Vilken helg!

Fredagen började med Helsingör, sen blev det hem, sova lite sen var det dags för fest. Stack in till Kajsa, Drack vin och snackade skit :) Hur trevligt som helst, sen kom Sandro hem och sen Anton med. Vid elva drog vi ner i stan och när det stängde var det Tages. En kanon kväll! Mycket dans, mycket skratt och mycket underbart! Efter Tages blev det hem till Lotta för att sova. Fick värsta frukosten sen när vi alla hade vaknat, man tackar :P

Stack till ÖB med Brodden sen när han hämtat mig :) Sen stack jag hem o solade. VId sex var jag inne hos Hanna, haha! Det var texmexskiva och 20-årsfest i ett :) 13 tjejer kan ju inte vara annat än trevligt och högljutt, haha! Vid tjugo i tolv drog vi ner till stan. Träffade nästan hela Drömelvan där, haha!

Idag drog jag, Brodden och Grahl till IKEA. Efter en rundtur där så åkte vi hem till Brodden och skruvade ner hans bokhylla. Jag stack hem och åt och kom sen dit igen och började måla - grå färg blev det. Så nu är mer än halva rummet målat :) Kommer bli klart nästa vecka om jag får bestämma, haha!

Nej nu ska jag försöka få bort nervositeten och gå o lägga mig.
Börjar skolan imorgon kl 8, tjoho!

Helsingör

Kom nyss hem från Helsingör. Åkte med tåget 9.10 imorse med mamma och Mia. Det blev inte så mycket handlat, bara ett par stickade leggings :) Men det var mycket trevligt ändå :P Mamma köpte rosor och Mia handlade både skor och kläder.

Nu ska jag vila lite och se vad det finns för planer för kvällen.
puss!

Färghandling

Brodden lämnade nyss mig efter en runda i stan. Det blev väggfärg, takfärg och en lite provburk med färg i till fondväggen. Sen blev det en garderob på Jysk :) Nu är det igång, haha!

Brist på annat

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv sms:et.
4. Gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Haha ljug inte. Pusss

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej. Flydde du fältet ikväll? Hehe kram

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Varför ljuger du? haha

Vilket sms blev du mest berörd av?
Haha jo med min unge:P okej haha kul. Jag jobbar bara. Pussar

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Ah hade vatt mysigt ;) hoppas du är full och brun nu. Pussas

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha, vet man aldrig :) höhö. Go crazy söte. 


Fika och shopping

Kom hem från stan för en liten stund sen. Har varit och fikat med Sofie :) Det blev en räkmacka på Maddes. Sen stack jag bort till Louise för att planera lite.

På vägen hem bestämdes det att det blir Center Syd idag - igen, haha! Dock med Marcus idag bara :P Ska också hjälpa Brodden med färg och en garderob inne i stan när han kommit från jobb :)

Full rulle!

Puss!

Center Syd

Körde till Center Syd med mamma i förmiddes. Köpte mina jeans, ett par mörkblå i smal modell från Levi's. Sen blev det en blå smalrandig kortärmad blus från Gina Tricot och en svartvit randig topp. Sen blev det också lite smink :) Oerhört nöjd! Tack mammi!

Nu ska jag städa lite. Puss!

Trogen supporter?

Ja, man är väl det :P Haha! Jag och Fjun fick dela på första platsen, men vad gör det, lika glad är jag för det, haha :)

Årets mest trogna supporter:
Oavgjort mellan Robins flickvän och Tess

Läs om Drömelvans år i Division 5.

Småshopping

Som jag skrev innan så har det varit Lund idag. Lämnade först Marcus på skolan sen körde vi till tåget. I Lund blev det en runda upp till skolan, sen till gymmet och sen blev det shopping. Det blev ett vitt ribbat linne och en stickad blå tröja från JC. Hittade också ett par mörkblå jeans, men överallt var just min storlek slut. Provade storleken större men de är lite lösa.

Kom nyss hem från stan. Har kikat på Drömelvans sista match för säsongen. Det var också deras sista match i division fem. De vann med 6-1 och gick alltså upp en serie. Sjukt kul! :) Grattis killar!

Nu ska jag glo tv. Puss!

Lund

Snart ska jag o mamma dra till Lund. Det ska bli lite skolletning, gymspaning, shopping och fika :)

Maja, ring när du vaknat, haha!

Nyckeln till frihet

Grahl och Brodden var precis här för att titta på film. Jag fick den stora äran att välja film, så jag valde Nyckeln till frihet, med Tim Robbins och Morgan Freeman. Valde den mest för att det stod "7 Oscarsnomineringar" på framsidan, haha! Men tur var det, för fy fan va bra den var. Är fortfarande helt chockad över det, haha! De flesta filmer brukar jag kunna förutse och kunna säga exakt vad som ska hända, men det gick verkligen inte med denna. Eller jo, smådetaljer som var uppenbara.

