Solen skiner i Skåneland!

Sitter återigen på skolan och pluggar. Idag är jag dock ännu mer förkyld - hate it!

Efter plggandet blir det en fika med Majsan och en tur på Nova, sen hem o plugga lite till. Sa jag att jag inte har något liv? haha!


Mellandagsrea - bara skitköp?

Jag brukar ha oerhört svårt att shoppa på rea, vilket jag har även i år. Tänkte ändå ge det en chans, stack ut med Marcus och Sandra på Center Syd innan idag för att se om jag kunde hitta något till nyår. Men icke sa Nicke, inte ett skit!

Det blev bara sånt behövligt tråkigt. Såsom halstabletter, bytade/uppdaterade en julklapp, köpte smink och sprit, haha! Mycket folk på Center syd och framförallt bolaget idag, som alltid annars.

Nu kallar maten, hej!


Ingen ro, ingen vila!

Sitter i skolan idag igen. Det är bara jag och Carro här och en bibliotekarie, haha!

Uppsatsen ska vara klar om en vecka, så det gäller hard work, work! Ska skriva tills fingrarna glöder!

I eftermiddag blir det Center Syd med Marcus, ska försöka fixa det viktigaste till nyår - något att ha på mig. Det börjar blir ont om tid nu..


Det oväntade besöket..

Resulterade i det här.

Klicka på bilden för att få veta mer :)


God jul allesammans!

God jul på er!

Jag hoppas att ni får en underbar dag med släkt och vänner,
för det kommer jag att ha!


Juletider

Ja, idag är det julafton och jag är mogen nog till att erkänna att jag längtar som ett barn på julafton (ha ha) till klockan 15. Det blir julaftonsfirande hos min morbror och hans fru i Helsingborg idag, mysigt värre! Ska bara goda med mina kusiner och leka med Lego, haha! Fick nämligen två fina mms igår av Adam (nej han har ingen egen mobil) där han hade byggt olika figurer av Lego. Älskade lego när jag var mindre, kunde bygga värsta husen, hahah!

Igår var det middag och mys hos farmor. Fick jättegod mat, pratade lite och pappa spelade Bingolotto. Han sa att om han vinner en bil så blir det dubbelt och då skulle jag och Marcus få varsin. Tyvärr blev det ju inte så, haha!

Hade ett underbart snöbollskrig igår med, hade dock varit lite för kaxig dagen innan, så det fick jag äta upp...

Nu ska jag ta och plugga lite, sen håller vi jul :)


Argsinta bilförare

Jag måste bara dela med mig av en otroligt rolig sak som hände i måndags när jag körde hem ifrån Lund.

Det var långa köer på motorvägen pga. att de lagade mitträcket mellan Borgeby och Fjelie. När jag väl kom loss ur kön så kom där en tjej och körde om mig, hon stannade kvar i omkörningsfilen. Då kom där en lite större bil och körde mycket fortare än vad hon gjorde. Tror ni då att tjejen körde in till höger? Nixpix! Då kör den lite större bilen om på högersidan istället och precis innan den kör förbi ser jag en arm som sticks ut genom fönstret och ett finger räcks ut till tjejen i bilen, hahahah!

Jag dog av garv!

Man ska inte vara dum!

Har nyss suttit i telefon med både Telenor och Tele2 och blev faktiskt väldigt positivt överraskad! Framförallt så kom jag fram direkt, inga telefonköer här inte, haha! Sen så fick jag otroligt bra service!

Men det viktigaste - jag hade rätt!

Hos Tele2 har jag fått två fakturor efter att jag avslutat mitt abonnemang, vilket enligt mig är helt koko. Tjejen på kundservice förstod inte heller det och kollade upp det. Det visade sig vara fel, vilket resulterade att jag sparar ca 100 spänn.

Sen hos Telenor hade jag en monsterhög räkning på över 1300 kr, ville därför kolla så att allt stämde innan jag betalade, men se där det gjorde det inte. Hade fått 250 kr för mkt! Så får 250 kr i "rabatt" på nästa faktura istället.

Se där ja! Man ska inte vara dum!


