Monki donki

Just nu känner jag ett stort behov av att få åka iväg med tjejerna till Göteborg och shoppa! Hittade alla dessa godbitarna på Moniks hemsida.



Satellit vs golvtoalett

adawi.blogg.se säger:

stackars bart... får koppla in en golvtoalett

Therese säger:

var det inte en satellit? haha

adawi.blogg.se säger:

var det?

Therese säger:

ja

adawi.blogg.se säger:

HAHAHAHAHA

adawi.blogg.se säger:

:'D

Therese säger:

hahahahaha nörd

Vi sitter i olika delar av Landskrona stad och kollar på Våra bästa år och diskuterar programmet via msn, då skrev Jennie det, hahaha! Det är ju bra att Jennie inte kan se skillnad på en golvtoalett och en satellit...


Freeeeedag!

Om en timme ska jag dra till stan för att träffa Katta och gå o sola. Det behövs verkligen känner mig som ett spöke, hahah!

Ikväll blir det ost och fest hos Jennie, hah! Nej, men vi ska ha ost och vinkväll, visst låter det ganska vuxet? ;P




Med tanke på alla kommentarer till det senaste inlägget så kan jag ju lätt konstatera att ni suger!

Nytt namn?

Funderar på att byta namn på bloggen, har ni några förslag?

Shopping på Vero Moda

Idag öppnade Vero Moda på Center Syd igen och det innebär såklart mängder med bra öppningserbjudanden. Kom hem med en stor påse med kläder.

1 svart baslinne 25 kr
1 vitt baslinne 25 kr
1 korallfärgad kofta 60 kr
1 par mörka jeansleggings med blixtlås
1 svart jacka med lite puff


Omedvetenat kissande?

Jennie ringde mig och snackade en jävla massa, efter att vi lagt på så skriver vi:

Therese säger:

haha hörde du att jag kissade?

adawi.blogg.se säger:

hahaha nä hörde du att JAG kissade?

Therese säger:

hahahaha nä

adawi.blogg.se säger:

vi kissade tillsammans då kan man säga HAHAHA

adawi.blogg.se säger:

ovetande

Therese säger:

hahaha ja

Det är tur att vi känner varandra i alla fall, hahahah!


Ännu mera böcker..

Idag var det skola i Lund, sen efteråt jagade jag en kursbok runt halva Lund. När jag väl fått tag i den så åkte jag ner till city och gick in på Åhléns bokrea och där blev det ytterligare tre böcker..

Roberto Saviano - Gomorra
Liza Marklund - Nobels Testamente
Paulina Porizkova - Modellsommar

Sen när jag gick till stationen blev det en tur inom Lageerhaus där det med en brunch bok, haha!

Jag älskar bokrean!

Bokrea!

Idag känner jag som värsta boknörden, haha! Hämtade ut tre böcker på Hemköp som jag beställt, sen fortsatte vi mot Bokia där jag köppte ytterligare tre till.

Från Bokia kom jag hem med;
Liza Marklund - Livstid
Lauren Weisberger - Alla var där
Ingegerd Jönsson, Agneta Liljedal - Moderna möbelklassiker

Sen hade jag beställt;
Jarl Backman - Rapporter och uppsatser
Yuniya Kawamura - Modeologi
Anna Wahl, Charlotte Holgersson, Pia Höök, Sophie Linghag - Det ordnar sig
 

Ännu en ny vecka

Här sitter jag med nya krafter och redo att ta tag i allt som står framför mig. Ska snart iväg på möte i Helsingborg, så håll tummarna! :) Vill bara säga tack till alla underbara vänner som fanns för mig hela veckan, det var riktigt längesen som jag träffade så många vänner på bara en vecka, det får vi göra om tycker jag!

Förresten, har ni inte hört Broken Strings med James Morrison så fixa hem låten, den är riktigt bra!

Puss!


Mitt "Sandy-hår"

 

Veckans avslut

Nu är det söndag igen, trots att veckan har gott rätt så sakta så kommer söndagen väldigt fort :P

I fredags var jag inne hos Hanna och tittade på Changeling, vi tyckte sjukt bra! Skulle fått besök med men de dissade, hah! Igår så handlade jag lite mat till min och Mattias matlagning och under resten av dagen gjorde jag inte ett skit, haha! Vid sex så var jag hos Mattias och vi började att laga medelhavsgratäng med fläskfilé, mums! Efter maten och lite skitsnack drog jag vidare till Lotta för att kolla på Melodifestivalen. Det var väl ingen höjdare.. Sen kom Bella dit och klippte Lotta, sen blev jag själv också tillfixad, dock bara med plattången :) Hanna tyckte att jag såg ut som Sandy i Grease, hahah! Hade skit fina lockar i hela håret så det blev jätte volym.