Helt klart fem stjärnor av fem möjliga.

Inredning

Har lekt med Brodden hela dagen, har kollat i olika tidningar, nätet och färger :) Nu har vi kommit fram till något som kommer att bli sjukt bra!
Hoppas vi i alla fall, haha!

Nu ska vi och handla godis, puss!

:)

Hahaha!

Malmöfestivalen

Igår stack vi alltså till Malmö. Jag drog till Grahl vid sju, med mig hade jag en liten matsäck, haha! Ett äpple och en brödbit, det var min kvällsmat :P Värsta dieten, hahah! Vid åtta tog vi tåget, blev dock stående i Gunnesbo för det var någon brand på Lund station, men det gick ganska fort och vi var på väg igen.

Väl framme i Malmö så strängdes vi med hundratals fjortisar. Både jag och Linus konstraterade att vi var "för gamla för detta" haha! Vi tog oss till Stortorget och sen vidare till GA för att hitta ngt att äta - det fick bli Fish n' Chips. Eller Chip n' Chpis som jag råkade säga, haha! Jag och Theuer hade vissa "ångestattacker" precis innan vi skulle beställa, mer behövs inte sägas :P

Efter maten drog vi till Stortorget igen - dags för Slagsmålsklubben. Fy fan va kul det var! SOm sagt, jag kan fortfarande inte bestämma mig för vem som var fulast..

Sen drog vi runt i Malmö en timme sen blev det tåget hem igen, ingen höjdare direkt :P

Nu ska jag duscha eller ngt, Puss!

Nyklippt!

Här sitter jag med en helt ny frisyr :P

Ni hittar mig i Malmö ikväll, nu bär det va till Grahl.

Puss!

Fredag, tjalala!

Idag är det fredag igen, snart börjar skolan igen. Marcus började idag (mohaha)

Ska strax fixa lite med tvätten, sen dammsuga och därefter ska jag till Center Syd med Brodden. Efter det kör han mig till stan, släpper av mig på Touch för att jag ska klippa mig, tjoho!

Pappa ska ha jobbet på kräftskiva här idag, så det blir att hålla sig borta, haha! Tur att jag ska till Linus :) Sen blir det Malmöfestivalen!

Puss!

En helt vanlig torsdag

Vaknade vid halv nio och gick upp och läste tidningen och åt frukost. Satte mig sen på datan där nere och tänkte inte så mycket på klockan. Vid tio ringde det på mobilen, antingen är det M eller så ja just det - Högskolan i Kalmar. Skulle ha ett "diciplinmöte" via telefonen kl 10.

Har haft ett diciplinärende denna sommaren som har handlat om ifall att jag och resterande gruppmedlemmar hade fuskat på en slutuppgift. Efter tio minuter i telefonen och sedan några timmar beslut för beslutfattarna kom de fram till att jag inte är skyldig till fusk. Maha! Jag visste det redan från början. Nu skiter jag i den skolan och ser framemot att börja i Lund den 1 sep.

Nu ligger jag i sängen och kollar på Pussycat Dolls, ska klicka mig vidare till lite modesidor, haha!

Puss!

Hemma igen

Ja då var man hemma i kyliga Sverige igen. Har haft ca 35 grader varmt varenda dag och strålande sol.

God mat, god dricka och gott sällskap, haha! 

   
  

So long suckers!

Snart lämnar vi Sverige för Bulgarien. Om två timmar ska jag stå i duschen är det planerat, herregud!

Har sagt hejdå till Malin idag med, usch och fy! Kommer kanske inte träffa henne på ett helt år så det var ett tårfyllt farväl.. Kommer sakna dig <3

Nej god natt mina små vänner! Ses och hörs nästa vecka.

Puuuuuuss!

Färdigpackad!

Snart är jag färdigpackad och helt redo för Sunny Beach. Har bara småsaker kvar, tex. som att leta fram passet, sy fast en knapp på en klänning, packa ner klänningen och ett linne, sen så :) iPoden ska också tankas med massa ny musik!

Nu ska jag glo vidare på tvn.

Puss!


Woho, snart bara 24 timmar!

Filmkväll

Igår kom Grahl, Necha, Theuer, Brodden och Fredriksson hit för att titta på film och kränga, haha! Det blev The Number 23 och The Game. Båda filmerna fick en att bli en aning galen, haha!

