arbetsplats. Jag börjar få i ordning på mitt rum, men vardagsrummet blir nästan bara värre och värre, haha! Fixade med garderoberna igår och idag ska pappa nog fixa en extra hylla till min "sminkhylla" som jag fixade inuti garderoben. Det kommer bli nice!

Det jag behöver just nu är en tv-bänk, några lådor, helkroppsspegel och två trådbackar till garderoben. Men det ska nog gå, haha!

Lunchdags!

Puss!

Home

Kom hem från Kalmar igår vid fyratiden. Packade ut ur släpet direkt så huset blev kaos direkt. Just nu sover jag i mitt nya rum, medan mamma sover i vardagsrummet och pappa i mitt gamla rum, haha!

Idag har jag o mamma fixat med mina garderober, tjoho. Sen har vi varit ute och tittat på möbler med mormor :P Jobbigt värre, haha!

Nu ska jag prata klart med M, sen ska jag sova.
Puss!

Kalmartripp

Idag åker jag, pappa och mamma upp till Kalmar för sista gången :) Idag blir det mest till att organiseraoch fixa inför morgondagen. Ska lämna nyckeln klockan 13.00 så det blir till att jobba på förmiddagen. Det ska vara färdigpackat och färdigstädat då..

Hörs imorgonkväll!
Puss!

Midsommar

Igår firades midsommarafton hemma hos Louise. Jag kom dit vid fyra tiden. Vi var hela åtta personer, kan tyckas vara lite men det var faktiskt alldeles lagom. Tyckte att vi fick upp ett ganska bra tempo på allt - grillen, drickandet och dansandet. 

Till mat åt jag potatissallad, flintastek och sallad. Sen efter någon timme åkte jordgubbarna fram, något som var mycket, mycket uppskattat, haha!

   


Vid tio i ett (kanske inte så lönt, men ändå, haha) begav jag och Maja oss ner i stan för att checka läget, träffade Kajsa, Andreas och Zebastian. Efter det blev det en runda till Oliver's, sen körde Macki (med sällskap av Håkan) oss till Tornet. Alltid lika uppskattat! :)

Idag har jag bara slappat. Har dock kört min alldeles första runda med bilen själv :P Haha! Underbart!

Imorgon bitti ska man åka upp till Kalmar för sista gången för att tömma lägenheten och städa. Hurray!

Puss!

Dumbom!

Jag förstår mig inte på mig själv!

Jag har blivit så glömsk så det är sjukt! Igår glömde jag mitt pass i uppkörningsbilen, vilket innebär att jag inte kan köra om jag inte får tag i mitt id-kort - idag. Så får ligga på och ringa en massa samtal både idag och på måndag så jag får mina grejer.

Nej usch va sur jag blev!

Nu ska jag klä på mig och in till stan.

Puss!

Blommor

Va rara Marcus och pappa är som kom hem med en bukett blommor till mig efter jobb, bara för att jag klarade uppkörningen :)


Blir man glad eller glad?

KÖRKORT!

Idag fick jag KÖÖÖÖÖÖÖRKORT!



Grattis till mig :D Mahaha!

Gårdagen

Igår var det först körlektion 15.30, sen tog jag tåget med Malin O till Lund för att laga mat och glo på fotboll hemma hos Maja :) Det blev wokgrönsaker, quorn och nudlar. Till det blev det päroncider för min del och öl för de andra två. Muums!

Åkte hem mitt i fotbollen för att jag skulle upp tidigt idag, hehe. Ska göra mig i ordning och sen åka till stan..

Puss!



Aaaaaaaaah! Panik!

Long gone

Regnet har hållt sig borta idag, än så länge! Tjoho!

Ska snart gå till stationen, ska bara ha tag i Majsan först :)

Puss!

Välkommen tillbaka Solen

Får dock se hur länge den stannar.. Tycker det är oroväckande mörkt mot Landskrona, så ska bara skriva detta lite snabbt sen ut och lägga mig igen, haha!

Körlektion idag, repetition och sånt grejs blir det :)
Sen ikväll blir det mat och fotboll, trevligt värre!

Puss!

Körlektion

Idag hade jag min första körlektion sedan den 25 februari, haha! Men det gick lika lysande ändå :) Så nu har jag en kvar, bara.... Shit, tjo, hej!

Nyss duschat, ska sminka mig och klä på mig, sen blir det stan :)

Puss!

Väderfan!