Hämtade mamma och pappa i snöovädret och körde hem till sängen. Sen nu har jag städat lite och ska snart till stan, ska vara en god vän haha! Sen blir det Lund och träning med Maja.

Gud vad jag har tyckt om denna veckan trots att det varit en hemtenta inblandad!


Tentan är klar!

Oh yes! Nu är min hemtenta färdigskriven och jag ska slänga mig framför tvn och pusta ut lite!

Tjooooho!

Torsdag

Är nästan lite stolt över att jag vaknade av mig själv vid kvart över åtta, slog på tvn och tittade på Vakna fram till nio. Katrin är ju med på torsdagar och henne måste man ju bara se, haha!

Har nyss fixat ett nytt avsnitt från Beverly Hills, så ska kika på det nu sen blir det duschning o sen tentaskrivining. Kom igång riktigt bra igår faktiskt, men sen vet jag inte om det är något jag kommit fram till eller om jag bara skrivit en massa skit, haha!

Min "skinn" jacka är förstörd, så ska ringa till VeroModa idag och klaga, mamma tvättade till o med den för hand och den förstörs, det visade sig att Majas jacka också är förstörd. Jävla skit!

Och förresten, det snöar ute, det snöar riktigt mycket ute!

Uppdatering

Är nu inne på min tredje sida på hemtentan, men vet inte riktigt om jag skrivit något relevant, haha! Annars får jag se till att få ihop något jävligt bra på två sidor...

Just nu sitter jag och alla mina 1325353 böcker och block på ena sidan av köksbordet och pappa och hans ritningar och uträkningar befinner sig på andra sidan, haha!

Snart Grey's! Kärlek!


Tentaskrivning

Sitter just nu och fixar med mitt cv och inte alls med tentan, men ska alldeles strax börja skrivningen igen. Har tänkt skriva klart halva idag så har jag typ tre dagar på mig att finslipa och göra klart den på!

Det är en rätt nice vecka detta måste jag säga, haha! Har träffat J och myst framför tvn, sen har jag varit på en intervju, bestämt att det blir Madonna i sommar, sen så ska jag på ett möte till, dock på måndag, ska kanske träffa Jennie , sen träffa Mattias på lördag och sen på söndag blir det till Lund och till Maja. Det ser väldigt skapligt ut tycker jag :)

Nej toa och sen skrivning! Puss!

Jag säger bara.. 8 augusti!

Bara för att jag ska göra något som inte ni ska!
Jag ska med Theuer till Göteborg och se Madonna live på Ullevi!
Fy fan va ballt! Tjoho!

Ny vecka, nya tag

Igår var det en riktigt slappedag, fixade i ordning lite på rummet o så, sen på kvällen fick jag besök av J. Det blev Beck - Gamen. Lite halvtråkig tycker jag! Jag var så jävla trött så jag somnade direkt efter filmen, haha! Sen fick jag något mega ryck i kroppen som jag vaknade av, J undrade vad jag höll på med, haha!

Gick upp vid tio i åtta idag, ner i duschen och sen fixade jag mig tyst som en mus för att inte väcka sömntutan. Väckte honom vid fem över halv nio o då går han upp som en racerbil och klär på sig i racerfart, det såg så jävla roligt ut :P Vi fortsatte sen mot tåget, J åkte hem och jag åkte till Helsingborg för ett litet möte. (Håll tummarna) Vill riktigt, riktigt mycket att det ska bli bra!

Nu ska jag fixa lite mat, puss!

Slagthuset

Igår var jag som jag skrev på dejt med Malin J. Kom till Lund vid tio över nio där Malin hämtade mig, sen var det hem till henne och lasta upp drickan :P Satt där ett tag sen drog vi till bussen som skulle ta oss in till Malmö. Vi fick gå en bra bit, men det var bra, det blev många tillfällen för toapauser, haha!

Vid Slagt var det knappt ngn kö vilket var sjukt nice eftersom man frös röven av sig rent ut sagt! Vi gick in och återigen blev det toapaus, haha! Sen haffade en kille från Sundsvall oss, sen träffade vi även hans kompis och ännu fler kompisar, haha! Vi övergav dem och gick mot dansgolvet. Sen efter ett tdag så bytte vi dansolv och det var riktigt bra, för där var sjukt härlig musik, Aqua, Cindy Lauper, Linda Bengtzing osv, haha! Bara nostalgi!

