Adam 3 år.

Åkte till Helsingborg vid halv tre idag, hämtade upp mormor och Svea på vägen. När vi kom dit blev det fika och födelsedagstårta för Adam. Han öppnade presenter - fick massa Playmobilleksaker och såklart bilar.

Efter fikan blev det en massa mys och brottning på gräset.
Gud va underbar den där lilla saken är! Man kan inte få nog av honom!



Dubbelbokad

Jag, den i min umgäneskrets som har minst att göra, har lyckats att boka upp mig med två vänner samtidigt. Jag vet inte riktigt hur jag har lyckats, men så ligger det till, haha! Bestämde med Brodden för någon dag sedan att vi skulle åka och shoppa så som idag, sen igår pratade jag med Jennie om att komma hem till henne och hjälpa henne med en skoluppgift såsom idag. Jisses! Det är i alla fall löst nu :P Ska till Jennie efter Väla, förhoppningsvis blir det ett kvällsdopp med.

Så om ni är sugna på lite bad, hör av er :)

Nu kallar duschen.

Puss!

På andra sidan Venus

En så jävla underbar dag! Har sovit riktigt gott med, för en gångs skull :) Vaknade av att det ringde vid åtta på mobilen. Anton ville ut och fiska.... Njaa, jag var nog inte så sugen på det då :P

Har mest segat igår, är fortfarande trött i benen efter den 2½ timmes långa promenaden jag gjorde i Landskrona igårkväll. Jävla skit att man inte bor där inne. Det var riktigt, riktigt härligt. Man kunde ju gå i klänning enda till ett. 

Idag har jag mest legat ute på gräsmattan med "På andra sidan Venus" i handen. Det är en sån bok som man bara inte kan lägga ifrån sig. Börja att läsa den igår, läste i en timme och har idag redan läst 200 sidor på tre timmar.
Varför kan inte skolböcker vara så?

Nej nu blir det först lite Maja-prat (får snappa upp allt om helgen bravader) sen mer läsning. Läs den, den är kanonbra!


Bulgarien är nära!


Hotell Iskar och Sunny Beach väntar!


Snart exakt 14 dagar!
Ska bli så jävla skönt att komma bort och bara vara med de bästa!
Få göra precis som man vill utan att någon spoionerar eller säger ifrån.


Hjälpläraren tog över

Kom hem för lite mindre än en timme sen. Har hjälpt Jennie med en "läxa" sedan halv tre. Efter ett tag gav eleven upp och hjälpläraren fick sköta det ;P Haha! Det gick i alla fall bra, men på slutet var vi så trötta och varma att vi bara skrattade åt allt, även om det blev fel. Nu är uppgiften i alla fall klar!

Nu sitter jag här framför datan, ska alldeles strax hoppa in i duschen och vänta på att kocken kommer hem för att laga mat. Sen blir det film ikväll :)

Trötter

Fy fan va trött jag är idag. Har knappt sovit något alls inatt känns det som. Johan ringde halv ett, fem över fyra så lade vi på, haha! Pratade om allt mellan himmel och jord, eller ja nästan allt i alla fall :)

Sen var det så himla varmt så man bara låg och vände på sig hela tiden. Vaknade för en timme sen, ska fixa lite här hemma och sen ska jag ut och lägga mig på terassen. Senare idag ska jag leka lärare, eller ja, hjälplärare kanske låter bättre :)

Puss!

118100 - svar på allt

På midsommar så gjorde nästan hela högen detta - skickade ett sms till 118100 med frågan om vem man själv var :P

"Therese Goldstrand är en väldigt aktiv ung dam som gillar att skriva och uppskattar när andra människor visar intresse för henne. Hon är social ut i fingerspetsarna och missunnar aldrig sina vänner Trevlig kväll!"

