Hårfärgning!

Nu är jag mörk igen!

För mörk, haha, men det ljusnar nog så småningom :)





Taaaada!




Inspiration!



Jag vill ha det såhär!

Stringhylla, Kay Bojesen Apa, ryska dockor och Kobratelefon.

(Tack Jennie för bilden, haha)


Jag säger det igen..

ICAs nya reklam med EMD är klockren! Den får mig och le från öra till öra :)

Den ger lite ljus i mörkret i alla fall.

Nu ska jag ta mig en Ipren och bädda ner mig, puss!

Chokladglass som inget smakar

Sitter och äter glass just nu, igårkväll var det en av världens godaste glassar, idag känner jag inte ens smaken. Det är kallt och skönt i halsen, men inte mer. Fan va räligt det är, haha!

Miss Förkylning

Har fått ännu en förkylning! Fan, förra hösten var jag inte alls förkyld, nu har jag haft två förkylningar på mindre än tre veckor. Det tar kål på mig! Huvude väger 20 kilo och när jag böjer mig ner känns det som om hela hjärnan ska sippra ut genom näsan, haha!

Nu ska jag sätta mig tillrätta, titta klart på Grey's och äta chokladglass.

Förresten, har köpt mig en gungstol idag med, haha, väldigt oväntat, men någon annan hade kanske hunnit före och då hade jag blivit väldigt frustrerad. Tänkte att stolen ska bli mitt julprojekt, nördvarning jag vet...


Färga håret eller ej?

Är grymt sugen på att färga håret. Antingen har en ljusare jämnade blond färg eller färga det lite chokladbrunt. Det var längesedan som jag var brunhårig så det lutar nog ditåt, dock vill jag inte vara megamörk utan bara sådär lagom brunhårig.

 




1                                                                         2

3                                                                              4

5

Vilken tycker ni?


Hysteriskt roligt!



Säger bara en sak - all kärlek åt Ica-reklamerna!


Full rulle!

Har haft en fullspäckad helg i Göteborg och så kommer man hem till Skåne och har två uppgifter på en hel dag. Känns lite konstigt. Skriver mer om mina uppgifter längre fram.

Ska ta och packa ihop mig och så nu, får dock ha bilen på väg upp till Halmstad imorgon så det ska bli riktigt skönt :) Ska utnyttja det hela veckan, haha!


Nattliga bekymmer!

Har sovit riktigt, riktigt uselt i natt. Har haft huvudvärk och mensvärk om vart annat, så med facit i hand är det nog bra att jag tog en ipren och hoppade ner i sängen igen klockan sju imorse och sov bort det värsta. Nu känner jag mig bara lite sleten, men det fixar vi snart med lite grötfrukost, apelsin och te.

Idag bär det av mot Göteborg med Jennsan. Gud vad jag har längtat efter detta. Det ska bli lite shopping, julklappsshopping och julklappsspaning. Ska och till Liseberg för Jul på Liseberg.


Har inte direkt orkat skriva något den sista tiden, så tänkte fylla ut lite. I fredags var vi ute och åt och tittade på 2012 - se den! Riktigt bra, sjukt häftiga och starka effekter! Hoppade till ett x antal gånger i biostolen, haha! I lördags jobbade jag först nere i Lund med att dela ut flyers, sen var jag på kalas hos farmor som fyllde år i tisdag! Grattis älskade du! Jobbet tog slut på hela kroppen och hela mitt sinne, mådde riktigt dåligt, hah! Hade hemska skoskav på lilltårna och var slut i ryggen och huvudet. Söndagen fick bli vilodag a la bibeln. Låg i soffan, åt chocklad och tittade på Coco Chanel filmen, mysigt som tusan. Snodde dessutom till mig Marcus täcke, haha!

Nu har ni fått lite uppdatering och koll på läget. Puss på er!

Färdigpackad, nästan

Nu är jag nästan helt färdigpackad till Göteborgshelgen. Ska bara fixa med smink o sånt imorgon.

