Dagen soo far

Har nu duschat två gånger, tvättat (11-15), solat, diskat, bytat påslakan, lagat mat, pratat i telefon och dammat. Mycket flitigt om jag får säga det själv. Dammsugaren är kidnappad - igen! Så golvet är smutsigt, men det får man leva med, haha!

Brodden sitter just nu på tåget, han har åkt i ungefär en timme så jag ssulle tippa att han är på väg antingen till Älmhult eller till Alvesta. Han anländer i Kalmar runt sju i alla fall.

Ska greja lite.
Puss!

Mycket ringande

I natt har det ringt och ringt. Först ringde det vid halv ett, men jag orkade inte svara, ahah! Sen ringde det vid halv två men då sov jag tydligen, men en halvtimme senare vaknade jag av att Jennie ringde. Hahahah! Ja, vad ska man säga. Hon lät helt ledsen och frågade gång på gång "när kommer du hem?" så svarade jag "om fyra dagar" men det var tydligen inte bättre fär hon svarade bara "det är ju helt läääänge" hahah! Man kanske ska påpeka att hon va full... Haha!

Sen hade det ringt vid tre igen och sen vid fem ringde det sista gången och då vaknade jag, haha! Och personen i luren blev helt förvånad över att jag vaknade. Han trodde jag sket i honom, hm det kanske man skulle gjort istället :P

Men nu är jag i alla fall vaken. Har en lista på saker som ska göras idag. Det mesta är städning, haha! Det får ju se fint ut nu när man får besök :)

Puss!

Familjen Dafgård



Jag bara älskar denna reklamfilmen!

Tycker att den är hysteriskt rolig, både dialekten,
att pappan har en kama sutra bok (!) och bortförklaringarna.

Hahaha! Nä, den är bara för bra!

Fredagskväll

Nu är jag ledig fram till tisdag! Har gjort allt jag ska ha gjort, eller ja nästan. Har en grej kvar att göra, men det fixas på söndag.

Det blev present/-er, en klänning och ett par shorts.

Shortsen har jag på mig nu och de töjer sig, attans bananer!

Har legat ute och solat idag också. Har fått fina ränder av shortsen, haha!

Ikväll blir det pizza, jag orkar inte laga mat.

Puss!

Färdigskriven!

Nu är jag klar. Har nog aldrig tyckt det var så jobbigt att skriva tenta. Kändes som om hjärnan höll på att ramla ut genom näsan, hahah!

Den var ganska svr. mycket som jag inte alls hade koll på och ändå har jag läst allt jag kommit åt osv. Aja, behöver få ihop 18 poäng för att bli godkänd. Annars så är det skit samma, haha!

Ska bege mig ner till stan om ett litet tag, ska bara vila hjärnan och bihålorna lite.
Puss!

Tentadag

Om 55 minuter sitter jag och skriver tenta. Jag är nog egentligen jätte nervös, men just nu känns det rätt okej.

Måste dra vid halv för att leta upp själva huset vi ska vara i, det ska bli spännande.

Skriver mer sen.
Puss!

Soliga dag

Idag har jag hunnit med massa grejer!

Har varit nere i stan en runda, köpte nässpray, haha! Sen blev det en bh och lite grejer till håret. Efter det gick jag ut på innergården och solade/pluggade.




Måste också säga att dagens ros går till Brodden som alltid är ärlig. Hahaha!

"du får hjälpa mig, du är den smarta utav oss"

Mohaha!

Ett 10 kilos huvud någon?

Mitt huvud känns riiiiktigt tungt idag! Dumma pappa, det är troligtvis han som smittat mig! Blev helt överlycklig igårkväll när jag hittade nässpray i badrumsskåpet när jag skulle sova, haha!

Jag ska snart fixa mig lite och cykla ner till Apoteket och köpa mer nässpray, tvål och handkräm, haha! Kanske blir det en sväng om på Gina med, får se :) Sen ska jag plugga heeela eftermiddagen!

Puss!

Sommarens drömklänning

Klänningen kommer från Betsey Johnson och kostar ungefär 2000 kr. Alltså i en klass där jag inte rör mig, men man kan få drömma, haha!