Tyckte att det mesta lät riktigt bra och sant med för den delen :)


Festivalhelg

Var i Helsingborg både igår och i förrgår. Igår så kom Brodden till mig vid åtta, vi drack lite och lyssnade på musik. Jag passade även på att fixa mig under tiden, haha! Sen vid tio över nio åkte vi in till Hbg. Kaos på tåget!

Gick runder där i en timme sen hittade vi en bänk och började dricka upp vår dricka. Efter ett tag kom där tre killar som ville ta Broddens dricka, haha! Meeen jag skrämde iväg dem ;) Visade också upp mina talanger för Brodden, haha! Jag kastade en ciderburk som rullade och hamnade stående tillslut. Så vackert, hahah!

Vid elva begav vi oss ner i stan igen, träffade en massa Landskronamänniskor. Det blev också toabesök lite här o där.

Gick till Knutan vid fem i ett med Johan och Macki. Ett jävla väntande på tåget men vi fick till och med sittplatser när det väl  kom.

Idag har jag bara legat på stranden och solat och badat. Mega härligt! Fått en fin bränna nu, känner mig inte vit längre :P

Puss!

En ljus stund

Pojkarna som här är hemma är bara för roliga :P

Jag: Marcus, har du kontanter om..
Marcus: Ja
Jag: Vadå ja? Du vet ju inte ens vad jag skulle säga?!
Marcus: Jo "har du kontanter om rabattkortet inte skulle funka?"
Jag: Hm, jaa..
Chrille & Jeppe applåderar
Jeppe: Det var en ljus stund Mackan
Chrille: Ja, det händer en gång på två månader

Hahaha!

Grattis Malin!

Grattis på 20-årsdagen Malin!

Hoppas du får en underbar dag! <3


Kvällen roligaste..

Var nog när jag och Jennie satt och sjöng med till Oops I did it again med Britney-imitationen, hahaha! Fy fan va kul det var :P Brodden bara satt och skakade på huvudet.. Där var också en imitation av Amy Winehouse - Broddens favorit.

Kalas

Om en timme ska jag iväg på kalas hos Jennie, Melinda och Bianca. Kommer dock inte vara så pratglad för jag hade kunnat somna direkt.

Var ju i Hbg igår finns väl inte så mycket att säga om det mer än att det var mysigt, ösigt och roligt :) Först var det lite förfest hemma hos Jennie. Sen blev det en varm jävla buss till storstan. Det blir troligtvis Hbg ikväll. Idag är där nog fler "kändisar" :)

Duschen kallar.
Puss!

Tillåt mig...

...att skratta.

Hahahahahahahahahahaha!


Småshopping

Vaknade av att klockan ringde 08.20. En timme senare var jag redo för Center Syd med Jennie och därefter stranden. Stranden hoppade vi dock över för att det blåser storm där ute. Men på Center Syd så blev det iaf inhandlat lite. Det blev en väska från Friis & Company, en bikini från Gina Tricot och sen en annan bikiniöverdel från Stadium. Toppen!

Träffade Oskar och fick sjukts till Landskrona av honom. Tack för det :) Sen nu fick jag skjuts av pappa hem till byn, haha! Man får ju passa på att tjuvåka lite :P

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, Helsingborg väntar. Först förfest hemma hos Jennie. Ska bli sjukt kul! Nu ska jag leta fram kläder för kvällen.
Puss!

Ute på djupt vatten

Jennie tyckte att hon var riiiktigt rolig :P Det hade kommit in en kund på Stadium och frågat efter en flytväst men den fanns inte i den storleken. Så kunden hade blivit lite kinkig så Jennie sa närhon gick "nu var hon ute på djupt vatten". Ha ha ha!

Jag sitter nu vid datan hemma hos Jennie och lyssnar på Jennies och Loves prat..

Maja kom och rääääädda mig!

Ikeamontör?

