Löve is in the air!

Efter att jag (och Jakob) kört Jennie till Knutan så visade jag honom Landskrona idag. Visade de små, men ack så viktiga sakerna såsom Louise butik, Cement, centrum i allmänhet och vägen hem till huset i Häljarp.

Nu väntar jag på att han ska komma hit igen så att vi ska laga mat, crêpes med köttfärs. Ruskigt längesen jag åt det!

Puss mina vänner! Det händer grejer nu.

Svävar på små rosa moln!



Vet inte när jag mådde såhär bra och var såhär lycklig senast.

Hjärnan och hjärtat ler i takt med själen!

J - Du är bara bäst!


Vill-ha-begär

    
Alles är från Lindex


Dag 22 – Det här upprör mig

Det finns ju egentligen jätte mycket som upprör mig. Konflikterna i arabvärlden, barnfattigdom, naturkatastoferna i Oceanien osv.

Men på ett närmre håll så upprör falskhet mig. Eller respektlösthet för olika saker, kanske ett långt kast mellan pengar och vänskap, men ni förstår vad jag menar, haha.

Sen ja, jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva så det får vara bra såhär :)


Dag 21 – Mina dåliga sidor

Har kommit av mig lite när det gäller det här med 30 dagar... Bara 9 kvar så får väl sätta fart :)

Några av mina dåliga sidor är att jag kan vara envis. Jävligt envis.

Ett tag var jag också ganska pessimistisk men det har ändrats och jag har blivit lite mer optimistiskt :)

Sen en annan dålig sida är kanske att jag lätt skjuter upp saker som jag måste göra, som t.ex. skolsaker som måste fixas i och med deadlines och så där. Men det går ganska mycket i perioder, i höstas var jag jätte duktig på att hålla deadlines, nu är det kaos.

Får väl se till att bättra mig helt enkelt!

Attans bananer!

Eller kiwisar som Maja brukar säga! Måste sätta fart med mitt pluggande, ligger typ två veckor efter så det blir till att sätta in en stöt och komma i fatt. Ska i alla fall börja på en uppgift idag. Har två böcker jag måste läsa igenom tills på söndag och skriva 2-3 sidor om Göran Hägglunds klädval på KD:s pressbild, haha! Det ska jag nog klara.

Har bokat klipp- och slingtid idag också. På onsdag kvart i elva blir jag sommarfin igen :)

Måste ju dela med mig av min helg för den har varit helt underbar. Har tillbringat nästan varje vaken (och sovandes) timme i Eslöv. Har tittat på min livs första handbollsmatch, fått en sightseeing i stan, gått en lååång promenad i solen, solat på balkongen, blivit bjuden på god mat och bara myst en massa :) Och gud vad jag gillar det!

Skriver mer ikväll. Nu blir're plögg!




Sommar & sol!



Vill ha sommar och sol, kunna ligga i gräset och pussas, dock på en filt.


Hur söt är inte denna?



Och jag gillar inte ens såna odjur...


Vårskor

Ja nu börjar man ju se ljuset i tunneln. Snart är det mars och då kan jag verkligen hoppas att det kommer att ges mer sol.

Sjukt sugen på att införskaffa ett par sådana här skor (dessa är från Scorett)  när det blir bättre väder. Får väl se hur det blir med det.


Det är det lilla som gör det

Det är de små sms:en, pussarna jag får på håret eller i pannan eller den där lilla repliken som får mig att bli alldeles varm inom mig. För det är då jag känner mig uppskattad och att han verkligen bryr sig om just mig.

Sitter och väntar på ett jädrans paket, sen ska jag hinna iväg till Höör för den sista uppdateringen. Sen ska jag bli uppvaktad hela kvällen, haha! Nej inte riktigt, men får lagad middag och det är ju verkligen inte helt fel. Fy attans vad bra jag har det just nu :)


Valentine's Day!

Tror inte att någon av er missade att det var alla hjärtans dag igår. Jag missade det verkligen inte, jobbade i en butik på Eurostop igår och har nog aldrig sett så mycket män handla kvinnliga underkläder, hahah!