  

Den är ju så himla härlig!

One week to go!

Det är alltså bara en vecka kvar, sen har jag sommarlov. Så saaaatans underbart!

Nästa vecka blir lite mer händelserik än den här - tack gode gud! Har vart sjuk i två dagar, sen när jag väl mår lite bättre går jag upp och får sen reda på att jag är ledig i två dagar till. Sen har jag tenta kl 08.00 - 12.00 på fredag sen ska jag ut och leta present och kanske lite kläder.. Haha! Sen på lördagen vid sju kommer Brodden, då ska vi ut och äta har jag bestämt. Nästa vecka är roooligare!

Nu ska jag krypa ner.
Puss!

Solbränd

Trots att det inte var klarblå himmel och jätte varmt begav jag mig ner till Kattrumpan för att plugga.

Satt där i ca två timmar. Iklädd linne och byxor. Sen nu när jag skulle byta kläder ser jag det. Jag är BRÄND! Jag har bränt mina axlar. Nu har jag två vita sträck, då menar jag inte små sträck. Utan de är kanske två-tre centimeter breda. Vafaaan! Jag som ska gå klädd i en massa klänningar nu framöver, hahah!

Detta är inte bra :P

Kattrumpan

Nu ska jag bege mig ner till Kattrumpan och plugga. En flaska med vatten, en filt, en bok, en dator och en massa papper så är jag redo. Hahaha!

Ciao!

Typiskt!

Idag skulle vi ha kursrepetition, meeeeen den är inställd. Det var tydligen ingen som ställt frågor. Så här sitter jag redo för skolan - helt i onädan!

Så nu är jag ledig fram till fredag. Haha! Ska plugga en massa idag, skriva artiklar till examensarbetet och plugga ord, haha!

Puss!

Gokväll!

Nu sitter jag här med en kopp te och fruarna på femman. Hahaha! De är så coola.

Har pluggat en hel del idag faktiskt. Måste dock bli ännu mer imorgon.

När ska det roliga komma? Förhoppningsvis till helgen. Haha! Det roliga innebär då Brodden, woho! Nästa vecka blir dock helrolig! :)

Nu ska jag avsluta det jag håller på med, plocka undan lite och sen hoppa ner i sängen.
Puss!

Lalala tisdag!

Tisdagar brukar innebära Gossip Girl, men idag innebär det också pluggning.

Har redan skrivit ihop en ordlista på 9 A4-sidor. Sen har jag två böcker på vardera 300 sidor och sedan 94 A4 sidor med annan fakta på, haha! Och detta ska jag kunna som rinnande vatten på fredag. Känns ju kul.

Imorgon är det kursrepetition i hela tre timmar så det gäller ju att ha koll på det mesta så att man kan snappa upp allt som sägs.



8 dagar kvar!

Russinfingrar

Har nyss diskat, därav russinfingrarna. Det var en hel del disk där faktiskt idag. Haha! Orkade inte diska alls igår så då förstår ni kanske att mitt lilla pentry bestod enbart utav disk. Hahah! Inte så fräscht!

Men nu så, nu är där fint igen.

Ska snart börja plugga. Ska sätta ihop en ordlista. Där är ju så j-la massa ord, både förkortningar och vanliga ord. Sinnes!
Hur ska jag kunna lära mig allt detta till på fredag?!

Puss!

Kvinnoproblem.

Kvinnoproblem.. Ett annat ord för mens/mensvärk. Haha! Fy fan vad jag hatar mensvärk. Det och magkatarr är något av det värsta jag vet. Magkatarr får jag dock bara när det är stressigt mensvärk har jag en gång i månaden..

Har nyss duschat. Väldigt skönt måste jag säga, peelade ansiktet och hade hår inpackning :)

Nu sitter jag mest här och ska ta tag i mig själv och mitt pluggande. Det är ju inte så många dagar kvar till tentan.
Puss!