Geeek!

Är det bara jag som älskar att titta Glee?

Har alla avsnitten på datorn och kan sätta på dom och avnjuta.
Sjunger och har mig gör jag också...



Tyst datorsal..

är lika med dödstrist!

Därför fick jag och Caroline hitta på lite nördigheter, hahah! Tyst datorsal innebär nämligen inget prat, då fick vi chatta via facebook istället.
 
Caroline: ja precis, men jag kommer nu då

Therese:
du är välkommen!
 
Caroline: tackar så hemskt mycket, vi ses snart, ta hand om dig tills dess
 
Therese: detsamma :):) pusskram!

Kan ju poängtera att vi hade EN dator mellan oss, hahah! Båda skrattade lite nördigt för oss själva sen fick vi fokusera igen! 

Bjällerklang!

Helgen är förbi och tomten knackar snart på dörren. Hade stressmage förra veckan.. Hur f-n ska jag då klara den här veckan utan att få ont? Bra planering får jag fokusera på.

Efter en alldeles för lång lunchpaus, haha, tänker jag sätta mig och skriva lite på uppsatsen. Ett nödvändigt ont.

Har i alla fall fixat dricka till helgen, det blev ett besök på bolaget på vägen hem :)

Skriver om helgens bravader senare.

Halleluja!

Fick hem en Elle-tidning i lådan imorse, har inte haft tid att läsa den förrän nu. Jag vet att det bara gått några timmar sen jag fick den, men är det verkligen bara jag som inte kan hålla fingarna i styr när det ligger en ny tidning i lådan?!

Har bläddrat lite snabbt och under tiden fastnade ögonen vid årsastrot för 2011 som de skrivit ihop. Älskar att läsa astron och det här var alldeles underbart. Så tack Elle, haha!

Tänkte bjuda på lite citat från astrot.

Personligt - "Du kommer att prestera mycket bra och uppnå strålande resultat. Men så jobbar du för det också och lägger ner både tid och möda."

Kärlek - "År 2011 är helt olikt allt du tidigare upplevt - precis som föremålet för din kärlek. Om motsatser dras till varandra kommer ni att vara oskiljaktiga."

Karriär/ekonomi - "I mitten av året får du jobberbjudanden, och det är viktigt att du ser dem som just möjligheter än prov som du ska klara av. Ekonomiskt blir 2011 ett av dina bästa år."

Halleluja!  

Kanske lite bättre


Oväntat besök..

Nä det var inte direkt oväntat, men det lät roligare så, haha!

Fick besök i förmiddags, ett trevligt sådant! Av vem får ni se om ett par dagar :)

Bettan är död!

Skulle ut till bilen innan idag och nu i o med att jag haft hyrbil förra veckan samt den här, så har jag inte kört Bettan alls. Det skulle visa sig vara dödsorsaken. Hjärtat (batteriet) har lagt av. Får försöka återuppliva henne hos någon bildoktor.

R.i.p. så länge!

Goodbye blondie!





(psst. det är inte grönt, tar bättre bild imorgon i dagsljus)


Söta mammi!

Titta vad mamma kom in till mig med för några minuter sen.

Grattis på namnsdagen hette det!


Me love!

Idag kom min ganska så okända sida fram när jag snabbt som tusan käkat lunch. Gick nämligen över till Myrorna som nästan ligger vägg i vägg med den exklusiva resturangen McDonald's..

Hittade otroligt fina grejer idag och hade jag kunnat gå där längre hade jag säkert gjort fler fynd. Blev förresten "bestulen" på ett fynd då en kärring (ursäkta ordvalet) stal en sak som jag lagt åt sidan, hrmpf!


 


Only McQueen!



Im.po.ne.ran.de!


Framtiden ligger i lådan.

Har ju glömt att skriva att jag har gjort ett framtidsbrev till mig själv! Kan garantera att detta kommer skapa en skrattattack när jag hittar det om 10 år. Har nämligen skrivit en hel del ironi, men blandat med allvar.

Så den 10 oktober 2018 är det dags. Då får vi se vad som blivit uppfyllt...



RSS 2.0