Vinterlandskap!

Himmeln är gråare än på länge och igår sken solen och himmeln hade en undrbar blå färg. Att drömma sig bort till våren när man kan springa runder i  tygskor och jeansjacka gör att det blir lite lättare. Dock har vi en vintermånad kvar. Och även om det är den kortaste på hela året kanske den kommer att kännas som den längsta..

Ska sätta mig och läsa en bok nu tänkte jag, sen blir det att göra lite instuderingsfrågor som slarvat med. Börjar med nytt delämne på måndag så tänkte läsa ikapp allt innandess :) Ska även kika lite på mina andra tre kurser, haha!

Puss!

Dumma väderfan!

Kom hem för cirka 25 minuter sen, efter att ha fått cykla och gå om vart annat. Det snöregnar småspik i Häljarp vill jag tala om! Eller oj, regnade. För nu är himmeln fylld av stora vita snöflingor, haha!

På tåget sa dem att de som skulle tillbaka till Lund o Malmö senare idag skulle gå o in på hemsidan o titta för de skulle ställa in massvis av tåg pga vädret. Så jag kanske inte kommer till skolan imorgon, homeschool woho, hahah!

Ska glo klart på Oprah, fixa naglarna o bädda ner mig lite.


Sovmorgon på låtsas

Jag hade visst glömt att ställa klockan igårkväll innan jag somnade. Så imorse vaknade jag av att mamma kom in vid halv sjutiden och frågade om jag inte skulle upp, skit också!

Valde att stanna hemma och göra lite nytta istället. Har städa rummet, storstädat faktiskt. Det behövdes, det har varit lite kaotiskt sen jag började skolan förra veckan.

Ska snart sätta mig och göra lite frågor på det jag missade idag. Tänkte gå en långrunda sen idag med, så får det blir träning senare i veckan istället.


Avtalsrätt

Imorse pratade vi om avtalsrätt på juridiken. Rätt intressant faktiskt, himla komiskt är det också faktiskt, haha!

Nu luktar det mat i hela huset så låt det snart vara mat! Ska plugga lite sen, borde kanske köra upp o hämta paket på ICA nu. Får se vad det blir :P


Ännu en lördag

Vaknade überkissnödig idag och fick snabbt slänga på mig kläder o springa ner på toaletten. Ja just det ner på toaletten. Pappa renoverar nämligen badrummen där uppe så där finns ingen möjlighet till att gå på toa. Så det är bara att traska ner i källaren, haha! Tar nog lite tid o vänja sig vid att man inte ska vänta så länge på morgonen utan faktiskt gå upp direkt så att man slipper nödspringet.

Ska ta tag i plugget igen o läsa lite om EG-rätt sen blir det Lund ikväll och en hejdundrandes fest.

Gud kan inte ha varit kvinna..

Om Gud hade varit en kvinna hade vi av det kvinnliga könet aldrig någonsin haft mensvärk. Så är det bara! För hur dum hade Gud då varit? Straffa halva befolkningen med något rött o äckligt en gång i månaden, nej ingen kan ha varit så dum. Inte ens Eva.

Mobilhjälp!

Är så fruktansvärt trött på min mobiltelefon att jag hade kunnat köpa en nya idag. Men det finns alldeles för många att välja, haha! Det är väl också därför jag inte har köpt en ny ännu. Jag sa nämligen att jag skulle köpa en mobil för lönen i somras, men den är fortfarande orörd...

Vilken mobil tycker ni att jag ska köpa? Vilket märke är bättre än det andra osv? Jag har lite krav, det ska vara minst 5 megapixelkamera och man ska kunna surfa med den. Och då menar jag på Internet och inte på havet, höhö!

En styck Malin tack!

Malin kommer hit om kanske en timme. Vi ska planera lite saker inför sommarens stora äventyr, som vi två ska bege oss ut på. Vill inte avslöja något än så håller er på sträckbänken ett tag till (förutom er som vet då, ni kan få vara snälla o inte kommentera något avslöjande.. haha!)

Just nu håller jag på o laga lite mat till Marcus o mig. Det blir kyckling o pommes på menyn, idag med tänker nog tre personer haha. Det blev nämligen grillad kyckling o pommes igår på menyn, men så är det här i världen.

Nej nu blir det dukning!


Nystart

På måndag börjar en nytermin med ett helt nytt ämne. Ska nämligen läsa en juridisköversiktskurs, med andra ord handelsrätt på Lunds Universitet. Det ska bli himla spännande faktiskt och skönt o komma tillbaka till Lund igen, har faktiskt saknat det lite grann :P

Igår blev det bio med mina tre pojkvänner; Brodden, Grahl o Theuer. Det blev premiären av Snabba cash. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om filmen, den var bra men inte en bråkdel så bra som boken. Tyckte att det fattades viktiga saker ur boken i själva filmen. Saker som jag tyckte låg som grund för hela handlingen, så det var väl en liten besvikelse. Men skådespelarna var lysande. Joel Kinnaman var suverän i rollen som JW, han kändes jävligt säker som "stekare" i överklassens Stockholm, haha!

Det blev också lite målande av Theuers hall igår. Ser ut som en helt ny lägenhet nu :) Ny väggfärg, nya möbler!

Får se vad dagen för med sig! Jag och Malin ska i alla fall umgåsa :P

Vårens val

Hittade bilder från en av H&Ms vår kollektioner. Kan ju erkänna att jag blev himla glad, dock blev min plånbok mindre glad, haha! Det är såhär jag vill se ut i vår/sommar. Klara härliga färger, ljusblont hår med härliga lockar och några kilo lättare. Om detta inte ska tagga mig så vet jag inte, haha!

  


En vecka in på det nya året

Idag började mitt nya liv. Har ätit mat utan kolhydrater idag och varit ute på en timmes promenad med Brodden och Wilma. Det blev en runda till dammarna här nere i de nya områdena, genomfrusen is resulterade i en barnsligt nyfiken Therese som var tvungen att testa om isen höll. Snurrade, promenerade och lekta med Wilma. En supermysig dag!

Nu sitter Broddisch hos mig och vi glor på Let's Dance. Vi (jag) röstar såklart på Elin Kling, tjoho! Ska nog försöka se hela säsongen, eller i alla fall så långt som där är någon intressant att titta på, haha!




Här har ni ett litet utval av de som ska vara med,
mest intressant är nog Willy från Bygglov.


RSS 2.0