Sommarens önskelista:

  1. Svart längre kavaj
  2. Ett par ljusa chinos
  3. Gladiator sandaler
  4. Klänningar i mängder
  5. En ny mönstrad bikini

       

  

Sommarplaner

Student hos Anton

Vecka. 23

Datum. 5 juni


Student för Landskrona-/Svalöveleverna

Vecka. 24

Datum. 13 juni


Midsommar hos Louise

Vecka. 25

Datum. 20 juni


Kalmar
Vecka. 25/26
Datum. 22-23 juni

Brodden 20 år

Vecka. 26

Datum. 26 juni


Landskrona Karnevalen

Vecka. 28

Datum. 10-12 juli


Jennie 20 år

Vecka. 28

Datum. 11 juli


Helsingborgsfestivalen

Vecka. 30

Datum. 24-26 juli


Malin J 20 år

Vecka. 30

Datum. 26 juli


Hamnfesten

Vecka. ?

Datum. ?


BULGARIEN

Vecka. 33

Datum. 12-19 aug


Malmöfestivalen

Vecka. 34

Datum. 15-22 aug


Nu vill jag ha sommar ÄNNU mer! :D

Rastlöshet suger

Här sitter jag rastlös som f-n, då tänkte ni kanske "hitta på något då?!". Ja jo, men samtidigt har jag enormt ont i magen så ska faktiskt bara lägga mig i sängen med alla mina anteckningar o böcker, haha! Vilken söndag!

Näst sista helgen!

Wohej!

Mamma och pappa stack för en liten stund sedan. Att säga att Audin var fullpackad är en underdrift, den är överfull, haha! Massa kläder, min tv, data osv. Haha! Att de tog min tv innebär nu alltså att jag återigen har en 14" hahaha!

Idag blir det massa, massa plugg. Har ju tenta på fredag så måste pluuuugga hårt denna veckan.

Puss!


Eurovision Song Contest

I bakgrunden hörs just nu en tokig liten långhårig snubbe på SVT.

Tyckte att Charlotte Perrelli gjorde ett makalöst bra framträdande. Hon var snyggare än nånsin och hon satte alla kameravinklar, bättre än någon annan.

Idag kom, som jag tidigare skrivit, mamma och pappa upp. De anlände vid tolv, pappa satte direkt igång med att måla, haha. Det hade nämligen åkt av färg från mina vita väggar där jag haft lite lister, så det fyllde han i medan jag och mamma gick ner för att hämta orginal handtagen. Mamma skulle dock låtit bli att följa med, för hon skadade sig i trappan. Hon stukade högerfoten riktigt illa. Just nu har hon en svullnad stor som en tennisboll och är väldigt blå. Inget kul alls.

Vi åt lunch på 4 kök och sen blev det en runda i stan, ner om Baronen och så. Sedan fortsatte vi mot lägenheten igen för lite mer fix. Middag blev det på Stekhuset. Sen drog vi hem vid kvart i nio och slängde oss framför tvn för att heja på Sverige!

Skriver mer imorgon.
Puss!

Härliga lördag

Nu sitter jag här framför datan och äter lite yoghurt och dricker juice. Pappa ringde och väckte mig vid 07.59, hela 41 minuter innan mitt alarm skulle ringa, haha! Det var nog tur det annars had ejag väl fortfarande legat kvar i sängen.

Tror att mamma o pappa är uppe vid halv tolv, men vi får se. Ska iaf äta upp nu, bädda sängen och sedan bege mig till gymmet.
 
Puss!

Hopp i säng

Efter att sett Sing a long och Grease blir det nu dags för CSI.

Ska upp kvart i nio imorgon är det tänkt. Ska nämligen vara på gymmet halv tio. Sen vid elva, halv tolv kommer mamma och pappa hit.

Gonatt!
Puss!

Häljarp - byn med det där lilla extra

Ja, nu är min inlämningsuppgift klar.

Började på den klockan elva och gick ifrån skolan halv sex. Däremellan blev det en paus - kissepaus. Hahaha!

http://www.student.hik.se/~tg22cb/haljarp/index.html

Kolla in den och kommentera gärna här :)

Freeeedag!

Äntligen fredag!

Ska sticka till skolan om ett litet tag och göra klart webbsidan. Hoppas det funkar så ni också kan se hur det blev :) Har trots allt fått en massa hjälp.

