Äntligen!

Är äntligen klar med allt vad hemtentaskrivning innebär! Har skrivit ut, häftat och lagt ner kopiorna. Om det känns det? Skönt är bara förnamnet! Har nog aldrig varit så nära sammabrytning gällande en tenta som jag var med den här. Gårdagens var inte att leka med ska jag erkänna, slet nästan av mig håret så frukstrerad jag var på mig själv. Men allt går bara man vill.

Imorgon blir det Lund för att lämna in tentan, sen fika med Caroline för att "fira". Det får kanske bli en fira-shoppingrunda med, haha! Ska i alla fall bege mig till Löplabbet för att se om de kan hitta skorna med stort s till mig. På kvällen blir bär det av hem till Hannis o Lottis. En underbar fredag!


Önskar att det vore måndag..

Det finns bara en anledning till det - hemtentan ska in i övermorgon! Vilket är alldeles för snart.. En och en halv uppgift är klar, vilket betyder att jag har lika mycket kvar - kill me!

Ska sätta fart nu och få in lite referenser och skriva klart möget.

Hit vill jag...

...i sommar. 

Eller ja, hit ska jag i sommar.



Helgaktiviteter

Jag ägnade fredagen åt shopping, haha! Var i Malmö redan åtta på morgonen för att shoppa på H&M, det var nämligen VIP-shopping med frukost på GA. Sen gick jag och Brodden vidare bland butikerna och jag kom hem med tre påsar. Köpte en röd kappa på Myrorna med, det var dock inte dagens bästa fynd, utan det var de ryska dockorna i vitt porslin! Herregud vad lycklig jag blev när jag såg dom, eller hur Brodden? Hahaha!

Lördagen började med 90-årskalas inne på Ven. Ska ju tillägga att jag nog inte varit på Ven på ca 10 år... Men igår då firades Elsa med stort kalas! Sen när vi kom hem igen så läste jag klart en bok och gjorde mig redo för söndagen..

Idag har jag nämligen hjälpt Jennie att sortera på vinden och i källarförrådet. Slängt en massa skit på tippen och sånt.

Sen nu sitter jag och skriver lite på mina essäer som ska in på fredag. Har dock inte börjat skriva en ordentlig text ännu, utan bara gjort lite anteckningar och kollat referenser. Men imorgon så...

Nu blir det SVT och Starke man - missa inte!


Time out

Detta låter kanske riktigt jävla dumt, men känner att jag måste säga det ändå. Jag tar time out - från mina vänner. I en vecka ungefär. Tills tentan är inlämnad.

Det betyder inte att jag inte kommer prata med er eller vara otrevlig o ignorera er, men jag känner att jag måste skapa lite distans och tänka på mig själv för ett litet, litet tag.


Diiva!

Jag verkligen älskar den här reklamen!


Underliggande budskap från Centern?

Det låg ett stort kuvert ifrån Centern i brevlådan idag. Man fick till och men en present (!) En kondom! Men tack så mycket!

Det roliga är dock det som står på själva pappret - Ge drömmen en chans!



Ska man tolka det som att "sätt inga ungar till världen, för de står i vägen för dina drömmar" eller hur ska man tolka det? Där borde ju finnas ett "rätt" sätt att tolka det på, i och med att det står som det står.

Lite kul är det i alla fall. Det är ju lite så som jag själv har låtit i flera år, hahaha!

 


Dockhusinredare!

Som många av er vet så höll jag på och greja en massa till min kusins dockhus.

Hon fyllde nämligen år den 1 september och det var kalas den 4,
ett ypperligt tillfälle att "renovera" hennes dockhus!

Före:

 

Some objects done by me:

   

Efter:
















Tittut!

Hahah, har ju glömt att visa dom här bilderna som jag tog för någon vecka sedan.

 

Först så fattade jag inte riktigt vad det var för något..



Men sen när jag flyttade på möbeln så ploppade denna ut, haha!


Presentation, inlämning och föreläsning

Ska snart träffa Camilla på skolan och gå igenom vårt arbete en gång till, skriva ut och förbereda en liten powerpoint. Sen blir det till o presentera vårt material i ca 5-10 minutes, kommer gå riktigt bra känner jag!

Sen bär det hemår igen, ska fixa mig lite inför kvällens föreläsning eller seminarie om "Det digitala medielandsskapet" som vi blivit inbjudna till. Ska faktiskt bli riktigt intressant!

So long!


Final call!

Nu har jag bestämt mig!

Det får bära eller brista men det blir dom här bågarna.
Ser lite halvnördig ut, men I like it

  


Blir galen bara jag tänker på det...


 

Måste skaffa mig en ny...


Inspiration från Gina Tricot

Såhär vill jag se ut i höst!