Igår monterade jag ihop bokhyllor hos mormor. Två stycken Billy-bokhyllor med fyra luckor. Kände mig enormt duktig, hahaha! Jennie ringde mitt i allt och frågade om jag och Billy hade blivit kompisar :P

M ringde vid tjugo i tolv igårkväll och frågade om jag ville komma dit och festa, haha! Njaa, lite bad timing.. Sen ringde han nu vid halv elva och var helt död, lika gott :P Frestade honom med lite pizza och skitsnack som det blir ikväll.

Har också cyklat idag, det blev lite mer än en mil på cykeln i källaren. Ska nog gå ut och gå en runda sen i eftermiddag. Kan ju inte ligga och lata på terassen hela dagen. Eller jo det kan man.

Nu ska jag städa lite.
Puss!


Cykelturer

Vid sextiden igårkväll var jag och Brodden ute och cyklade. Det blev en jädra runda, cirka 1,7 mil kom jag fram till. Vi satte också upp ett mål - vattenpaus hemma hos Jennie. Vi visste dock inte om hon var hemma eller inte, så det fick bära eller brista, haha! Men hon var hemma, Bianca och Love med. Så det blev lite vatten och skitsnack, sen cyklade vi hem igen. Fy sören vilken motvind vi hade, haha! När det kom uppförsbackar låg jag några (sådär 10-20) meter före Brodden, haha! Vi rastade en tant på cykelbanan med ;)

Väl hemma kände man sig i alla fall väldigt duktig :P

Vaknade vid halv tio idag, låg i sängen till kvart i hoppade sedan i joggingen och gick ner där nere och tog fram spinningcykeln och cyklade 1,3 mil medan jag tittade på Våra bästa år.

Så på två dagar har jag cyklat 3 mil, det är väl mer än godkänt?

Unika smycken!

Måste bara göra ltie smygreklam för Unika Smycken här på nätet. Beställde en namnbricka med mitt namn på förra veckan. Fick hem den i brevlådan idag. Så himla fin!

Tack Mia!

Grillkväll/fest?

Vad sägs som det mina små vänner?

Det får ju dock bli när alla kan (och vill). Vill ha något som jag hade för nån sommar sedan, fast med grillning med och mer ös, haha!

En Marcus-dag

Idag ska jag och Marcus till Väla och kolla på kläder till honom. Eftersom jag har oerhört tomt i min plånbok ska jag bara fönstershoppa och komma på nya saker att vela ha inför hösten.

Efter Väla ska jag köra inom Unilever och hämta mamma, därefter blir det hem till mormor och fixa hennes garderob.

Vad som händer ikväll får jag se :)

Puss!

Gamla saker får ett slut

Ibland så sparar jag saker som betyder något för mig, men idag slängde jag faktiskt en sådan sak. Hittade ett kort från alla hjärtans dag 2006.

"37 dagar kvar Puss tänker på dig"

Det var längesedan nu, väldigt längesedan. Ibland måste sådana saker få ett slut och det fick det idag, lappen ligger i soporna, men leendet jag hade den dagen kommit jag alltid att komma ihåg.

Ikea

Ja det märktes inte direkt att det är helgen innan löning på IKEA. Där var fullt med folk som körde sina kundvagnar som dårar.

Jag fick en spegel till rummet, ett laptopbord och en taklampa. Mycket välbehövligt! Sen fixade vi lampor, besticklådor och annat bra att ha till mormor.

Får se vad det blir ikväll, kanske ska slå till med att se Batman begins :P

Puss!

Tjejkväll

Regnet öser ner, gatorna är fyllda med vatten och jag är trött på skitvädret.

Har varit hos mormor sen lunch, var först i stan med mamma så att hon kunde hämta penicillin och massa sånt. Har instrallerat en diskmaskin med pappa och satt på socklar. Snart är köket klart, woho!

Ska in till Landskrona senare ikväll, ska träffa Jennie och glo på film och bara ta det lugnt. Är även taxichaffis åt Marcus och Jeppe idag, så kvällen blir bara lugn.

