Ingen ro, ingen vila!

Sitter i skolan idag igen. Det är bara jag och Carro här och en bibliotekarie, haha!

Uppsatsen ska vara klar om en vecka, så det gäller hard work, work! Ska skriva tills fingrarna glöder!

I eftermiddag blir det Center Syd med Marcus, ska försöka fixa det viktigaste till nyår - något att ha på mig. Det börjar blir ont om tid nu..


Kommentarer
Postat av: Mita

Hejsan :)

Ville bara skriva att jag läste om dig på HD idag. Jag har själv varit med som tisdagsgästen under sensommaren " Mita tog Landskrona till sitt hjärta ".

Jag & min familj är nyinflyttad & jag bloggar väldigt mycket. Min blogg har vuxit enormt & jag har haft över 12600 besökare på en månad nu. Men jag är ingen speciell utan skriver saker UR MITT LIV & mina upplevelser. Det har hänt att jag fått kritik när mitt liv inte är rosenrött & lätt & i början var det tufft. Men de som inte vill läsa både det positiva & det negativa behöver ju faktiskt inte läsa heller, eller hur?

Jag kommer att nämna dig & dagens artikel i min blogg ( www.mammamita.se )när jag uppdaterar den senare under dagen & även hänvisa till artikeln på hd. Jag hoppas att det är okej. Men det blir nog framåt eftermiddahen eller kvällen eftersom jag känner att jag behöver lite vila just nu.

Var rädd om dig & fortsätt skriv :)

Vänligen Mita från Viktoriagatan

2010-12-28 @ 13:23:36
URL: http://www.mammamita.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0