Sen när jag är klar ska jag nog handla lite mat, träna och städa :P Ikväll blir det dock att slöa framför tvn. Tänkte va på gymmet vid halv tio imorgon så kan itne lägga mig alldeles för sent, haha!

Hörs sen!
Puss!

Webb-dag

Har suttit och kodat i fem timmar i rad så ska pausa lite och enbart försöka få Marcus att fota lite till. Haha! Det är toppen att ha en lillebror att utnyttja till max. Har även utnyttjat Grahl lite grann. Taaaack ska du ha det kommer bli så jävla snyggt! Du är guldvärd!

Nu ska jag försöka få tag i min lilla mor och snacka lite med henne.
Puss!

7,5 hp till mig

Woho! Kollade precis på vår resultatwebb och såg att jag blivit godkänd på Narrationskursen. Det var pga. de uppgifterna jag skrev om tidigare i veckan.
Så jävla gött!

Nu ska bara en av de andra lärarna få tummen ur röven och sätta betyg på oss..

Puss!

Tips?

Är det någon som har tips på hur man blir trött?

Igår kväll hände det ganska mycket, telefonsamtal hit o dit, känslor här o där. Ja det var lite sisådär faktiskt. När jag och Jennie väl lagt på så låg telefonen på nattduksbordet för att jag skulle ju faktiskt sova, men det kändes som att jag hade myror i brallorna. Jag var såå jävla rastlös. Så det var ju bara att sätta på tvn igen och titta lite, det hjälpte dock inte så jag provade att försöka sova igen men nej. Sen helt plötsligt ringde Maja. Haha! Så där låg jag, heltklarvaken och pratade en massa känslor o mög klockan två, haha! Maja var dock i fullgång med tentafirande, haha!

Så ja, här sitter jag nästan helt utvilad. Ska fixa mig lite och sen dra till skolan efter tolv och börja koda min webbsida - om Häljarp. Hahaha!

Puss!

På bättringsvägen

Känslan jag hade innan börjar bli lite bättre. Nyss varit ute och gått i en timme. Fy faaasen va fint Kalmar är! Helt oroligt! Massa parker, gamla hus, trähus, enorma hus osv.

Gick förbi det nya konstmuseet idag med, haha! Har tidigare sagt att det ser ut som Kaba. Ni vet den svarta lådan i islam, haha! Men jag har ångrat mig, det är skitläckert!

Snart Grey's Anatomy, toppen!
Puss!


Hata Kalmar-dag

Idag har jag en sådan dag. Hata Kalmar-dagen är hemsk!

Känns som om allting skiter sig, man är orkeslös och har ingen motivation till någonting alls. Trots det har jag lagat mat, dammsugat, gått ut med sopor, skriver massa html-koder, fixat plats i garderoben till massa fulla väskor. Ja det låter väl bra och klockan är inte ens halv fyra...

Det är det som är problemet. Har inte gjort såhär mycket saker på väldigt länge här uppe. Gjorde massa sånt som jag trodde skulle få tiden att gå, men neeej! Jag har en halv dag kvar, till vadå? Lite bokläsning kanske..

331 timmar kvar, ha ha ha!

Ledig dag.

Det är den sista onsdagen som jag är ledig på. Nästa vecka är det torsdagen som gäller.

Sitter just nu och håller på med en massa HTML koder i ett worddokument, haha! Helst hade jag velat ha Dreamweaver, men den här datan har inte tillräckligt utrymme för det (!) Så jag får helt enkelt nöja mig med detta, haha!

Ska försöka koda så mycket som möjligt så att jag kan fixa det imorgon i skolan.

Skriver mer sen.
Puss!


Two weeks left!


Två veckor kvar till sooooommarlov!

Jag längtar ihjäl mig!

Åååh!

Va bra det är! Jag ääälskar Gossip Girl! Den där helgen jag och mamma skulle ha i New York hade väldigt gärna fått komma nu, haha!

Nu är det lite Eurovision som gäller! Sen ska jag nog göra lite benövningar, haha!

Puss!

Möte

Just det, kom ju på att jag kunde skriva lite om mitt möte.