Om det regnar såhär mycket på andra sidan Skåne så tycker jag synd om alla dem som är i Åhus och campar idag, haha!

Puss!

Buzz

Har nyss kommit hem från Grahl. Det var jag, Brodden och Theuer som var där på besök för att spela Buzz. Får väl tacka Tobbe som lät oss sitta på hans rum, haha! Men fy fan va kul det spelet är :P Man kan ju inte sluta att le när man spelar det, även om man ligger sist.

Kategorin "Ny musik" var helt enkel, haha! 90-talsmusik var också a piece of cake eftersom vi var "små" och snappade upp en hel del så. Speciellt låtar med Britney Spears och Backstreet Boys, hahaha!

Nej nu blir det väl film :) Tvn är ju inte inkopplad så tar datan, haha!

Puss!

Lundadag

Om två timmar är jag på väg till Maja i Lund. Har alldels nyss kommit ut ur duschen och satt radion på högsta volym. Så nu ska jag fixa till mig lite, äta lunch och bege mig. Myspys :D Haha!

Ikväll blir det förhoppningsvis grillning och sen ja vetifan. Får hålla koll på mobilen om det dyker upp något kul :P Imorgon ska jag i alla fall leka med Jennie :)

Puss!

Cykeltur

Tog mod till mig och cyklade in till Landskrona innan, pausade i sådär 50 minuter hos Jennie. Fyllde på med en massa vatten och begav mig hemåt igen, haha! Melinda var också hemma hos Jennie, så vi låg och tittade på "Från koja till slott".

Nu ska jag och min dumma, onda mage gå och lägga oss. Har nog själv åstadkommit min magont eftersom jag ätit riktigt dåligt idag. Åt frukost vid elva sen åt jag inte lunch förrän vid fem och det klarar inte riktigt min kropp..

Aja, ny dag imorgon. Så har nog inte ont då :P

Puss!


Åhus

Det verkar som om det blir en lugn helg i Landskrona. Många ska bege sig till Åhus för att campa och supa :P I år blir det dock inget, har kännts rätt bra - fram till idag, haha! Hade varit sjukt kul att dra dit där. Crap!

Ska snart ut och cykla en runda. Vädret är kanon!

Ps. Maja är dum, riktigt dum som inte kan svara i en mobil.. Ds.

Puss!

Nu jävlar

Det där lät lite skrämmande, men så farligt är det inte egentligen, haha. Hade bestämt mig för att sätta mig på spinningcykeln klocklan 9 och köra en halvtimme och sedan äta frukost... Ja det där hände ju inte vill jag lova. Stängde av alarmet på mobilen och somnade genast om. Hmrf! Bara för det ska jag nog cykla in till stan idag, haha! Med sällskap av iPoden blir det nog bra :P

Bara att ge sig fan på det och det ska jag bannemej göra nu.
För nu jävlar gäller det.

Nu ska jag klä på mig och cykla bort till mormor och lyfta flyttkartonger.
Puss!

Loka - apelsin havtorn

Jag skojar inte om jag säger att denna är beroendeframkallande.

Det är utan tvekan den godaste Lokan - någonsin!



Brodden visst är den god? ;)

Catwoman

Ibland känner jag mig som Catwoman, eller inte, hahah!

Jag tycker ändå att jag ska införskaffa mig en sån här t-shirt.
Den är bara för fräsig!


Ny design

Tyckte att jag behövde göra om lite på bloggen. Blev riktigt nöjd :P
Hur enkelt som helst, men ändå fint.

Eller? :)

Ordning och reda

Har hjälp mormor att ställa in saker i köksskåpen hela eftermiddagen, som tack bjöd hon mig på lunch nere på golfrestaurangen. Mums! Det blev spaghetti bolognese.

Nu sitter jag här hemma, fick släppa in Marcus som hade glömt sina nyklar.

Kanske film ikväll, får se :)

Puss!