Idag hade jag och Brodden planerat att sticka till Malmö för att glo kläder, men blir det så? Neeeej, för det öser ner! Inget kul att gå runt i Malmö city när det regnar, usch! Det får helt enkelt bli en solig dag!

Så istället får det bli lite körkortsläsning och klädrensning, haha! Ska försöka övningsköra sen med :) Sen ska jag faktiskt in på VIP-afton i stan, blir man bjuden så är det ju självklart ;D

Puss!

Veckan som kommer

Denna veckan kommer att bli händelserik. Körlektioner, midsommar, Kalmar, flyttpackning, flyttstädning. Sen kanske en massa annat :)

Får hoppas på det bästa!

Tror jag snart ska bege mig till mormor, börjar bli en aning rastlös här hemma.

Puss!

Fredagen den 13

Igår var det ju studenten i Landskrona/Svalöv/Kävlinge. Studentfirandet började på Rådhustorget vid halv fyra, utspringet var 16.00. Frida kom ut som första klassen så det gick undan, haha! Efter lite gratulationer till henne begav vi oss till andra sidan torget för att gratta Martin, Love och Mattias.

Efter det var det ju dags för bilkortegen. Efter en lång väntan började bilarna och flaken rulla. Det hann till och med regna två gånger under väntetiden, haha! När det var klart var det Fridas studentfest som gällde. Tog en rundtur i nya huset och spanade in allt det nya, verkligen skit fint :) Sen blev det mat, massa goda saker. Efter presentöppningen blev det  dags för tårta och kaffe, så drog vi vidare till Martins studentfest.
 
Drog ner till stan vid 22-tiden. Träffade Jennie, Love, Erik och TIna :) Tog en stämpel till studenttältet och sen gjorde jag det jag är absolut bäst på - att vara överallt och ingenstans. Hahah! Jag lyckas alltid vara på olika platser :P Hann med både det ena och det andra stället på de timmar kvällen hade kvar.

Tog taxi hem med mamma och pappa vid kvart över två. Sen somnade jag oerhört gott i min säng :)

Får se vad dagen har att bjuda på idag.

Puss!

Studenten

Idag är det som de flesta vet studenten i Landskrona. Kom nyss hem från en runda på Center Syd med mamma och sen blev det Svennes blommor och Ica här i Häljarp. Fick ett par nya svarta ballerinaskor, tack mammi! :)


Grattis alla studenter!


Nu kallar duschen. Ses i dimman, haha!

Puss!

Fotbollsmatch

Blev hämtad av Linus tio i sex och åkte in till stan för fotbollsmatch på Gullstrand.

Det var Fälleben mot Drömelvan. Drömelvan är ju det laget jag hejade på. Idag hjälpte mitt hejade inte alls, de förlorade.

Jag hade tre mycket viktiga uppdrag under matchen. Fotograf, tidskontrollant och hitta kandidater till "Matchens lirare". Hahaha! :P

http://www.svenskafans.com/grusplan/dromelvan/ där har ni deras sida :)
Kika vetja!

Nu ska jag glo klart på Simon & Tomas.
Puss!

Horoskop

Haha! Blev en aning chockad när jag läste mitt månadshoroskop i Hennes.

"Du känner harmoni inom dig själv och kärleken spirar med stunder av nya romanser och sexuella äventyr. Men du är ändå osäker på om du vill etablera fullständiga känslokontakter då det riskerar att röra om i ditt inre och orsaka konflikter med det som varit"

Det stämmer, helt sjukt. Haha! Ja, man slutar aldrig att förvånas :P

Majas dag

Idag är det ingen vanlig dag för det är Majas födelsedag, hurra hurra hurra!

Grattis hjärtat! <3

Har varit i stan med mormor och tittat på tapeter och precis när vi lämnade affären så började det ösregna, haha! Då skänkte jag en extra tanke på Jennie som kanske var ute och cyklade i regnet, mohahaha! :P

Ska snart äta lunch, sen plugga och därefter om jag hinner ska jag plocka ihop lite på rummet, sen blir det stan igen :)

Puss!

Usch!

Uuuusch!

Vet varken in eller ut längre. Redan trött på det/dem mesta.

IKEA-dag

Har ju inte skrivit på ett tag så tänkte att det kunde sitta bra med ett litet inlägg.

Har varit i Helsingborg hela förmddagen och eftermiddagen. Eller ja, snarare IKEA. Mormor har äntligen beställt nytt kök och jag som har koll (höhö) fick ju följa med för att få det rätt, haha! Efter tre timmar med beställningen var det klart. Fick en räksmörgås innan annars hade jag nog svimmat.