Tänkte bara skriva några rader, mest för Jennies skull, haha! Har så himla mycket i skolan för tillfället. Kan inte direkt sitta i helgen och plugga så tänkte skriva några rader nu medan jag tittar på Criminal Minds.

Skriver kanske lite imorgon innan tåget, puss!

No fantasy

Orkar verkligen inte blogga, så sorry Jennie :P Kanske imorgon.


Snabbloggning!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig lite tjusig inför kvällen. Har glömt o skriva att jag ska jobba imorgon, helt otroligt! 11-16 nere i Lund, kommer dock gårunt med en board på ryggen och dela ut flyers. Vad gör man inte för pengar?!

Kom hem från stan för ca 20 min sedan. Åt lunch på kinarestaurangen med Hannis, det var min födelsedagspresent, helt underbart! :) Det blev lite butikskik och så sen bar det av till bibblan. Fredagen den 13 har blivit en bra dag, han skrev av alla mina skulder. Kan det bero på min charm?! Eller?

Nej, duschen kallar!

Fredagen den 13e

Förr var jag väldigt mycket emot den här dagen, allt gick bokstavligt talat emot mig. Så idag hoppas jag verkligen på att det ska ha ändrats, har nämligen massa planer för dagen trots allt. Ska ta bussen in till Landskrona om ca en halv timme och luncha med Hannis, sen ska jag till bibblan och fixa lite där. Hem duscha och fixa till mig, sen blir jag nog hämtad skulle jag tro, sen så blir det Jensens i Malmö och sen bio. En riktigt dejt kan man väl säga, eller ja, en offentlig riktig dejt haha!

Så håll tummarna för att allt detta kommer att ske :P


Göteborgsweekend

Nästa fredag sätter jag mig på tåget och åker till Göteborg tillsammans med Jennie. Det ska bli riktigt kul och skönt! Ska bo på Hotell Opera och bara njuta hela helgen. Försöka köpa lite julklappar och annat roligt :)

Hittade massa nya bilder på kläder från Zara så det blir nog nån vända inom där! 

  


Novembertråk!

Sitter här i min källaren och har det riktigt, riktigt tråkigt! Det ska bli så himla skönt och kul att komma hem igen och ha något att göra varenda dag.

Har på tvn och tittar på Oprah. Tyra Banks är där och talar om kvinnomisshandel, jävligt intressanta saker tas upp. Ska fortsätta titta på det nu och sen ta tag i mig själv.

Puss!

Valpkärlek!

Jag tänker på denna varelsen varenda dag och 
är nog bannemej lite småkär faktiskt, haha!



Malins Isac fick mig att vilja ha en egen liten cockerpoovalp!

Visst är han helt underbart söt?


Bojkotta Lindex?

Som ni säkert vet har Lidex lanserat en lite lyxigare kollektion som bara finns i storlekarna S och M. Visst det är 36/38 och 40/42 men för fan! Jag förstår inte detta! Det är så himla mycket skriverier i media om skönhetsideal, vikt och tjohejsan och att modeller inte får ha ett BMI på under 18 osv osv. Då passar Lindex på att göra en kollektion för ett begränsat antal kvinnor! Såg nyss klippet på Aftonbladet där Angela Monroe, ni vet hos från Robinson, provar kollektionen. Den passar inte henne. Hon är 180 cm lång och väger 80 kilo, vältränad och fit. Slår vad om att jag, som har breda höfter, fylliga bröst och är 176 cm lång inte heller hade kunnat få på mig kläderna hur gärna jag än hade velat. Och inte fan vill jag gå på avdelningen för lite "kurviga och större kvinnor" som Lindex informerar om nu mitt i stormen, bara för att jag har lite bröst och en rumpa! Nån måtta får det vara!

Nä, fy Lindex det här var fantamej ett bakslag, ni hade till fixat till er och imponerade med Emma Wiklunds Rosa Bandet kollektion, men det här får mig att bli riktigt arg och ledsen! Trodde att vi hade kommit längre i samhället och att vi inte behöver vara trådsmala modeller.