Center syd och kalas

Kom hem från Center syd för en timme sen, köpte present till Ellen som fyller 8 idag. Därför blir det också kalas ikväll.

Köpte också en tröja till mig själv, såklart :P Haha!


All alone

Nu är man ensam igen. Eller ja, Marcus sitter på andra sidan väggen. Rätt skönt, huvudetär trött nu, haha! Blir film och mys ikväll :)

Adam är bara för jävla söt. Vi gick ner till mormors nya hus för att kolla, så var Thomas och mormor där. Mormor frågade honom om jag hade lagat god mat till dem, så svarade han "åhh ja, det va jätte, jätte gott" haha! Tur att jag kan laga pulvermos och koka fisk i micran, hahah!

Vi har varit på linbanan, leket borta vid mormors gamla hus och tittat på Happy feet. Hunnit med en massa nussande ich mys med. Adam älskar att nussa med mitt hår, haha! Nussa är alltså att pilla i håret.

"Pingvinbebisen blev inte uppäten av fåglarna. Fåglarna gillade fiskar och sälen med".

Nu stack mamma till Ica för att fixa grejer till middagen - taco. Mums!

Puss!

Barnvakt

Idag ska jag vara barnvakt åt Johanna och Adam. Tror att de kommer hit om ett litet tag. Det lär väl bli filmtittande, vädret ser inte så värst lovande ut..

Har redan varit uppe på Ica och handlat potatismos och mjölk, haha! Sen blir det mästerkocken som ska laga mat ;)

Skriver mer sen.
Puss!

Lund - here I come!

Jag är antagen på kursen som jag anmälde mig till i våras.

Tack för den säger jag bara!

Medie- och kommunikationsvetenskap ska jag läsa.



Team Green!

Jag, Jennie och Brodden (samt en lite kille a.k.a Terminator) vann överlägset på laserdome! Theuer sköt lagkamraten Love i ryggen för många gånger, hahah! Efteråt blev det italiensk mat. God mat, urusel service.

Tack som fan för idag, det var skit kul. Behövdes verkligen.

Nu är man hemma igen, slutkörd. Blir nog film ikväll.

Puss!

Laserdome

Idag ska det spelas! Brodden, jag, Grahl, Jennie, Love och Theuer ska till Hbg för att spela. Det kommer bli askalas kul!

Igår var det middag hemma hos Jennie. Sjukt trevligt! Trångt och varmt, haha! Fick hemmagjord smörgåstårta. Mums! Sen blev det en massa cider och en massa shot. Trots det höll jag mig på banan, haha! Stack ner till Rådhustorget vid halv tio för att titta på Ola. Mums där med. Så det var jag, Brodden, Grahl, Roger och Anja som stod där och tittade och njöt, eller ja det var kanske bara jag som njöt.

Sen sprang jag bort till Tycho, sen torget igen, träffade mamma o pappa med sällskap, sen bort till Marcus, Christian och Jeppe som också tittade på Ola, ha ha ha! De var lite sura över att han inte sjungit Natalie, men den spelades vill jag lova och pojkarna sjöng, hahah!

Mitt i allt så blev jag av med min plånbok. Kvällen förstördes. Jag var så jävla förbannad och ville bara hemma o sova. Gick först till Kassakroken och beklagade mig för mamma o pappa, sen så ringdes det till banken för att spärra kortet, därefter till Oliver's för att möta Håkan och sen gick vi till Taxi-Macki, haha! När jag väl kommit till Häljarp så låg den där. Plånboken låg på rummet.

"Du e fan yr" kan nog sammanfatta kvällen.

Nu ska jag snabbt ner till huset och sen blir det tillfixning.
Puss!

Idag är det ingen vanlig dag..

för det är Jennies 20-års dag!

Hurra hurra hurra!

Grattis snäckan!



Idag blir det firande, tjoho!