Sen fick jag två transperenta lådor till sminket och hårgrejerna, toppen!

Snart pizza-time! Woho!

Puss!

Tandläkarbesök!

Tacka Gud för privattandläkare! Där är hur mysigt som helst att sitta och vänta och de hälsar trevligt när man kommer dit. Toppen!

Fick i alla fall slipat på min tand. Så nu hoppas jag verkligen att det slutar att göra ont så att jag slipper att göra om hela jävla rotfyllningen. Usch och tvi!

Nu ska jag äta tacopaj, mums!

Puss!


Förresten, om ni någon gång undrat om en tand kan vara överbelastad så har jag svaret: Ja det kan den. Hahah!

Helgen

I fredes var jag helt slut. Åkte trots det in till Maja för lite grillning, sen körde Brodden mig hem :)

Igår var jag först hos mormor och målade lite, sen åkte jag in till stan för att fiska med Anton. Vi åkte ut på havet, men halvvägs till Ven tyckte vi inte att det kändes lönt eftersom det blåste på mer och mer. Så vi (Anton) vände tillbaka till Gråen och vi gick iland och höll Bengt sällskap.

Efter några timmar där inne åkte vi till fastlandet igen och gick hem till Anton. På vägen fick han flipp och hittade på en historia om mig - Fattiglappen. Han frågade nämligen om jag hade fem kronor på mig, men nej det hade jag inte. Så kom jag på att jag hade fem kronor ändå - i pantflaskor. Och det gick han loss på, hittade på att jag gick runt på torget på söndagsmorgnar och tog tomburkar och att jag gick på BoIS-matcher för flaskornas skull osv. Hahah! Så trög :P

Möttes av världens sötaste hund och världens underbaraste Kajsa i dörren när vi kom! Skämdes som faaan när jag gick in, haha! Men vafan bara att stå för vad jag åstadkommit :P Hahah!

Hade en riktigt rolig dag måste jag säga. Har saknat det som fan.

Idag har jag varit ute i Tullstorp och hjälpt mamma med en blomma, sen har jag bara varit borta i mormors hus och målat klart i garaget. Nu är det riktigt snyggt!

Puss!

Redogörelse 2

Tänkte skriva om studentfesten nu, ha ha!

Var som jag skrivit innan på studentfest hos Anton. Kom dit med Macki, Zebbe, Jocke och Danne. Efter ett tag kom huvudpersonen dit :) Snygg som bara den var han i sin kostym . Det blev mat och dricka. För mycket dricka.

Minnet sviker någon gång vid elva skulle jag tro.. Jag vet i alla fall att jag hade väldigt, väldigt trevligt! Kan väl lugnt påstå att jag pratade på för mycket och drack för mycket. Och igår skämdes jag rejält, det lovar jag.

Jag ramlade också. Utanför Synsam föll jag pladask ner på kullerstenarna. Mina knän är uppskrapade och ja, herregud. Hahaha! Några smaskiga detaljer utlåter jag här. Många vet redan om det och det räcker gott och väl.

Som jag sa till mamma "jag deckade aldrig, bara minnet".

Redogörelse 1

Igår var det som sagt en mycket händelserik dag. Klippte mig, åt lunch/frukost, handlade balkongmöbler till Jennie, städade balkongen och studentfest.

Just ja, den där balkongen som vi var utelåsta på. Hahaha! Vi höll på att skrubba väggarna så jag stängde dörren för att vattnet inte skulle gå in i lägenheten. Då går dörren i baklås. Så där stod jag och Jennie på balkongen i gassande solsken. Jag skulle vara på studentfest klockan fem, Jennie hade tvättid och Love slutade jobba klockan fyra halv fem. Självklart försökte Jennie övertala mig att hoppa ner och springa bort till Love och hämta nykeln, meeeen det är högt och jag hade bara bikini på mig, så nej jag var inte så sugen. Byggarna mittemot hade i alla fall fått sig ett gott skratt. När vi ett upp så hörde vi dörren och in kom Love. Jag kan lova att han fick sig många kramar :)

Skriver mer om studentfesten sen. Det jag minns det andra kan vi strunta i. Forever.

