Steinge Slott

Fick saker från Steninge Slott på studenten, så det hade kanske varit något att önska sig mer utav :) Här är glas, karaff och ljuslyktor ur serien White Line.
 
 

En väska hade varit bra..

Har letat upp några favoriter. Den med färgade rutor är helt klart favoriternas favorit. Alla kommer från Bianco :)

   
 

Det här var det jag gjorde..

När jag var kreaktiv i lördags, så gjorde jag den här buketten :)


Dagen efter..

Efter lite vinpimplande hemma hos Jennie så drog jag, Louise, Louise, Sofie, Sara, Jennie och Love ner i stan :) Louise skjutsade mig och den resan kommer jag sent glömma, haha! Min rumpa har fortfarande ont! Landskrona är inte särskilt vänligt när man ska skjutsa på en cykel, de där kullerstenarna gör en aning ont...

Gick inom en runda på Tycho, sen vidare till Inferno där det var Sex and the City tema. Men det var väl inget speciellt kan jag tycka. Sen inom Akro för att hälsa på Kajsa, Sandro och Carina :) Stannade där ett tag, fick sen med mig Kajsa till Tycho. Spink hade sin sista spelning för säsongen och Oscar var så klart nere och spelade :D Där var mycket folk ute, men ändå inte det öset det brukar vara, trots att det är lönehelg :P Stack sen tillbaka till Akro med Sofie och hennes vän Malin :) Satt där ett tag, men sen ja så rörde jag på mig igen och hittade Louise och Stoffe på Tycho, sen gick vi hem :)

Ikväll blir det 20-årsfest för Katarina som blir hela 20 år gammal på måndag :) Har hört rykte om att det blir supergod mat...

Har redan varit väldigt kreaktiv idag. Ni får se vad jag gjort imorgon :)

Nu ska jag försöka plugga!
Puss!

Jag har ett problem

Jag har kommit på en massa bra grejer att önska sig, om jag hade bott själv och haft ett kök att ha grejerna i.

Hittade ett knivställ från OBH Nordica som är sjukt snyggt :) Haha! Synd bara att jag inte har några knivar, eller något kök...


   
   

Pripps blå

Marcus ropar från köket:

- Kan jag ta en Pripps Blå?

Både jag och mamma säger i kör:

- En PRIPPS BLÅ?

- Eller ja en sån här.. (håller fram ett paket med Vicks Blå)

- Hahahahaha! Ja, gör du det!


Helgens bravader

Helgen började med mat och fest i Lund. På lördagen blev det frukost och snack innan det bar iväg hemåt igen.

Var helt slut på lördagen, somnade två timmar på eftermiddagen, sen så blev det duschning och så bänkade jag mig framför tvn för att se nedsläppet i matchen mellan Rögle och Färjestad. På kvällen åkte jag in till Jennie för att se film med hon och Louise. Det blev Ps. I love you, vilket också innebar en hel del tårar... Usch, vilken bölefilm!

Idag har jag varit ledig men har hunnit med ganska mycket. Började dagen ute i Tullstorp med mamma, sen lagade jag mat och efter det blev jag hämtad av Brodden då vi åkte till Center Syd. Där blev det ett par skor och en klänning. Har bara bild på skorna :)

Nu ska jag snart glo på Las Vegas sen ska jag plugga.


Hej o hå!

Nu sitter jag på Sparta i Lund, närmare bestämt på Majsans rum (:

Om cirka en timme kommer det hit fler för lite mat och förfest, jag och Jennie är redan här. Tur man har kompisar som räddar dagen, haha! Brodden fixade min svarta flaska idag, meget tack!

Ska snart fixa mig lite gran, orkade inte riktigt fixa hela mig där hemma utan sparade "godbitarna" aka. håret och ögonen, haha!

Nej nu räcker det för idag.
Puss!



I would like a puppy, please!

Önskelista, haha!


Ingen fantasifull rubrik

Nu har helgen gott och det är måndag igen. Det går nästan för fort, haha!

Om fyra veckor fyller jag 20 år! Ska skicka ut lite inbjudningar de närmsta dagarna, så håll utkik ;)

Var på 20-årsmiddag hos Grahl i lördes, mycket trevligt :) Vid elva så drog vi in till stan och ner på Tycho, sen tog jag och Brodden tåget hem :)

Söndagen bestod av slapp, mådde inte så bra. Va sjukt trött. Drog in till Korpen för att hålla Kajsis sällskap och titta på pojkarna när de lekte av sig. På kvällen blev det pizza och film med Grahl och Brodden.