Konstnärer på Barsebäck?


Fick två teckningar tilldelat mig i somras.

Den längst till vänster och den som är i mitten av de tre till höger, haha!

På den till vänster står det också "tack till den snälla tanten i receptionen" hm.


Oprah och svullen halsen!

Vaknade med svullen hals idag med, slog på tvn och till min förvåning var det Oprah på trean. TV3 måste ha gjort någon ändring i tvschemat, till min fördel :P

Sökte en lägenhet igår med, en etta på 41 kvm, med en ganska bra hyra. Så håll nu alla era tummar för att den ska bli min, haha! Ska snart ringa mamma och skvallra om det tänkte jag!

Idag blir det lite pluggning, känner mig i lite bättre form i huvudet idag så kan nog orka plugga lite grann.




Sängliggande!

Har legat i sängen hela dagen idag, halsen kliar och känns svullen. Har feber och känner mig lite yr. Och nej det är inte svininfluensan, man kan vara sjuk ändå. Det vet ni va?

Gick och handlade, sen kände jag mig yr och kallsvettig och fick lägga mig igen, orkar inte vara sjuk. Som Jennie ksrev på FB innan "du åkte upp för att gå i skolan" ja exakt, så kommer man hit och insjuknar..

Ska bädda ner mig på riktigt nu, har lite ont i magen igen. Säkert av världens godaste glass, synden straffar sig själv.

Chili con carne

Har nu lagat massa chili con carne och mat till imorgon, så sitter nu och tittar på Plastikkirurgerna på TV4+. Tur man inte gjorde det samtidigt, hahaha!  

Ska snart ta och packa lite kläder och så till helgen, känner mig långt före i schemat trots att klockan är halv nio. Börjar skolan klockan ett imorgon så kan ta det lite lugnt på förmiddagen och lunchen är ju redan lagad :P

PUSS!

Måndagen den andra november

Idag börjar den nya kursen, organisation. Den börjar om exakt 20 minuter, så jag ska strax bege mig till skolan. Går enda till klockan 12...... Sen blir det handling på Maxi, ska ju stanna hela veckan så behöver ju lite mat, haha!
Ikväll blir det premiär av Ullared, jag ska sitta klistrad! Måste se alla galna människor som finns där! En skånsk kvinna handlar tydligen för 50 000 kr (!!!!!) och lagrar upp för hela året!

Nu ska jag gå på toa och sen blir det skolan! Skriver mer sen, puss!

Dålig bloggning!

Har inte bloggat på hur länge som helst känns det som, men å andra sidan har jag knappt suttit vid datorn sen jag kom hem i onsdags. Tog tågte direkt till Landskrona och sen bussen till Louise, sen blev det "Landskronas enda Spotify-DJ" på Inferno, taxiHäljarp hämtade och det var underbart att få krypa ner i sin säng igen. Torsdagen bestod av biobesök av filmen This is it som jag verkligen tycker att folk ska se, oavsett alla diskussionerna kring om det är Michael som sjunger och uppträder eller ej. Den kändes på något vis verklig.

Fredagen bestod av en shoppingtur på Väla med mamma. Skulle leta efter en klänning till henne, vilket jag också lyckades med, haha! Sen blev det hem till Maja och Freddie för att umgås med Maja och Malin. Igår blev det först umgåsande med hemlige Arne som min mamma sa och sen till Jennie för matlagning, därefter tillfixning och lite hundmys hos Malin och Daniel. Blev helt kär i Malins hund Isak. Han ser precis ut som ett sådant gosedjur med bönor, haha! En sån vill jag ha!

Idag blir det först Nova med pojkarna, sen kommer farmor hit och äter middag och därefter blir det tåget till Halmstad, börjar ny kurs imorgonbitti. Full rulle idag med alltså!

RSS 2.0