Hade möte med Ann-Mari på skolan idag vid 13.00. Jag hade fått massa uppgifter som jag skulle göra som kompensation för att jag missade det i februari. Så jag hade gjort dem och det blev dags för "redovisning".

Det gick bra som fan måste jag säga. Har nog aldrig haft en lärare som skrattat så åt de texter jag skrivit. Haha! Kanske inte låter så bra, men i detta fallet var det kanon. För det var precis så det skulle vara, så tummen upp!

Uppdatering

Egentligen har jag ingenting alls att blogga om, haha! Men vafan, får väl göra mina kära läsare glada, höhö.

Idag är det tisdag. En riktigt jävla bra tisdag. För ikväll 20.00 börjar Gossip Girl igen på Kanal 5. Då kommer jag och mina NonStop ligga i sängen. Sen 21.00 är det semifinal ett från Eurovision Song Contest i SVT direkt från Beeeelgrad. Kommer alltså att vara sängliggande då också, den enda skillnaden är bara att mellan 20.00-21.00 får man inte störa mig, men sen är det fritt fram. Haha!

Är ledig imorgon, men ska sticka till skolan efter lunch och börja på den sista uppgiften. Brodden och Theuer vet vad jag måste göra för att bli godkänd, haha! Usch, usch!

Puss!

Tvättdag

Ska tvätta om drygt en timme, har nog inte så mycket tvätt men kan va skönt att tömma tvättkorgen, haha!

Har redan varit och tränat idag :) Kom dit vid kvart över elva. Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl, det är bara så bra! Snart tisdag!

Puss!

Så sant så

Vi har inte möjlighet att ändra på det förflutna,
men vi har alla möjligheter kvar att ändra på framtiden.

Fullspäckad dag

Idag är det lördag, den tredje sista lördagen i Kalmar, tjoho! För övrigt också den sista helgen som jag är helt by myself.

Vaknade vid tio, åt frukost, tittade på tv, klädde på mig, hjälpte Jennie med ett hyllmått via telefonen, stack till gymmet och nu sitter jag här. Känner mig riktigt flitig. Ska bara göra massa annat flitigt idag med, så som ett antal uppgifter till skolan och kanske läsa lite.

Ska gå och duscha.
Puss!

Sommar feelings!

Vet inte hur det är med er, men när jag ser dessa kläderna får hag en enorm sommarkänsla! Hade mer än gärna velat fylla min garderob med dessa plagg. Keep on dreaming.






Bilder från http://www.topshop.com och http://www.monkigirl.se/


Saker och ting förändras

Hur kan man hata något som man en gång i tiden älskade?

Jag hatar James Blunts låt "You're beautiful".

Det var vår låt. Jag vill inte lyssna på den, den har för mycket minne.
Det känns som det var igår. När det egentligen är en hel evighets sen.

Grattis till oss!

Fick nyss reda på att vår grupp vann pris för "Bästa beställningsfilm" och att Johan som är huvudrollsinehavaren i filmen vann priset för "Bästa manliga huvudroll".

Grattis till oss!

Våra blickar möttes som om det bara var vi två

Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två

Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två

När hon tog min hand jag visste redan då

De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla dar


Jag älskar den låten! Kan lyssna på den i timmar! Om ni inte vet vilken jag menar så äör det såklart Det är hon med Brolle.

Har precis påbörjat min damning, haha! Ska tjuva dammsugaren lite senare har jag tänkt. Kanske till och med ska putsa fönsterna? Hm, det återstår att se, haha!

Puss!

Att städa suger riktigt mycket..

Har hittat massa kläder som jag knappt visste att jag hade. Hittade också massa andra saker, blev både glad och ledsen faktiskt. Sitter just nu med en klump i magen och läser något som står mig väldigt varmt om hjärtat..

Varför har det blivit såhär? Vi lovade varandra att det inte skulle bli såhär, men nu sitter vi här och det har blivit precis så som vi inte ville ja!
Hur fan lyckades vi med det?

Jag kommer tillbaka nu, förhoppningsvis kan vi ta igen lite då. Förhoppningsvis.