Körde Marcus till skolan imorse och hämtade mina skolböcker på vägen hem. Ska faktiskt öppna den ena boken nu har jag tänkt, haha! Ska i alla fall plugga ikväll, har grupparbete imorgon så får vara påläst, haha!

Senare idag blir det match.
Puss!

Hälj!

Känns som om jag haft helg hela veckan, men nu är det helg på riktigt!

Igår stack jag in till Miki för att umgås lite :) Det var bara jag, Malin och Miki, men väl så trevligt för det :P Miki berättade om alla sina äventyr, haha!

Måste också säga att den här natten var en av de roligaste på länge, haha! Trots att jag var hemma i sängen :P Mobilen fylldes med sms och samtal. Småpojkarna var fulla som sören, haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ikväll blir det 20-årsfeeest :P

Puss!

I'm in love

Jag har gått och blivit kär - i den här!

Är den inte helt underbart översöt?



Ps. Jag fyller snart år.

Jahaja..

Usch jag orkar egentligen inte skriva något i bloggen.
Har inte skrivit på snart en vecka (?!)

Men får väl ta o skriva lite iaf :) Hade filmkväll i fredes med pojkarna Linus, Fredrik och Fredrik. Det blev pizza och Mystic River. 34 minuter in i filmen satt jag i fåtöljen och grät, sen en kvart senare grät jag igen. De bara mobbades...

På lördagen var det inflyttningsfika hos Miki, sen var det hemom för duschning och tillfixning sen in till stan igen för inflyttningsfest hos Louise. Trevligt värre! Jag och Stoffe hade det hur kul som helst ute på gården när vi gungade, hahah! Sen blev det ner i stan en liten runda, träffade Kajsis och Annelie där :) Hade fått såna jävla skoskavsblåsor när jag blev "tvingad" att gå runt i halva stan halva natten, haha!

Igår träffade jag Maja och Malin i Lund. Blev lite fattigare, men en tröja, en t-shirt och ett par chinos rikare ;)

Har inte blivit mycket skola i veckan, varit ledig så himla mycket :P Ledig idag med, haha! Och har inte fått mina böcker än så jag kan inte direkt plugga så mycket.

Nu ska jag iväg till tippen.
Puss!

Äntligen fedag!

Igårkväll hämtade jag Anton efter träningen sen körde vi runder och spanade på olika saker. Nästan som en upptäcktsfärd i Landskrona, haha! Träffade också Sandro och Kajsa nere i LillOlas.


Sen vid tio körde jag hem och lade mig :)


 

- Ska du köpa hus?

- Vi?

- Nä!

- ....det var ett väldigt bestämt svar. Varför inte?

- Men nä, det hette ju barn förra veckan..

- Hahaha!


Det ryktas helg!

I've had a little bit too much
All of the people start to rush.
Start to rush babe.
How does he twist the dance?
Can't find my drink or man.
Where are my keys, I lost my phone.
What's going on on the floor?
I love this record baby, but I can't see straight anymore.
Keep it cool what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright.

Inflyttningsfesten kommer lägligt, jag är sugen, sjukt sugen!

En vanlig uppdatering

Jag vill det så himla mycket. Det hade varit alldeles underbart!
Allt hade varit så himla bra då!

Har varit ledig från skolan idag så det har blivit lite "fixningar" inför helgens bravader :)

Igårkväll tog jag bilen och körde in till Mattias för att spana in hans lägenhet - urfin! Blev helt mega avundsjuk!

Efter det så hämtade jag Anton i A-torp och så körde vi runder, snackade och mobbade allt och alla som vanligt, haha! Träffade också Ville och Håkan. Sen körde jag och Anton en runda till sen blev det sängen.

Nu ska jag städa.
Puss!


Tak-/väggmålning

Nör jag kom hem Brodden sa Marcus "man ska måla PÅ väggarna och inget annat". Ni skulle sett hur jag såg ut, hahah! Är helt slut i mina armar, imorgon är det fan vila från det där bygget, haha!

All målning är i alla fall klar nu och på söndag blir det IKEA igen, tjoho!

Skolstart

Klockan ringde 05.35, fy fan säger jag bara! Cyklade till stationen fem över sju, hittade Grahl där :) Sen åkte jag till Lund och gick väldigt fort till skolan, haha!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Jay Leno show.
Sen blir det målning och efter det blir det Johan, wiie!

RSS 2.0