Efter några timmar på dansgolvet så bestämde jag och Malin oss för att ta taxi hem till Staffanstorp, men blev återigen stoppade av killarna från Sundsvall, Trollhättan osv. Det slutade med att vi satt 6 pers i en taxi på väg hem till två av dem för att sjunga Sing Star, hahah! Att det sjöngs det kan jag lova er! Helt galet var det!

Sen gav jag och Malin upp och var hemma vid tjugo i sex, klockan ringde sen vid halv tio, haha! Så täntke ta mig en liten powernap nu innan man får besök :) 

Puss!

En härlig vändning!

Från att tillbringa alla hjärtans dag med familjen ska jag nu på dejt. Det ni!


Du o jag Malin, du o jag! <3

Colgate 360

Igårkväll satt jag, mamma och Marcus och kollade på tv i vardagsrummet, då kom reklamen om den nya tandborsten från Colgate - Colgate 360 med en kind- och tungskrapa. Sen är där ju också en minitandborste som har den stora tandborsten som idol och då pratar de med varandra sådär lagom nördigt, haha!

Jag sa snabbt att jag aldrig köpt en tandborste för att borsta kinderna.. Marcus höll snabbt med mig, men sen så sa han "men jag ska i alla fall ha en som pratar" jag vet inte vad som var så kul, men jag skrattade i fem minuter, hahah!

Alla hjärtans dag!

Jag vill önska alla jag känner en riktig trevlig alla hjärtans dag!

Själv kommer jag inte att "fira" dagen på något speciellt sätt utan kommer
att vara med min kära familj och farmor och äta en god middag.
Imorgon blir det mer av en hjärtedag för min del :)



Tentapluggning

Igår var det sista plugget inför tentan, känner lite att jag inte kan plugga mer än vad jag redan gjort. Så ja det går väl lite sisådär skulle jag tro. Och sen om det inte vore nog med tenta idag så är det fredagen den 13e.... Min otursdag, jag tackar! Håll tummarna för mig, det kan jag behöva!

Igår stack jag i alla fall in till Hanna, vi fixade lite mat från Haralds och sen satt vi i soffan och åt, snackade skit och tittade på tv resten av kvällen. Mega mysigt! Därför blev det ju inte så mycket plugg utan får tag i det nu istället, eller lite grann i alla fall. Är sjukt trött så får plugga på tåget :P

Sen blir det Malmö idag efter tentan, ska lämna tillbaka boken som Jennie lånat åt mig, tror jag springer inom butikerna vid GA också när man ändå är i storstaden.

Nu ska jag gå och fixa lite frukost och fixa till mig. Ha en trevlig fredag den 13e, haha! Puss!

Fullt upp!

Det var väl ungefär en vecka sedan som jag skrev blogg sist, har verkligen inte haft till eller ork och lust för den delen heller. Hade ju min reseledarkurs nu i helgen som var. Skit kul var det! Men jag ska inte bli bussreseledare i alla fall, det är alldeles för mycket ansvar och saker som man måste kunna och jag känner mig inte särkilt redo för den uppgiften, däremot charterreseledare hade varit en dröm, haha! Var helt slut när jag kom hem på kvällarna, i fredags somnade jag vid halv nio tiden och sov till halv sju :P

I måndags var det dags att dra tillbaka till skolan. Hade semenarium nere i Lund först, sen blev det föreläsning i Helsingborg. På kvällen stack jag och grabbarna till Ikea för att råda Theuer med diverse grejer till lägenheten :P Det blev en del bra inköp tycker jag och ganska mycket inspiration, i alla fall för min del, haha! Sen stack vi inom lägenheten och fixade lite.

Igår blev det ytterligare en heldag. Hanna, jag och Lotta satte oss i bilen och körde till Ullared. En liten spontan roadtrip, haha! Det blev en hel del bra saker, köpte en Volymmaster för ett bra pris, köpte även en väska från Saddler för 80 spänn som egentligen kostar 500, sen blev det mest småsaker till håret och sminkgrejer, sånt roligt med andra ord :P

Kom hem vid sju och tänkte plugga lite, men så blev inte inte riktigt. Men nu får jag se till att plugga lite. Har ju tenta på fredag, sen kör vi helg igen, haha! Gillar faktiskt detta med att ha fullt upp, för då har man bara tid för sig själv när man är lite ledig :P

Puss!


