Dålig bloggning på mig..

Skriver som Louise "Jag orkar inte blogga just nu... dels för att jag har semester" faaaast jag ändrar det till "dels för att jag jobbar" istället, haha! Har inte fått inloggningsuppgifter till datorn på jobb än så tills dess får ni nöja er med detta. Återkommer möjligtvis under kvällen och lägger upp lite bilder och annat kul, mest för att man ska, haha!

Trettiotre dagar!

Oh yes! 33 dagar kvar till Rhodos. Fem veckor. Började jobba idag och matematiken blir därför a piece of cake. Slutar jobba den 23 juli och åker den 25.

Riktigt kul att komma tillbaka på jobb faktiskt. Imorgon blir det en runda ner i hamnen för att sätta upp lite skyltar. Efter jobb blir det massa handling inför midsommar.

Ska glo klart CSI nu. (Vilka korta meningar det blev i detta inlägget, haha!)

Bröllopsyra!

Om cirka en timme ska jag bege mig in till Hanna där vi ska sitta framför tv:n och titta på bröllopet. Har laddat upp med operatårta och banankaka. Ska drömma oss bort och titta på alla vackra klänningar, frisyrer och prinsar (och prinsessor med kanske, haha).

Efter bröllopet drar jag vidare på grillfest hos Louise.

Känner på mig att detta kommer bli en kalasbra dag!



Tycker den här bilden är så härlig, inte bara för att man ser kronprinsessans underbara klänning, utan alla känns så avslappnade och så skrattar de så härligt! Lite sådär lagom skämtsamt på röda mattan!

Magsjuka!

Var helt kass i kroppen igår. Orkade inte göa någonting. Magen blev helkass när jag var hos Jennie i måndags, sen vaknade jag under natten och fick göra lite otrevligheter hukad över toastolen.. Detta fortsatte även under gårdagen och med det resultatet har jag sovit i ca 10 timmar i natt.

Mår bättre idag, men vi får se hur länge det håller i sig. Det är i alla fall fint väder och det hjälper ju till lite :)


Älskade lillebror!

Idag tar min älskade stora lillebror studenten! Känns helt sjukt om jag ska vara riktigt ärlig, han blir ju vuxen på ett annat sätt än vad han varit innan..

För tre år var man själv där och det är ju faktiskt en hel del som man utvecklats på de tre åren som har gått, så att min Marcus är där nu får mig att bli liiiite känslosam, haha!

 



Stolt över dig Marcus!Love you!


Eventpersonal

Camilla ringde mig för en liten stund sedan och frågade om jag ville vara eventpersonal på ett event på söndag i Malmö. Sen började hon förklara mer, kan ju säga att jag inte ens tvekade.

Det som händer på söndag är nämligen att Kiss spelar på Malmö stadion och jag ska dela ut Sweden rock magazine till publiken. Hur ballt är inte det? Blev sjukt glad, haha! De ville ha en trevlig och härlig person som jobbar för deras kund och då tänkte hon på mig, jo men jag tackar för det! Lite hårdrocksmusik är väl inte fel, eller?

Nu måste jag lära mig lite mer om Kiss och vad det är för låtar som jag gillar ifall någon skulle fråga, hahah!

Traderafeber!

Läser Louise blogg och hon har också fått Traderafeber! Har suttit klistrad de senaste, ja kanske två-tre veckorna i väntan på rätt bud och produkter. Tänkte dela med mig av några av mina fynd:




Jag ska egentligen inte, men..

Blir tokig! Ska inte bry mig egentligen, det är inte värt det, men ändå så flyger tankarna iväg och vips så sitter man där igen med rövtankarna!

Det är inte värt det!

Nu ska jag göra något som får tankarna att arbeta med något vettigt.

Solen älskar mig, jag älskar solen!

Jag drar mig till solen när det tittar fram. Skrev tenta igår mellan 8 och 12, gick därför upp vid sex och då sken solen uppe, skevade persiennen och bara låg och njöt av solen (sex på morgonen....). När jag skrivit klart tentan gjorde jag först lite ärenden i Lund, sen körde jag hem och däckade på uteplatsen. Helt jävla underbart! På kvällen körde jag in till Hanna och sen stack vi vidare till Strand och hunghägnet som är där. Maya såg så himla lycklig ut när hon sprang runt där.

Känner att sommaren har kommit så tänkte bjuda på lite härliga bilder från igår.

  

 

  

Look-alike


En rolig sten med mossa på?



En sköldpadda?


Sommarlov!

Snart i alla fall, har en lite uppgift kvar att göra. Deadlinen blev flyttad till söndag istället så idag har jag ägnat mig åt solen.

Känner mig helt trött idag och jag har inte gjort något vettigt alls, varit ute och gått en halv timme. Men det blir man väl inte trött av? Hade kunnat somna på stört, men ska i alla fall ta mig igenom Criminal Minds sen är det sovedags. Ska nämligen upp ganska tidigt imorgon, ska först till jobb och möta upp Alex sen ska vi hämta Mia i Lund, sen bär det av mot Österlen för lite marknadsföring av verksamheten och som grädde på moset - en god lunch! Hoppas på strålande väder imorgon med!




RSS 2.0