Tack <3

Har träffat väldigt många idag och de flesta har önskat mig välkommen hem. Det värmer, tack ska ni ha! Otroligt skönt att veta att ni tänker och bryr er om mig :) <3

Hämtade Majsan i Lund och åkte till Häljarp. Packade upp min väskor och sen åt vi makaronisar och köttbullar a la mamma. Efter det drog vi ner i källaren för att jag skulle packa upp mina kläder. Sen när jag var klar hoppade jag in i duschen och Maja somnade i soffan. Haha! Stack in till stan vid halv sju för att titta på när pojkarna spelade fotboll. Duktiga var dem!

Ska snart sova ska upp vi sju imorgon och sen in till stan för att klippa mig vid halv nio. Så imorgon blir det en heldag i Landskrona, tjoho!

Puss!

Samlad och klar

Är helt klar nu, och då menar jag helt klar. Frysen (frysfacket) är avfrostat och kylen är tömd. Börjar dock bli hungrig så ska handla mig någon macka på Pressbyrån :)

Nej nu ska jag ringa en taxi.
Puss!

Goodbye Kalmar - Skåne here I cooooooome!

Dagen med stort D

Idag åker jag hem! Woho!

Vaknade vid tjugo i sju av mig själv, låg i sängen tills klockan ringde klockan sju. Kollade på mobilens samtalslista och upptäckte att jag ska ha pratat med Maja i telefon tio i tolv, hahaha! Jag har inget minne utav det!

Nu sitter jag här med rostade mackor och pärondricka. Ska alldeles strax klä på mig och fixa till mig lite och sedan cykla iväg.

Idag kan mitt nya smeknamn bli "stressens drottning" hahaha!

Puss!

Längtan

Om 13 timmar sitter jag på tåget. Så jävla underbart!

Är helt klar, ska bara skriva en liten att göra-lista till imorgon som jag måste fixa innan jag cyklar iväg.

Har jätte ont i magen nu också, så ska borta tänderna och krypa ner i sängen och sova. Sista natten som jag sover här, själv i alla fall. Haha! :)

Godnatt!

Puss!

Fääärdig!

Har packat allt nu.

Har bara kläderna för morgondagen framme, lite smink och datorn.

Imorgon ska jag först till Pressbyrån med tv-boxen, sen till skolan och fixa med ett formulär sen ska jag hem ta upp cykeln i lägenheten och sen ta taxi. Tjoho!

Nej, nu ska jag se klart Gossip Girl!

Puss!

Morfar

Grattis på födelsedagen morfar <3

Skoltime!

Sitter just nu på skolan och väntar på Johan och Björn. Har hunnit med ganska mycket, men ändå inte tillräckligt under timmen jag varit här. Receptionen för IKD var stängd så kunde inte fråga om kursbevis o om formuläret för att sluta.

Har dock pratat med Örjan och med Anja. Fick också lämnat tillbaka mitt passerkort till skolan.

Nu kommer pojkarna strax. Ska ha möte med Anja 16.00 - 16.30

Puss!

Tidig morgon

Somnade ganska tidigt igår, det var nog vid halv tolv. Sen ringde det vid tjugo över ett, haha! Typiskt :P

Men fick nog sova tillräckligt änåd för jag vaknade halv nio hur pigg som helst. Nu har jag ätit frukost, ska snart klä på mig och bege mig ner till gymmet för att sola den sista gången :) Blir lite stressig dag, eller ja det beror ju på hur jag planerar men ska ut och jäsa i solen idag med har jag tänkt, haha! Sen blir det skolan. Ska fixa med en massa kort och papper.

Om 26 timmar sitter jag på tåget på väg heeeeeem!

Puss!


Uttråkad!

Är uttråkad till max just nu. Håller tummarna på att telefonen ringer snart så jag får någon att prata med.

Imorgon ska jag iväg till skolan vid tre tiden. Eller lite innan, ska fixa med en massa papper osv. Sen ska vi har möte med Anja angående examensarbetet.

Snart Skåååååne! Kan snart räkna timmar, ha ha!

Puss!

Duktighetens dag

Har solat, varit nere i stan och köpt bröd, solat lite till, packat lite, solat lite till, skrivit klart uppgifterna till skolan och nu har jag även packat ner i resväskan. HERREGUD säger jag bara! Har ingen aning om hur jag ska kunna ta den ner till tåget utan att pausa ett x antal gånger på vägen.
Kommer få blåsor i händerna, haha!

Fick inte ens plats med alla de kläderna jag har kvar här uppe, så har lämnat en dunväst och en massa träningskläder. Sen tre par skor.