Therese goes reseledare!

Då var det dags! Imorgon börjar min reseledarutbildning nere i Malmö. Fyra fullspäckade dagar väntar! Håll alla tummar ni har över att det går bra!

Nu ska jag fixa en liten power point snabbt och smärtfritt, sen väntar sängen! Puuuuss!

Bästa filmen på länge

Om ni ska på bio inom den närsta tiden så ska ni gå o se I taket lyser stjärnorna. Det var riktigt, riktigt bra! Sen att det var en svensk film överraskade mig, den var hemsk, fin, glad, rolig och vacker på samma gång.

Filmen varade i en o en halv timme och vi kan väl säga att jag grät mig igenom 45 min.. Hahah! De flesta av de jag känner vet att jag gråter till mycket, men den här filmen tar nog priset för mesta gråt. Jag kunde inte hejda mig, höll på att få tre hysteriska gråtattacker och tårarna kunde inte sluta att rinna.
Filmen berörde mig på ett sätt som ingen annan film gjort.

Var bara tvungen att skriva av mig lite, nu väntar sängen och Satc. Mest för att tänka på annat och inte en massa hemskheter. Puss!

I taket lyser stjärnorna

Ikväll jag på dejt och gå på bio. Det kommer bli kanon! Jag gillar verkligen den jag ska på dejt med, med hela mitt hjärta. Personen är underbar! Vi ska se I taket lyser stjärnorna, kommer nog att gråta en skvätt så får packa ner ett paket servetter, haha! Personen som blir min dejt ikväll är ingen annan än Malin, maha!

Ska bila till Lund så att jag kommer hem i tid, ska upp vid sju imorgon och sticka iväg till skolan där det blir jävligt mycket grupparbete med vår semenarieuppgift men det kommer bli nice. Vi har valt ämnet hur män respektive kvinnor framställs i reklam, så det kan bli intressant. Sen på torsdag börjar min reseledarkurs.... Jag är sjukligt nervös!

Varning för känsliga tittare

Har länge funderat på om man skulle strunta i att plocka ögonbrynen på en massa månader och sen gå och få dem plockade av en "ögonbrynsexpert". Det är bara det att jag tycker att det ser förjävligt ut efter bara några dagar, haha! Mörka små hårstrån som är på fel ställen.. Usch! Men vafan, på måndag kanske man ska börja, vill inte direkt se ovårdad ut på utbildningen till helgen, haha! Hittade det här lilla stycket på Sofis Mode, så får kanske prova mig fram tills dess att man inte ser så hemsk ut, hahah!

Överplockade ögonbryn

Att noppa ögonbrynen är en konst och det är lätt hänt att man går överstyr och slutar med två knappt synliga streck. Tro inte att brun kajalpennna ska dölja ditt misstag.

Quickfix: Nu är 90-talsbrynen tillbaka så inspireras av Cindy Crawfoord och låt brynen växa. Under utväxten får du de snyggaste och mest naturliga resultatet genom att forma till ögonbrynen med ögonbrynsskugga som du applicerar med en snedskuren pensel.


Dagarna susar förbi

Helgen har gått sjukligt fort. Det var fredag, sen helt plötsligt söndag kväll. Har dock hunnit med en utgång i Landskrona, det blev en runda i stan, sen Tages hela natten. Övernattning och sen hem på morgonen/förmiddagen. Vilade typ resten av dagen sen stack jag in till stan igen vid sex och blev serverad mat hemma hos Jennie och Love. Runt åtta gick vi bort till Louise som höll i kvällens festligheter. Vi var ett glatt gäng på runt 20 pers som drack och hade det trevligt! Dock svårt att mingla så jag höll mig till platsen i soffan hela kvällen, haha! Kul att träffa folk man inte träffar så ofta :) Mamma hämtade mig vid tolv och sängen väntade.

Igår stack jag till Lund för att lämna nattduksbord och en vägghylla till Maja och Fredrik och såklart kolla läget på deras nya lägenhet :D Det kommer bli riktigt nice tror jag! Man blir ju inte alls avundsjuk när typ alla andra bor själv och flyttar hit o dit..

Och vilket snöoväder det var igår, herre min gud! Bilen slirade sig igenom Lunds gator, haha! Sen kom man till Häljarp och där var yttepyttelite snö :P

Puss!

RSS 2.0