Före och efter

Före:



Efter:



Före:



Efter:



Före:



Efter:


Blåsväder!

Ska sätta på mig lite varma kläder, handskar och bege mig ut och fixa till "min" rabatt i trädgården. Det blåser sjukt mycket ute så får väl se att det är bättre än regn, haha!


Om det blir bra visar jag före- och efterbilder sen!

En uppgift kvar!

Sen är den ena kursen helt finito! Har fått lite mer info om slutsemenariet nu och skickade in min egen uppgift för kanske 5 minuter sen. Konstigt nog känns det inte alls lättande, haha! Tror att det kan bero på detta:

"På seminariet kommer du alltså att få presentera ditt arbete utifrån dina PowerPointbilder (ca 10 min.), därefter följer en diskussion utifrån gruppens frågor.

Istället för att förbereda en regelrätt opposition vill vi att du formulerar två frågor på vart arbete i det seminarium du deltar i. Syftet med frågorna är att hjälpa författaren med feedback (kritisk eller positiv - men alltid konstruktiv). Frågorna ställs under seminariet till författaren."

Hoppas att jag får fredagens semenarie...


City

Titta va fina Marcus och Sandra är! City intervjuade dom på slottet i fredags, såhär blev resultatet:



Har ni någonsin sett min bror så stilig?


Tentavecka!

Har en vecka på mig sen är det dags för tenta igen. Ska dessutom hinna med att färdigställa skolbloggen, ha ett examinerande semenarium via nätet, men sen, sen är jag klar för den här terminen. Ja efter tentan då. Då blir det tre veckors slappande, haha!

Nej ska sätta mig och skriva en gammal tenta nu tänkte jag. Det är ju tv-kväll så det får man inte missa :P


Balkväll!

Om ett litet tag är det dags att bege sig ut på Örenäs Slott för bal, dock inte mig bal utan Marcus bal. Marcus, Sandra, Jeppe och Sofie är här just i denna sekund och minglar lite. Jag leker fotograf och smyger runt och tar massa foton, haha!


Såhär blev min "balfrisyr" i år:

 


Blond(are)


Varmklibbigblåsig-dag

Ja det var väl en bra förklaring på dagen? Brodden höll på o dö av värmeslag när vi var ute med doggen innan (mes)

Sitter nu med min utredningsuppgift och satsar på o få den klar till 98% idag så att jag bara kan komplettera med intervjun imorgon eller på fredag. Sen är den klar!

Ska slinga håret imorgon, jag längtar verkligen, hahah! Sist var i mitten av februari om jag inte minns helt fel, så ja det behövs... Kommer ju bli helt grann till helgen :)

Nej lite hard work, work, work nu.

Ge mig år 2011 eller så.

Usch jag är inte alls sugen på detta året. Har alldeles för många tentor att ta mig igenom, sen som ett paket på posten ska man skriva en C-uppsats med, tjoho!

Så nä, kan vi inte bara hoppa till januari 2011 så jag kan få fira min examen?


Norrviken

Igår körde jag och Marcus upp till Båstad och Norrvikens trädgårdar för en skolintervju som Marcus skulle på. Under de tre (!) timmarna som jag snällt väntade på honom utforskade jag trädgården och strandkanten.

All stress som jag hade i kroppen innan, var som bortblåst efter den promenaden. Helt underbart! Trots att jag var helt felklädd för mitt äventyr är jag ändå nöjd, fick nämligen torka strumporna och skorna i bilen efteråt.

       


Mitt sommarnöje!

Jag har hittat ett sommarnöje innan sommaren ens har börjat. Ska ha kameran redo till varje måltid, både innan och under. Sen i höst hoppas jag att det blir ett fullständigt lysande resultat!

Ni får hålla till godo så länge!

They are going down!

Snart tänkte jag bege mig till Brodden, sen blir det mat på Danny's corner och sen bowling på Curla. En kanonkväll med andra ord! Ska dock inte bara vara jag och Brodden, det blir Grahl och Theuer med :)

 

Kommer spöa dom i bowlingen! They are going down!