Ska prov-packa min Lacosteväska sen för att se om resten får plats i den, annars är det kört. Hahaha! Det kanske får bli taxi ner till centralen igen.

Puss!


Soooommar!

Nu är det inte bara sommarvärme, nu är det även sommar.

Jag och Morgan hade en livlig diskussion förra veckan. Enligt honom var det sommar, men enligt mig var det bara sommarvärme, eftersom maj är en vårmånad. Hahaha! Ingen av oss gav sig, men nu, eftersom det är juni, håller jag med om att det är sommar. Tjohoo!

Ska snart ut och lägga mig på gräset :)
 
Sen i eftermiddag/kväll ska jag skriva en massa artiklar till vår examensuppgift.

Puss!

Övermorgon!


Studentoutfit nummer ett

Ja, ni ser rätt jag har redan planerat vad jag ska ha på mig, både nu på torsdag och den trettonde. That's me. Hahaha!

   



Good girl gone bad.

We stay moving around solo
Ask us where you at
We don't know and don't care
All we know is we was at home cuz you left us there
You got your boys and got gone and left us all alone
Now she in the club with a freaky dress on
Cats dont want her to keep that dress on
Tryna get enough drinks in her system
Take her to the telly and make her a victim

Patrone on the brain
Ball Player in her face
They shake the spot
She's just another case

Easy for a good girl to go bad
And once we gone
Best believe we gone forever
Don't be the reason
Don't be the reason
You better learn how to treat us right
Cuz once a good girl goes bad
We done forever

He stay with the flock of em o ya
Got a girl at home but he don't care
Won't care
All he do is keep me at home
Won't let me go no where
He thinks because i'm at home
I won't be gettin' it on
And now im finding numbers
In the jacket pockets
Chicks calling the house

Non-stop
It's getting out of control
Finally I can't take no more
He finds a letter on the stairs
Saying this is the end
I packed my bag and left with your best friend

Easy for a good girl to go bad
And once we gone
Best believe we gone forever
Don't be the reason
Don't be the reason
You better learn how to treat us right
Cuz once a good girl goes bad
We done forever

We stay moving around solo
Ask us where you at
We don't know
And don't care
All we know is we was at home cuz you left us there
You got your boys and got gone and left us all alone

Easy for a good girl to go bad
And once we gone
Best believe we gone forever
Don't be the reason
Don't be the reason
You better learn how to treat us right
Cuz once a good girl goes bad

We done forever
We done forever
We done forever

Ensam

I'm alone again, haha! Fast denna gången känns det helt okej, med tanke på att jag ska börja packa NU! Mahaha!

Imorgon när jag vaknar kan jag säga "i övermorgon kommer jag hem" .

Puss!


Sluuutkörd!

Mina fötter är helt slut!

Har gått runder i Kalmar i ca fyra timmar. Har kikat i affärer och i skyltfönster. Det blev lunch från McDonald's, men vi åt inte på Donkan, utan vi tog det med oss och åt det nere på kajen i solskenet. Mega mysigt!

Sen gick vi vidare mot havet, fast på andra sidan gästhamnen. Var där ett tag, jag snackade i telefon och Brodden solade. Sen gick vi till slottet och gick runt på (försvars)vallen. Det var tydligen bal nere i Slottsparken så där var en massa tjusiga människor. Efter slottrundan gick vi en liten extra runda och sen hem.

Nu ligger Brodden i sängen och nästan sover, haha!
Puss!

Brodden-besök

Som sagt Brodden är här uppe och hälsar på.

Hämtade honom på stationen vid sju, sen gick vi hem till mig efter det begav vi oss till studentpuben för att äta. Schnitzel och pommes, mums! Sen gick vi hem igen. Packade ner några cider, tog filten och gick ner till Kattrumpan. Där satt vi i en timme och en halv timme eller så. Precis när det började bli kyligt kom det en tjej - som skulle bada! Gaaaalet! Hon var nog full, för hon kunde inte gå rakt, haha! Så vi höll ett extra öga på henne. Brodden garvade som fan när hon klädde av sig och gick i, haha! Vi hade nämligen redan kollat på vattnet och kommit fram tillatt det var mega äckligt.

Sen gick vi inom stan på väg hem. När vi väl kom till lägenheten igen så fixade vi med madrassen och satte på HippHipp.

Nu ska vi snart dra ner till stan.
Puss!

RSS 2.0