 
 


Ingelsta 5+

Åt nyss Ingelsta kalkonköttbullar och de överraskade verkligen. Riktigt goda! Annars har jag jävligt svårt för färdigköpta köttbullar, där är alltid massa fettklumpar i! Men här, icke sa Nicke. De var väldigt goda, så de kan jag rekommendera, haha!


I <3 H&M

Fick nyss ett kuvert från H&M:

Du är en av våra bästa kunder - Du får Guldbonus
.

Jo men jag tackar!


Andras olycka roar..

Jag kan inte hjälpa det, men jag skrattade som tusan åt andra människor idag. Det var nämligen så att idag när jag stod på perrongen i Lund och skulle ta tåget hem igen efter skolan var där en himla massa getingar (eller bin, skitsamma) och de flög inte omkring mig, utan runt omkring de andra i "glasburen" som vi stod i.

Då började (såklart!) en slå med jackan omkring sig så att de skulle flyga därifrån, sen tog en annan över och slog med handen för att bli kvitt dom och sen började den tredje slå med väskan.

Kan ni se framför er hur roligt det såg ut? Fick gömma munnen i sjalen, för att jag inte skulle visa att jag skrattade, hahah!


Är Winnerbäck bra eller?

Min pappa är för söt. Skulle sätta in några glas i diskmaskinen som jag haft på rummet, så frågar han när jag går förbi "Är Winnerbäck bra eller?". Man kan ju bara le och säga "Ja, men detta är Oskar Linnros, han är den nya" då svarar han "Jaha, den nya, ja det får jag komma ihåg" hahaha! Pappa lilla!  

Blondare

Igår färgade jag håret, helt själv, haha!

Tog en blond nyans för att få bort den där
mörka hemska utväxten det blir när man envisas med att ha ljusa slingor ;)

Tänkte bjuda på lite sköna bilder, haha!

 
Före

 
Lång väntan..

 
Blev det gult, grönt eller rött?


Efter


Oooskar!

 

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till


En f(r)estande utstyrsel

Så här hade jag hemskt gärna sett ut på julafton och på nyårsafton:



   
Allt ifrån H&M


Inte vegetarian, men inte heller bara köttoman

Sen den 1 september har jag bara ätit kycklingkött eller fisk och skaldjur. Har dock satt gränsen på att äta blandfärs en gång i veckan. Det betyder alltså att jag inte längre äter ko- eller griskött, mer än då max en gång i veckan i form av blandfärs eller då nötfärs.

Fråga mig inte varför jag gör detta, kan inte direkt svara på det, men jag vill det. Det svaret tycker jag duger alldeles utmärkt! :)

Skoinköp

Igår på Scorett hittade jag dessa skorna, det fanns bara min storlek kvar och de satt som en smeck!

Dessutom var de någa hundralappar billigare än andra liknande skor som jag testat men som inte riktigt passat, hur bra är inte det?


Glasögonorm

Ja där kom svaret på hur det gick hos optikern. Men egentligen var det inte så farligt, jag ser fantastiskt bra på långt håll - jo men jag tackar. Och han sa att han kunde ge mig läsglasögon för att "bota" min huvudvärk och det tackar man ju knappast nej till!

Nu är det svåra att välja ut bågarna, det är mycket svårare än att sitta där och stirra i några maskiner. Fick låna med mig fyra par bågar hem, när jag väl hade provat dom och visat dom för mamma och pappa så väljer de ut de bågarna som är mer än dubbelt så dyra som de andra tre.. Typiskt va!? Men efter lite funderingar så hittade vi ett andra par som är lika snygga, så nu går jag runt i dom och känner efter, haha!

Shoppa eller handla mat?

Vad säger ni: att ni handlar mat eller shoppar mat?

Kom och tänka på det när jag såg att Brodden hette på msn "shoppar mat". Jag säer handlar mat, shoppar gör man med kläder och andra saker men handlar gör man med mat, haha!

En efterlängtad ljusstake!

När jag slutade på jobbet i somras så blev jag inte bara bjuden på mat ute på Långa Bryggan i Bjärred, utan jag fick också en present. Och kan ni tro att jag blev glad när jag såg vad mina kära kollegor hade packat in till mig?! Hela jag sken upp och visste inte vad jag skulle säga, hahah! Har nämligen haft den här på min "drömlista" och sneglat på den som vi har på jobb. Så tack igen för den underbara presenten!


Nordic Light, Designhouse Stockholm


Gammal och utsliten?

Är rädd att jag får det bekräftat på torsdag, haha! Ska nämligen göra en synundersökning på Synsam då. Med lite tur i oturen så slutar min huvudvärk (förresten så firar vi snart en månad!) samtidigt som jag kanske får ett par brillor att pryda snoken med.

Tanken är egentligen inte så hemsk, för något år sedan ville jag ju köpa ett par glasögon bara för att jag tyckte det var snyggt, den tanken har liksom aldrig lämnat mig, men nu är det annorlunda när jag kanske behöver glasögon...


 

RSS 2.0