Måste dela med mig om världens chock som jag fick igår. Har aldrig någonsin "firat" alla hjärtans dag och skulle inte direkt göra det i år heller, lite firande skulle det istället bli idag. Men då får jag ett blomsterbud med en jätte fin bukett! Kan ni tro att jag tappade hakan?

Fick en chokladkartong av mamma med, skar mig i fingret igår när jag jobbade så skickade ett sms om att jag var skadad och förtjänade en present, hahah!


 

Cplycklig!


Dag 20 - Mina förebilder

Min mamma är min stora förebild. Hon är bäst helt enkelt! Sen kommer mormor och farmor på delad andra plats. De är båda två starka och fantastiska kvinnor som alltid har 100 bollar i luften samtidigt. Mormor kan dock vara lite för envis ibland, men det är väl därifrån min envisna sida kommer, haha!

Puss på er!


Cplycklig!

Hade en underbar kväll igår. Lagade taco, snackade en massa och tittade på "I rymden finns inga känslor". Som tur var fick den godkänt, haha!

Tyckte filmen var en riktig höjdare! Var tvungen att göra en variant på cplycklig-cirkeln, tror att det fanns fler stadium i filmen, men det blev rätt bra ändå. Tänk att den egentligen fungerar så, för inte så längesen så befann jag mig på ledsen-stadiet, idag är jag nog uppe i gladare-stadiet med småsteg över på cplycklig!


Hello busylife!

Oj va längesen det var jag uppdaterade min blogg! Livet går i 190 för tillfället och jag älskar det, det är dock värre när man kommer hem och ser högen med 9 st böcker och kommer på att man har en hemtenta som ska in om 2½ vecka..

Men jag ska inte klaga, har till och med fått fler dagar och idag fick jag dessutom riktigt bra feedback av butikschefen. Och bara för att skryta lite så tänker jag skriva ut vad jag fick höra. Hon kallade mig för proffsig, det ni! Hon trodde att jag hade jobbat som det här länge, jo men jag tackar det är min tredje butik, höhö!

Imorgon blir det återigen Helsingborg, så jag får liiiiite sovmorgon :)

Tjing!

Hjälp vad jag måste ändra mina vanor!

Efter en dag där jag suttit på huk, hoppat upp och ner, stått upp och burit massa saker så har jag träningsvärk i benen. Mina stackars benmuskler som för tillfället befinner sig i ide tycker inte alls om detta.. Men ja, då var saken i alla fall klar - efter nästa vecka ska jag börja träna igen.


Köpstopp!

Godmorgon februari!

Vilken månad jag har framför mig, haha! Ska göra något som jag aldrig tidigare har gjort - jag har infört ett köpstopp för den här månaden. Men i och med att jag ska jobba så har jag dragit gränsen vid 100 kr/dag, det blir till lunch och någon dricka.

Får jag se till att lära mig att bara använda pengar jag har.. Räknade nämligen lite kvitton igår och herrejösses vad ångest det gav mig.

Alltså max 100 kr per dag i 28 dagar. Så snälla uppmuntra mig nu och hjälp mig hålla det, haha!


Dag 19 – Detta ångrar jag

Min filosofi är egentligen att man inte ska ångra något man gjort eller sagt. För allt bär med sig olika erfarenheter som man har nytta av senare i livet.

I somras ångrade jag mig lite att jag inte stannat kvar i Kalmar och läst klart på programmet där för då hade jag varit klar nu. Men sen blev jag lite klok igen och sa till mig själv att jag är lyckligare och mycket klokare nu än vad jag varit om jag stannat kvar, så varför ångra det då?

Sen kan jag väl ångra lite saker som jag inte tänker skriva här, saker som rör mitt "kärleksliv". Hur svag kan man egentligen vara för en annan människa? Väldigt svag och det är väl det jag kan känna att jag ångrar lite idag. Att jag inte satte ner foten och vände ryggen till när det var dags. Men som sagt, det har lärt mig otroligt mycket som jag bär med mig idag. Och man får faktiskt lov att en gång varit ung och dum...


RSS 2.0