Byggare

Jag har lekt byggare nu i två dagar. Är faktiskt ganska stolt. Jag har nämligen hjälp pappa nere i mormors nya kök. Vi har satt upp köksskåp och grejat. Idag måste jag dit igen.... Vi missade nämligen en passbit som ska sitta typ längst in, så det är bara att skruva ner 6 skåp och en träregel.... SUCK!

Ringa, eller?

Det jag skrev precis om att jag skulle ringa till Jennie. Det får jag hoppa.
Klickar mig in i hennes blogg och läser:

"Tess, ring mig lite över två är du gullig"

Så var det med det.

Så bra, så bra, så bra!

FIlmen igår, gud va bra den var! Vi var fem tjejer som satt och grät o grät. Stunden senare skrattade vi så mycket att vi grät igen, haha!

Allt var så bra, kläderna, scenerna, konflikterna, platserna. 
 
Jag vill till New York.


När filmen kommer ut i oktober ska jag ha den! Därmed basta!


Nu ska jag prova att ringa Jennsan igen.

Puss!


Kaaaaarneval!

Biokväll!

Ska äntligen se Sex and the city the movie med tjejerna!
Så underbart roligt ska det bli!




Fest!

Jag, Louise och Elias var bjudna på 20-årsfest ute i Alberta (?!) så jag körde dit för att lättast komma därifrån, haha! Jag hämtade syskonen i L-a klockan 18.00. Ungefär 55 minuter senare kom vi till Alberta, hahah! Ni fattar inte hur långt ut på landet vi var. Jag och Louise var överens om att vi aldrig har varit så långt ut på landet någon gång innan. Vi hade en usel vägbeskrivning från Eniro som gjorde att vi fick gissa oss fram lite då och då, haha! Men tillslut kom vi fram :)

Väl framme blev det fördrink och massa snack. Var en jävla massa människor där, trevligt som bara den. Fick god mat med kalkon och pastasallad. Sen blev det liv i lådan, bönderna satte fart och sjöng en massa snapsvisor. Med bönder menar jag då Julias "grannar" - de som bor inom radien 3 km från deras gård. Jag förstod knappt hälften utav vad dem sa. Och då är det fan illa.

Kvällen fortsatte med dans och trots att musiken klabbade stannade vi nån timme till, haha! Vissa gick nämligen redan vid elva för att musiken dog.. Landskronabilen körde först halv ett. Då körde vi raka vägen till Oliver's för att fylla på magsäcken. Sen blev det lite skitsnack i city och efter det träffade jag Anton, Macki, Håkan och några till, körde till Statoil för att de skulle fylla på sina magar, sen körde jag hem Anton och jag stack hem. Så jag somnade väl vid fem och vaknade vid nio. Gissa om jag är trött nu...

Puss!

Carnaval! Yeeeah! Hahah!


Hurra för sommaren!

Fy faaan va gött väder det har varit denna veckan. Trist som tusan att de börjar snacka om regn igen nästa vecka...

"Eh har du varit på Kreta eller?"

Tack! Det kändes bra det där Brodden ;)

Helg!

Nu är det helg igen, även om hela veckan är en sorts helg för mig så  känns det alltid bättre när man vaknar på lördagen.
 
Igår var jag först på stranden med Jennie och Love, men eftersom hela stranden invaderades av rapsbaggar fick jag panik och körde hem, haha! La mig på terassen istället där var det minsann inga djur alls :) Läste också halva boken "Gravidchock! Reporter erkänner" Riktigt, riktigt bra :) Ska fortsätta läsa den idag eftersom vi struntar i att åka till Malmö. Dumt att slösa en så fin dag till det.

Fest ikväll :) Malin och Julia firar sina 20-årsdagar tillsammans, så det lär väl blir en hel del folk. Ska hämta Elias och Louise i stan först sen bär det ut mot Staffanstorp, eller ja en bra bit utanför, haha!