Ny dag, nya möjligheter

Heter det ju så fint, haha! Men idag blir det lite pluggande, lite städning, lite packning och lite träning, haha! Duktigt va? :P

Har ledigt idag, schemalagt dessutom. Så ingen halvledig dag som det var igår, hehe. Var inte så duktig med pluggandet igår så får ta igen det idag.

Förresten har bokat tågbiljett till Lund den 4 juni nu, hihi.
Den 6 juni tycker jag att vi får hitta på något (!?)


Ska bädda.
Puss!

Äääääntligen!

På tisdag 20.00 börjar Gossip Girl igen! Som jag har längtat!

Stör någon mig under den timme som programmet varar då jävlar...


Nedräkningen har börjat

Nu är det inte långt kvar till sommarlovet. Och tur är väl det.

Har dock en jävla massa saker att göra tills dess.

14 maj: Deadline
24-25 maj: Mamma och pappa
30 maj: Tenta
31 maj-1 juni: Brodden
4 juni: Hemgång

Sen ska jag någon dag hinna redovisa massa skrivövningar för en annan lärare, besikta lägenheten och fixa med gymmet.



Tankspridd

Jag vet inte vad som händer med mig just nu. Ibland har jag en toppendag, men ibland är det en skitdag. Så som idag. Har också väldigt konstiga känslor inom mig för tillfället. Känslor som jag inte känt på väldigt, väldigt länge. Jag blir nästan arg för jag ska inte känna såhär, det är inte bra. Blir bara massa problem i slutändan, det är det enda som jag är säker på. De flesta säger att det kommer att bli bra och att det kommer bli som jag vill, men nej det tror jag inte. Då måste det hända något först. Att lyssna på ens vänner i en fråga som detta kan jag tycka bör räcka men det tycker tydligen inte du, tyvärr. Jag är ledsen för att det är såhär, hade jag fått välja hade det varit allt annat än såhär. Då hade det varit jag som suttit där istället och det andra hade varit ett minne blott.

Hur jag är som person kanske låter lite "det är för bra för att vara sant" men det är verkligen så, jag är motsatsen, det säger du själv. Vet inte varför man väljer att fortsätta med något man inte mår bra av. Jag förstår verkligen inte det.

Jag har sagt allt, tyvärr, du vet alldeles för mycket om vad jag tycker och känner. Du är svår, väldigt svår. Som jag sa till dig - ena dagen är du jätte lätt att förstå och känna, andra dagen är det som att prata med en spegel. Men ja, det är väl inte så konstigt ändå. Men det du "bör" vara mot en annan är du mot mig, du är allt mot mig när vi ses. Det måste betyda något, eller?

I fredags tyckte jag att det var pinsamt. Pinsamt att dina vänner sa saker som de kanske inte borde ha sagt. Det kändes riktigt jobbigt att stå där och lyssna på massa bra saker om en själv och om "framtiden" när man vet att "nutiden" inte alls ser ut så, eller att det inte ens finns utrymme för någon "framtid". Idag ser jag det på ett annat sätt, idag uppskattar jag det. Det är väldigt smickrande att de tycker så om mig och att de uppmanar dig att göra saker med ditt liv, saker jag bara kan drömma om.

Samtidigt som jag inte vill ha det såhär vill jag det på samma gång. Det är riktigt jobbigt för mig, men troligtvis ännu svårare för dig. Det hoppas jag i alla fall att det är. Det är jag som lyssnar när allt inte är som det ska, det är jag som alltid kommer att ställa upp, det är jag som är beredd på att göra allt, det är jag som får din kärlek.

Nu har det blivit för mycket tankar och mög, så nu hoppar jag in i duschen.
Puss!


En extra helg

Är ledig på onsdag enligt schemat och imorgon ska vi gå igenom programmet jag kan, haha! Så jaaa det blir nog ledigt imorgon och träning och plugg istället. Härligt!

Ska glo klart på Navy CIS och prata lite i telefon.
Puss!

Webbtips

Har precis gjort min första hemsida från noll. Bloggen kan man väl int riktigt räkna som den första trots att det är rätt så klurigt. Haha!