Skulle köra Fredriksson till tåget vid halv två, men tror ni att tåget kom? Nej! Så jag körde honom hela vägen hem till Glumslöv :)

Nu har jag snart strykit alla kläder jag ska ha med mig till Sunny. Och jag säger bara en sak - fy fan va jag hatar att stryka.

Nej nu ska jag packa ner mina kläder försiktigt, haha!

Puss!

Ja tack!

   

Ja tack!

Kortare blondare hår och marinblå kappa till hösten.

Utekväll

Igår var det kalas för Ricce, åt gott och drack gott. Efter någon timme drog jag, Martin och hans farbror ner till stan. Där va inte så mycket folk ute när vi kom dit, men sen vid tolv kom det desto mer. Träffade Kajsa, Sandro, Anton och Filip.

Fick skjuts hem med Brodden - tack! :P

Ikväll blir det lite film och så med några kära vänner :)
(Ni andra som jag sagt till men inte svarat får givetvis fortfarande komma).

Nu ska jag shoppa solkräm.
Puss!

5 dagar kvar!

Om fem dagar är vi nere i Bulgarien och Sunny Beach!

Åh vad jag längtar!


Uppdatering

Kanske dags för en uppdatering? Här kommer lite från veckan.

I lördes var jag helt slut, så för att orka festa på kvällen sov jag ett litet tag på dagen. Sen drog jag in till Ingrid (Majas mamma) där Maja och Fredrik befann sig. Jag kom dit mitt i maten så jag satte mig och höll dem sällskap. Fick supergod jordgubbslikör och tårta. Efter det tog vi bussen till Jennies place. Då drog förfesten igång på riktigt, haha! Alla var så himla snåla och straffade mig med klunkar..

Efter en stund drog vi ner till hamnfesten i Borstahusen. SKit kul var där! Dansade och drack, haha! Träffade inte så många man kände, men det var sjukt kul trots allt. Hamnade till slut hemma hos Ingrid igen för att sova på soffan.

Söndagen blev lugn, det vill jag lova, haha! Tittade på North Country på trean klockan nio. Fy fan vilken film, längesen jag blev så arg, frusterad och ledsen utav en film. Den var skit bra!

På måndagsmorgonen befann jag mig i en bil på väg till Ullared och Ge-Kås. Så tidigt som jag var uppe den morgonen har jag inte varit uppe på hela sommaren. Jag gick och lade mig kvart i sex i lördes, men i måndes stod jag i duschen då, haha! Jag, Jennie, Maja och Malin hade hyrt en bil på Statoil för att köra uppåt landet. Malin började att köra, sen vid Ängelholm tog jag över och körde sedan resten av resan :)

Herregud va stort Ge-Kås är! Köpte inte alls mycket kläder, bara ett par leggings, ett par shorts och en kavaj.Sen blev det ju desto mer med småprylarna, köpte massa till håret och till naglarna :) Hela dagen var skit rolig trots stormen och regnet :) Tack <3

Igårkväll bar det av till Landskrona för att glo på fotboll, tur att regnet höll sig borta :P Efter det stack jag hem till farmor och pratade lite :)

Nu pallar jag inte mer, haha!
Puss!


Just dance!

I've had a little bit too much
All of the people start to rush.
Start to rush babe.
How does he twist the dance?
Can't find my drink or man.
Where are my keys, I lost my phone.
What's go-ing out on the floor?
I love this record baby, but I can't see straight anymore.
Keep it cool what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright.


Bäst just nu!

Sömn?

Vad är sömn för något? Jo, det är sånt som jag inte fått så mycket av i natt.

Åkte in till stan igår för att träffa A. Mitt  i kakbakningen kom jag dit, haha! Sen blev det en runda ner på Akropolis och Speaker's, därefter blev det hemfärd. Eller ja inte riktigt, det blev en massa pokersnack, troligtvis i hopp om att lära mig att spela, haha! Men det gick ju sådär.

Fick vara chaffis och lite så, så var inte här hemma förrän vid kvart i sex. Sen när jag skulle äta frukost frågade pappa mig "har du börjat att dela ut tidningen?". Han är bara för rolig :P

Nu blir det nog mest lugn, ska försöka sova en liten stund till sen. Annars orkar jag nog inte att vara vaken resten av dagen :P

Puss!

Äventyr

Idag var jag och Jennie på äventyr. Vi skulle hitta en guldfiskskål till hennes små fiskar. Sagt och gjort, vi satte oss i bilen och körde iväg, haha! Efter många om och men så hittade vi butiken och Jennie köpte en skål :P Sen när vi kom hem igen så började vi med det viktigaste - hennes skoluppgifter. Men efter 40 minuter var vi klara med 3 stycken, haha!

Nu är det mat, puss!

RSS 2.0