Shoppingfredag!

Igår körde jag och mamma iväg till Höganäs för att shoppa lite. Kom hem med underbara saker till mig själv och mamma var inte direkt mindre nöjd med hennes "fynd".

När vi var klara i alla glasbutiker gick vi vidare till Sportoutleten, det var tur vi gjorde det! Där hittade jag både en o en annan sak som fick följa med hem.  


  


Jag är förjävla grym, ibland!

Ibland så får jag en snilleblixt och jag skriver som aldrig förr. Det hände igår när jag låg o kollade på Biggest Loser, missade halv programmet för jag fick en bra idé o skriva om i analysdelen till min utredning.

Idag är det likadant, jag bara skriver o skriver. Tyvärr är jag alldeles för ambitiös så måste hålla tillbaka lite (inte ofta man är det va?) har nämligen bara 3000 ord at tskriva som gräns och jag ligger väl kring det och jag har två intervjuer kvar.... I'm screwed!

Nej tillbaka till word!

Det bästa med att se ut som en polsk ***a:

1. Man kan inte ha vanlig mittbena
2. Man måste antingen färga det ljust eller mörkt
3. Nya frisyrer blir ett måste att prova
4. Fingerfärdigheten övas upp
5. Ja det var nog allt..


Tur jag ska till frisören nästa vecka..

Drogberoende, eller jag menar..

inte riktigt drog men Traderaberoende! Fick en flipp i veckan och gick in o spanade på massa ringar där och hittade en jädra massa finar ringar som hade velat sitta på mina fingrar under sommaren. De pratade liksom till mig "Hej!" "Buda på mig!" "Jag vill bo på ditt finger!" helt sjukt var det! Så snäll som jag är så kan jag ju inte låta de små stackarna bo kvar där de bor nu utan de måste ju få komma hem till mig! Budade nyss på en ring och vann! En underbar ring i silver med en turkos sten på.

Ska se om jag har mer o buda på idag...

Kan man inte låna kläder av en bf så...

...passar det utmärkt att låna av brossan! Sitter nu i en av hans hoodtröjor som är alldeles för stor för mig, men det är ju då de är som skönast!

Riktig ruggig dag idag! Ska köra pappa till tåget om 1½ timme tror jag det var, köra Marcus till frissan sen det viktigaste - plugga! Har ännu inte skrivit ett endaste (jag vet att där inte finns ett sådant ord...) ord på min utredningsuppgift. Eller jo men inget sådär värst vettigt, haha!

Ska på "möte" på Migrationsverket på måndag, så måste ju förbereda massa bra frågor och sånt! Ska bli riktigt spännande!





Jag tror jag måste till Stockholm

Ja det måste jag nog. Marc by Marc Jacobs öppnar butik där den 1 september i år. Oh yes! Har bara varit i Stockholm två ggr i mitt liv så en liten weekend där hade väl inte skadat? Sen är det ju säkert himla mysigt även i september.. Bara det är ju en anledning i sig!

Mamma vad säger du?

Åttioen dagar till avgång

Nu är det 81 dagar kvar tills vi går på planet som ska ta oss till Rhodos!

Tänk va mycket som ska göra på de 81 dagarna..

♥ Gå ner ca XX kilo
♥ Klara vårens kurser
♥ Jobba 5 v. på Barsebäck
♥ Plugga ekonomi så in i tusan


Det går bra nu..

Tror jag, eller i alla fall hoppas jag. Ska ta tag i pluggandet om en timme tänkte jag. Först ska jag göra ett pluggschema för de kommande veckorna. "Jävla nörd" tänker ni väl nu, men jag fungerar så. Gör alltid en massa "att göra"-listor och planerar o håller på. Så nu blir det en lång lista att hänga på insidan av garderobsdörren, haha!

Får väl sätta fart nu, tiden tickar!

Dalahästlover

Jag älskar dalahästar, men detta tar nog fan priset... Bokstavligt.
 

Den här mattan kostar 17 990 kr. ARTONTUSEN spänn för en liten matta?! Hur sinnes är inte det?


RSS 2.0