Checka in den vetja!

http://www.student.hik.se/~tg22cb/webbtips.htm

You make me smile.

Kan inte sluta tänka på hur det hade kunnat bli eller till och med vara.
Det går inte.

You make my day.

En perfekt helg..

..nästan i alla fall.

Fredagen var helt perfekt, lördags eftermiddagen likaså, sen lördagskvällen kvällen med middag hemma hos farmor med Lasse och Solveig. Men sen var det bara segt, jag var fruktansvärt trött, haha! Men många roliga telefonsamtal fick mig att överleva, haha! Vid halv två åkte vi hem och då kröp jag ner i sängen och pratade lite till i telefon, sen ska jag tydligen ha pratat i telefon igen vid halv fyra. Inget minne alls.

Idag har jag slappat på gräsmattan med iPoden i öronen, mega nice! Hoppas att det blir fint väder i Kalmar nu fram till vår sista tenta, ett perfekt soltillfälle!

Nu ska jag packa ihop mig och sen vid åtta ta tåget till Kalmar. Denna helgen var för övrigt den sista helgen som jag bara är "på besök" i Skåne innan sommaren, wohooo!

Imorgon kommer Majsan och Mollsan hem, wiiiie!

Puss!

Grillfest

Igår var jag på grillfest hos Louise. Malin, Louise, Thom, Elin och Sofie var också där :) Sen kom också Martin och lite senare efter det kom också tre kompisar till honom. Trevligt trevligt :) Blev musik, mat, dricka och lite dricka :P

Vid tolv drog jag vidare till Tycho för att träffa killarna. Hittade dem på första försöket woho, haha! När allt stängde så "hängde" vi på torget ett litet tag, sen gick vi bort mot Fia och Martin och därefter blev det en tur till Kopparhögarna och sen hem till Fia och Martin igen där allt avslutades. Ett jävla flängande.

Att sova på soffan var inte så farligt som det brukar, det var istället riktigt mysigt :) Vaknade vid tio av att Martin hade letat sig ut från sovrummet för att ta en cigg. Sen när vi andra tre hade gått upp hade han dock gått och lagt sig igen. Sen kom Fias minihund Gucci hem. Vilken sötnos! Enligt M så var han "inte större än en morgontoffla" hahaha!

Fia, jag och Gucci gick till Hemköp och köpte bullar så när vi kom tillbaka blev det fukost :) En riktig mysig morgon :)

Om två timmar ska jag äta middag hos farmor. Ska bli kul att träffa henne, det var ett tag sedan nu.
Puss!

Soliga Skåne

Så underbart här är! Solen skiner och i trädgården står det tre avklädda killar och spelar fotboll. Okej det kanske inte är så underbart med tanke på att det är Marcus, Christian och Jesper, men det hade kunnat vara himmelriket. Hahaha! Jag sitter i alla fall iklädd shorts och linne och har åkt från Kalmar iklädd det där utan att frysa ett enda dugg. Underbart!

Ikväll blir det grillning och mys :)

Puss!

Dagen som gått

Skola idag. 9-12, men stannade kvar till kvart i två för en extra "lektion" med Björn :) Tack så hjärtligt! Mycket uppskattat.

Sen åkte jag hem med luren i örat, haha! Lite snack med Jennie, sedan var det dags för träning. Blev skidgrejen, ngn grej för ben och rumpa och lite styrketräning, sen solning och massage. Meeega nice!

Se har jag typ snackat i telefon hela kvällen känns det som, hade dock en paus när jag lagade pannkakor :) Det är trevligt som tusan med en massa telefonsamtal, haha! Pappa ringde för en liten stund sen, "har du suttit i telefon eller?". Oops haha, visst hade jag det :P

Nu ska jag glo klart på Sanningens Ögonblick, sen är det Dirty Sexy Money och packning som gäller.
Puss!

Träningskväll

Har precis kommit hem från gymmet. Det blev löpbandet, skidgrejen och lite maskiner. Så nu känner jag mig väldigt dukig, höhö! Om inte det skulle vara nog med träning som kommer trappspringandet senare ikväll ta kål på mig.