Ska fixa lite nu, sen ska jag städa klädkammaren i mormors nya lya.

Puss!

Välkommen tillbaka!

Strålande solsken två dagar i rad. Alltså stranden två dagar i rad. Det gäller att passa på som jag sa till en granne :) Imorgon blir det också stranden. Sen skulle det blivit Malmö med Marcus, men det blir på lördag istället.

Igår låg jag och Jennie och jäste på stranden, sen blev det stan en liten runda och därefter drog vi hem till Jennie, lagade mat och väntade på Låjs. Sen kom Låjsis och vi körde till centan och köpte lite presenter till helgen o så köpte hon en massa grejer till hennes katt.

Idag blev det, som sagt, också stranden. Idag smorde jag dock in mig, haha! Har fått fina linjer nu! Sen stack jag direkt hem för att slappa lite, duscha och fräscha till mig, sen var det ju match. Anton gjorde deras enda mål. Så duktigt så :) Stackars Macki som skadade sig :( Han har fått lite tips av mig, så hoppas han lyssnar, haha! Efter matchen fick jag det stora uppdraget att köra Jocke till jobbet och att köra hem Anton, allt pga Mackis skada. Efter en liten runda i stan så lämnade jag Anton utanför och fick en puss, dock inte av Anton utan av Wille - hunden, hahaha! Han är för jävla söt den där lilla saken :P

Nu ska jag krypa ner och försöka sova hela natten utan att bli väckt av pigga människor, haha! Lycka till!

Puss!

Kvällstur

Hämtade Anton på stationen tio över elva sen blev det en runda i Landskrona, körde till Harald's kiosken där Macki, Håkan och två till var. Så vi stod där ett litet tag, snackade om Drömelvan, haha. Sen blev det en liten runda till. Anton sjöng glatt med till Thank you med Amy Diamond, hahaha! Inte alla som får höra den ljuva stämman. Eller ja, ljuva och ljuva, hö hö. ;)

Sen blev det lite skitsnack i bilen utanför herr Fridéns hem, därefter var det raka vägen hem till sängen i Häljarp.
Så nu ligger jag här och snackar med Håkan, haha!

Får se vad morgondagen har för kul att erbjuda!
Puss!

Skrattattacker!

Igår på dagen passade jag mina kusiner och hjälpte min morbror att slänga skräp på tippen. Vid fem ungefär blev det dags för lite duschning och tillfräsching (nytt ord?). Sen åkte jag in till Gullstrandskolan för att titta på pojkarna som spelade match. Hade sällskap att mamma Fridén och storebror Fridén och även Wille :P Matchen gav många skrattattacker så det var väldans så roligt att glo på fotboll, haha!

Efter matchen körde jag vidare till Jennie, där Maja och hon höll på att göra mat. Det blev en massa skitsnack och kattattacker. Jag vet inte vad det var, men Ceasar gillade nog inte mina jeans, eller så gjorde han det eftersom han så illa tvunget skulle klättra i dem... Sen blev det en runda på Statoil där Jennie handlade Cola och Majsan handlade vattenmelon. Och jag skulle nog tro att det blev dagens skrattattack... Hahaha!

Jennie: Kolla om dem har vattenmelon då?
Maja: Mm.
Jag: Tror du verkligen att dem har det Maja?
Maja: Nää!
Maja och Tess: HAHAHAHAHAHAHAHA!
Jennie: Va?
Maja: Dem hade vattenmelon!!!!
Alla: Hahahahaha!

Hahaha! Sen när vi väl kom hem så blev det ännu mer skratt. Kanske inte direkt bloggmaterial men jag och Maja skrattade hysteriskt och jag tror nog att Jennie skattade rätt bra åt oss och inte med oss, hahah!

Nu ska jag fixa lite till på rummet, har varit uppe sen nio och städat, helt oroligt. Jag är nog värd ett par jeans. Ha ha ha!

Puss!

RSS 2.0