Ska fixa lite med tvätten nu, har tvättid om en timme, sen blir det duschen och mat. Ska nog plugga lite med, eller jag får se, haha.
Puss!

En typisk vårdag i Kalmar

Man vaknar antingen av sig själv eller av någon annan, haha, solen skiner och man är på toppenbra humör. Sen nu efter lunch, när man har fixat allt och är klar för att gå ut och njuta av vädret. Vad händer då? Jo, såklart blir det molnigt!

Tröttsamt eller vad?!

Nu står min korv stroganoff på spisen och jag snart klä på mig och dra ut en runda. Träning lite senare, blir yoga idag med :)

Puss!

Överföring

Satt halva dagen igår och höll på med bilderna på den stationära datan och nu håller jag på med musiken. Lika bra att få det klart så fort som möjligt :)

Hyffsat väder idag, lite sol och lite moln. Skåne är dock mycket bättre.

Puss!

Galenskap

Lade ner min prickiga valborgs-klänning i tvättkorgen för en liten stund sedan. Och upptäckte då att där är ett stort hål längst ner på baksidan av klänningen, lite undertill blir det eftersom den är rätt så "puffig". Ingen större skada eftersom det inte kommer att synas, men ändå jävligt störigt. Onsdagens äventyr var väl ett riktigt äventyr, hahaha!

Back in town

Kom tillbaka till Kalmar halv tolv igårkväll. Packade upp, tittade på tv och somnade sedan med mobilen i handen, haha! Vaknade sedan då och då av min huvudvärk. Får alltid det om jag går och lägger mig direkt efter en lång resa. Usch! Så jag skickade sms till Johan imorse och skrev att jag hoppade dagens lektion så att jag kunde vila lite och greja.

Så nu ska jag verkligen greja. Ska bränna ner bilder och musik på cd-skivor för att sedan lägga över det på den bärbara.

Ska handla lite mat idag också har jag tänkt. Har typ ingenting i kylen.

Puss!

Hemgång

Idag är det en månad kvar sen är det sommarlov, tjoho!

Åker tillbaka ikväll vid åtta. Kommer bli en jävla resa, först tåg från Lund till Emmaboda sen tågbuss (?!) därifrån till Kalmar central. Så är hemma runt halv tolv-tolv, om allt går som det ska det vill säga.

Ser verkligen framemot denna månaden, kommer säkerligen kännas jätte bra. Pga många olika anledningar :D

Utgång i fredes också, det blev Tycho för hela slanten. Träffade Tina, Nina, Alex, Lina, Sandra och Pettsson. Helt underbart! Sen gick vi hem till Jennie och sov, haha! På morgonen eller ja, förmiddagen lagade Jennie pannkakor. Sen blev det hyllmontering, gardin- och taveluppsättning.

Nu har jag packat allt klart. Ska nog lägga mig i solen sen i eftermiddag, mys!
Puss!

Back in business

Tänkte att ett litet blogginlägg skulle vara trevligt, haha!

Nu är valborgsfirandet överstökat, likaså Malins 20-årsdag. Det blev en väldigt trevlig Valborg. Åkte in till stan vid 12, ner i stan och fixade lite saker där, tillbaka till Jennie för att greja. Sen när vi var klara kallade duschen och drickan, haha! Vid tjugo i elva tog vi bussen ner till stan (Baggens). Mycket folk! Träffade Sandro och favorit-Kajsa. Sen var Anton också där, haha! Jennie slängde i princip in mig i Anton, haha! Tror han blev en aning chockad.

Sen efter Baggens drog vi vidare till Strand. Där var ännu mer folk, haha! Var där väl inte sådär jätte länge utan sen gick jag ut i regnet igen. Sen kom jag tillbaka nerblötad och allmänt frösen, haha! Jennie och jag tog sen taxi hem till Häljarp.

Igår var det då dags för montering av möbler hos Jennie. Kära nån säger jag bara. Höll på med en byrå från tolv till kvart över två, haha! Sen var det pizza-time! Muuums! Därefter tog vi köksbordet och stolarna och då var det klart, tjoho!

Nu ska jag fixa mig och åka och shoppa.
Puss!

RSS 2.0